Vakantiehuis Barvaux
niet op een vakantiepark
Huiscode: ARD1052
Huiscode: ARD1052
8 personen
Huisdiervrij
4 slaapkamers
Wi-Fi
ARD1052 - Basisafbeelding
7, 9
Goed
15 beoordelingen
ARD1052 - Woonkamer
ARD1052 - Woonkamer
ARD1052 - Woonkamer
Bekijk 15 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (15)

8 persoons herenhuis met groot terras en adembenemende tuin gelegen nabij Durbuy.

Dit gerenoveerde herenhuis is gelegen in de meest zuidelijke en grootste provincie van ons buurland België, namelijk Belgisch-Luxemburg vlakbij Biron. Biron is gelegen in een natuurlijke en rustige omgeving en staat garant voor een heerlijk en ontspannen vakantie vlakbij huis. De bosrijke omgeving rondom Biron leent zich uitstekend voor een wandel-, paardrij- of fietstocht. In de omgeving kunt u leuk motorrijden en goed kajakken of vissen in een nabijgelegen rivier.

Dit unieke herenhuis voor acht personen is gelegen op een plaatsje nabij Durbuy. De woning heeft een prachtig aanzien en zal u het gevoel van vrijheid en luxe geven. Wanneer u de prachtige poorten doorrijdt treft u een adembenemende tuin met prachtige vergezichten. U betreedt de woning middels een lange trap en voelt uzelf de koning te rijk.

Indeling

Dit prachtige herenhuis voor acht personen is recent gerenoveerd en biedt u een oppervlakte van 121m². De woning is te bereiken via een trap waar u een mooie hal binnen stapt die u zal leiden naar de woonkamer met flatscreen televisie, DVD-speler en ontspanningshoek. De fijne woonkeuken beschikt over een koelkast, oven, magnetron, diepvries, koffiezetapparaat, waterkoker, kooktoestel, afzuigkap, keukengerei en een vaatwasser. Daarnaast is er op deze verdieping een apart toilet te vinden en vindt u de doorgang naar het terras dat op het zuiden gericht is.
Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers te vinden welke allen zijn voorzien van een tweepersoonsbed (waarvan twee slaapkamers met een douche en wasbak.) Ook vindt u op deze verdieping een goed ingerichte badkamer met douche, toilet en wasbak.

Buiten de woning is een ruime tuin met parkeergelegenheid, terras en barbecue te vinden.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Wanneer u boekt met een jongerengroep tot 30 jaar, dan wordt er een dubbele waarborgsom gehanteerd.
  • De energiekosten worden na vertrek berekend op basis van het daadwerkelijke verbruik.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Barbecue
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Woonkamer
Televisie
Internet (gratis)
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Vriezer
Slaapkamer
Kamers met een tweepersoonsbed: 4
Aantal slaapkamers: 4
Badkamer
Aantal douches: 3
Aantal toiletten: 2
Aantal badkamers: 3

Locatie en omgeving: Barvaux, Belgisch-Luxemburg

Barvaux is gelegen in een natuurrijke en rustige omgeving en staat garant voor een heerlijk, ontspannen vakantie. De bosrijke omgeving leent zich uitstekend voor wandel-, paardrij- of fietstochten. In de omgeving kunt u tevens goed motorrijden en perfect kajakken of vissen in een rivier. Het nabijgelegen Durbuy is een heerlijk stadje om te winkelen en te genieten van de oude gebouwen, maar ga ook eens naar het gezellige plaatsje La Roche, waar u leuke winkeltjes vindt en een gezellig hapje eten en drinken in verschillende horecagelegenheden. Ook kunt u een bezoek brengen aan het kasteel van La Roche en Ardenne en het mooie Rochefort, waar historie centraal staat en het hele jaar door activiteiten zijn.

Ligging
Op het platteland
Nabij bos
Afstanden
Strand: 1km
Meer: 1km
Supermarkt: 0.6km
Restaurant: 0.6km
Dorp/stadcentrum: 0.6km
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Tennis
Klimmen
Golf
Zwemmen
Bergwandelingen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

7, 9
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 9 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 15 met een gemiddelde van 8,2.
9 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Nadine Lindekens - december 2023
7, 3
Tegels in de eetkamer liggen los. De borden zijn hoogdringend aan vervanging toe. Er was geen enkel bord dat niet (zwaar) beschadigd was. Wijnglazen gebarsten. Het aantal potten en pannen was aan de lage kant en de deksels matchten niet bij de potten. Een mat/vod aan de inkomdeur voor natte voeten.
Veronie Lummen - mei 2023
5, 7
Het is een fijn maar ouder huis. Niets mis mee maar het was niet schoon!! Dat viel erg tegen. Het servies is ook wel aan vervanging toe, echt oud met barstjes en kleine stukjes eraf. Verder misten we ook wat schoonmaakmateriaal, er was behalve een bezem en stofzuiger niets in het huis.
Frits Blok - mei 2023
8, 3
Mooi huis! Ruimte in en om het huis. Voor kinderen hadden we, gezien de ruimte, wat meer speeltoestellen voor de kinderen verwacht. Maar desondanks een mooie tuin om in te spelen. Er waren wel wat weinig koffiekopjes voor een wat grotere groep gasten. Op het terras zaten een paar plankjes wat los. Verder, helemaal super! Mooi, groot huis.
Elly Damsma - februari 2023
9, 0
Wij vinden het een zeer mooie accommodatie. Alleen de kussens zijn zeer dun en de matrassen op de bedden zakken door. Dat is een beetje jammer. Locatie was verder top. De kookplaat werkte niet goed en na een telefoontje met de receptie stond de zoon van de eigenaar heel snel op de stoep om uitleg te geven. Prima service dus. Wij hebben genoten.
Gerda Davoudi - oktober 2022
9, 0
Laatst bekeken
7, 9
.
Barvaux
8 personen | 4 slaapkamers
weekend v.a. 461
o.b.v. 8 personen