Vakantiehuis Blokzijl
niet op een vakantiepark
Huiscode: OV150
Huiscode: OV150
22 personen
3 huisdieren
6 slaapkamers
Wi-Fi
OV150 - Basisafbeelding
8, 6
Heerlijk
5 beoordelingen
OV150 - Woonkamer
OV150 - Woonkamer
OV150 - Woonkamer
Bekijk 15 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (5)

Stijlvol ingerichte 22 persoons groepsaccommodatie bij Blokzijl

Stijlvol ingerichte groepsaccommodatie voor 22 personen, gelegen nabij het havenstadje Blokzijl. De accommodatie beschikt over zes slaapkamers met elk een eigen badkamer. Zelf alles organiseren of gebruik maken van de ruim 60 indoor en outdoor activiteiten en/of cateringservice? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Indeling

De woning beschikt over een sfeervol ingerichte woonkamer en keuken met comfortabel meubilair. De heerlijke zithoek beschikt over een televisie en ook is er een barretje aanwezig waar u de groep van drankjes kunt voorzien. De keuken is zeer compleet ingericht met onder andere een vaatwasser, filter koffiezetapparaat, grote koelkast, oven en gasfornuis. En mocht u geen zin hebben in koken dan worden er ook allerlei cateringmogelijkheden aangeboden. In de accommodatie zijn zes slaapkamers. Eén kamer op de begane grond beschikt over twee hoog/laag bedden en transfersysteem. Deze kamer kan gebruikt worden als tweepersoonskamer of vierpersoonskamer. De overige twee kamers op de begane grond beschikken over drie losse bedden. Twee kamers op de verdieping beschikken over vier losse bedden en één kamer over vijf losse bedden. Alle slaapkamers beschikken over een stijlvolle badkamer met douche.

Buiten kunt u heerlijk van het zonnetje genieten op het vlonderterras, gelegen op het zuidwesten. De kinderen kunnen zich lekker uitleven op het speelveld. De groepsaccommodatie is onderdeel van een bedrijf welke ook feesten en allerlei (groeps)activiteiten organiseert. Denkt u bijvoorbeeld aan creatieve workshops, paintball, wandklimmen, abseilen, tokkelen, Outdoor Cooking, rondvaarten of een heus Wie is de Mol? spel.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Sinds kort zijn alle vloeren in de slaapkamers voorzien van pvc-vloeren. Momenteel is hier nog geen beeldmateriaal van.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Geschikt voor mindervaliden
Rookvrij
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Barbecue
Zandbak
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Parasol
Trampoline
Ongeschikt voor
Scoutinggroepen
Basisscholen
Woonkamer
Televisie
Kinderstoel
Internet (gratis)
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Oven
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Kookstel (5-pits)
Slaapkamer
Kinderbed
Boxspringbedden
Wastafel: 6
Kamers met drie bedden: 2
Kamers met vier bedden: 4
Aantal slaapplaatsen: 23
Eenpersoons dekbedden: 23
Aantal slaapkamers: 6
Badkamer
Douche/toilet (gecombineerd)
Toilet
Aantal douches: 6
Aantal toiletten: 7
Aantal badkamers: 6

Locatie en omgeving: Blokzijl, Overijssel

In de Kop van Overijssel ligt het dorpje Blokzijl, dat over een eigen haven beschikt waar u uw boot kunt aanmeren en daarna zo kunt aanschuiven op een van de vele terrasjes of bij een restaurant. Op steenworp afstand van Blokzijl ligt natuurgebied de Weerribben-Wieden, waar water en land elkaar prachtig afwisselen. Geniet tijdens uw bezoek van de rust, het riet en de ruimte, waar de mens en natuur actief samengaan. Maak samen met het gezin een prachtige vaartocht door het landschap van de Weerribben-Wieden en geniet onderweg van de vele bezienswaardigheden die u hier tegenkomt. Voor een historisch dagje uit is Zuiderzeestad Vollenhove een aanrader, maar een dagje Giethoorn mag u ook zeker niet missen.

Ligging
Op het platteland
Nabij bos
Afstanden
Strand: 15km
Meer: 3km
Supermarkt: 2km
Restaurant: 2km
Dorp/stadcentrum: 2km
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Kanoën
Wandelen
Fietsen
Klimmen
Golf

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 6
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 5 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 5 met een gemiddelde van 8,6.
5 beoordelingen
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
G.J. Mazee - juni 2020
8, 0
Top locatie. Lekker rustig gelegen en genoeg te doen.
Anoniem - oktober 2014
8, 3
Het huis zag er supermooi, netjes en luxe uit. Fijne tuin, wel wat gevaarlijke situaties voor kinderen, maar daar wordt aan gewerkt begreep ik. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad.
Hennie Korf - april 2015
8, 8
Heleen Meskers - mei 2015
8, 7
het was erg fijn om bij de slaapkamer een eigen badkamer te hebben. Een klein minpuntje zijn de wastafels in de badkamers: doordat ze nogal ondiep/kort zijn, gaat er snel iets overheen of blijft er water in staan. Verder vond ik de verlichting in de gang eigenlijk erg veel, vooral 's nachts. Jammer ook dat overdag het licht ook bij elke beweging in de gang aansprong. De trampoline was aan de rand wat sleets, er kwamen tenen tussen de veren, de rand was los en oud. wel fijn dat ie er was trouwens.
Anoniem - mei 2016
9, 0
Heel fijn huis, goed ingericht, heel schoon. Super service van de eigenaar. Zeer klantgericht
Laatst bekeken
8, 6
.
Blokzijl
22 personen | 6 slaapkamers
weekend v.a. 2281
o.b.v. 22 personen