Vakantiehuis Ammeldingen
niet op een vakantiepark
Huiscode: DE047
Huiscode: DE047
39 personen
3 huisdieren
14 slaapkamers
Geen Wi-Fi
DE047 - Basisafbeelding
8, 0
Goed
9 beoordelingen
DE047 - -
DE047 - Keuken
DE047 - Keuken
Bekijk 13 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (9)

Mooie Groepsaccommodatie voor 39 Personen in de Eifel.

Deze knusse groepsaccommodatie biedt een uitstekend verblijf in de Duitse Eifel. De Eifel heeft uitgestrekte bossen en pittoreske valleien waar u heerlijke kunt mountainbiken, fietsen en/of wandelen.

Indeling

Deze prachtige accommodatie, een voormalig hotel, is te huur voor groepen tot 39 personen. Indien u met meer personen bent, is er de mogelijkheid om op de aangrenzende speelweide eigen tenten op te zetten. De accommodatie is vrijstaand en gezellig ingericht. De accommodatie beschikt over 14 slaapkamers. Er zijn in totaal 13 twee-persoons bedden aanwezig welke allemaal over twee éénpersoonsmatrassen beschikken en er zijn 13 één-persoons bedden aanwezig. Er is één slaapkamer welke beschikt over een éénpersoons bed, negen slaapkamers welke beschikken over een tweepersoonsbed en er zijn vier slaapkamers welke beschikken over een tweepersoonsbeden een éénpersoonsbed. Er zijn acht losse bedden aanwezig welke u naar wens aan de slaapkamers kunt toevoegen.

Er zijn standaard drie kinderstoelen en drie kinderbedden aanwezig. Hier kunt u kosteloos gebruik van maken. Zeven slaapkamers zijn voorzien van douche en toilet. Voor de overige slaapkamers zijn er nog vier badkamers op de gang aanwezig.
Verder beschikt de accommodatie over een ruime eetzaal, een speelruimte (met X-box, playstation, tafeltennis en vele spellen), een TV-kamer en een gezellige bar (met tapinstallatie), waar u zelf de kastelein bent. In de grote professionele keuken vindt u een koel/vriesinstallatie, een vier- en een vijf-pits gasfornuis, friteuse, filter koffiezetapparaat, een (horeca-) afwasmachine en twee ovens. Verder is deze groepsaccommodatie voorzien van een eigen was- en drooggelegenheid en een privé speelweide waar u, genietend van het uitzicht op de uitgestrekte heuvels, heerlijk kunt barbecueën.
De accommodatie is een perfecte locatie voor het vieren van familiefeesten, reünies, verjaardagen en jubilea, maar ook verenigingen en motortourclubs kunnen hier terecht. In deze groepsaccommodatie kunt u met uw eigen groep genieten van alle gemakken die deze groepsaccommodatie biedt. U vertoeft met uw gezelschap als het ware in uw eigen herberg!

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Bij vertrek worden de kosten verrekend voor het daadwerkelijke gebruik van gas, water en elektra. 

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Barbecue
Zandbak
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Woonkamer
Televisie
Kabeltelevisie
Kinderstoel
Duitse televisiezenders
Nederlandse televisiezenders
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Oven
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Kookstel (5-pits)
Vriezer
Slaapkamer
Kinderbed
Kamers met één bed: 1
Kamers met een tweepersoonsbed: 9
Kamers met drie bedden: 4
Aantal slaapplaatsen: 39
Eenpersoons dekbedden: 39
Aantal slaapkamers: 14
Badkamer
Douche/bad (gecombineerd)
Douche/toilet (gecombineerd)
Toilet
Aantal douches: 11
Aantal toiletten: 11
Aantal badkamers: 11

Locatie en omgeving: Ammeldingen, Rijnland-Palts

Of u nu ontspanning zoekt in een rustige omgeving of juist zoekt naar bruisende en dynamische activiteiten om te ondernemen: de Eifel biedt dit allemaal. Ammeldingen ligt in het Neuerburger Land in het hart van het Duits-Luxemburgse natuurpark én in de directe nabijheid van het drielandenpunt Duitsland, België en Luxemburg. Geniet van de oorspronkelijke eenvoud van de Eifel- en Ardennenregio en de historische erfenis van dit vakantiegebied. De omgeving kenmerkt zich door het middelgebergtelandschap met uitgestrekte bossen, dode vulkanen, prachtige heuvellandschappen, pittoreske valleien en gemoedelijke dorpen. Deze combinatie maakt de omgeving zeer geschikt voor wandelen, fietsen, mountainbiken en motorrijden.

Ligging
Op het platteland
Nabij bos
Nabij viswater
Afstanden
Meer: 10km
Supermarkt: 3km
Restaurant: 3km
Dorp/stadcentrum: 0km
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Tennis
Golf
Zwemmen
Bergwandelingen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 0
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 5 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 9 met een gemiddelde van 7,6.
5 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Joost Bossenbroek - augustus 2023
8, 3
Het huis is erg ruim, en biedt alles wat je nodig hebt. Het huis is gedateerd, maar de prijs-kwaliteitsverhouding is erg goed.
Remy Kingma - mei 2023
7, 7
Een van de urinoirs was kapot waardoor het twee keer overstroomde, voor de rest was alles goed! Daarnaast kwamen we er pas bij vertrek achter dat de schoonmakenkosten op de site niet goed vermeld staan. Deze zijn 250 euro in plaats van 225. Dit ligt echter wel bij heerlijkehuisjes zei de man, omdat ze dit al twee jaar geleden gemeld hebben
Reactie van heerlijkehuisjes.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling. De schoonmaakkosten zijn inmiddels aangepast in het systeem.
Anoniem - maart 2023
8, 0
Jaap Hoebé - september 2022
8, 0
Goedemiddag, het voormalige hotel is wel gedateerd en verouderd, maar alles functioneerde, goede warme douches, toiletpapier en papieren handdoeken op de wc’s inclusief zeep, dus wat wil je nog meer. Groet Jaap Hoebé
Josee Bos - april 2022
8, 0
Prima plek, mooie omgeving, zeer rustig maar goed voor wandel en fiets. We waren met 20 man, fijn dat we alles voor onszelf hadden en erg grote ruimtes. Oké, het is oud en versleten allemaal maar daar is de prijs ook naar. Wij hadden er een fantastisch weekend! Bedden overigens best ok als je met 20 man bent.
Laatst bekeken
8, 0
.
Ammeldingen
39 personen | 14 slaapkamers
weekend v.a. 1232
o.b.v. 39 personen