Vakantiehuis Braunshausen
niet op een vakantiepark
Huiscode: DE053
Huiscode: DE053
14 personen
2 huisdieren
7 slaapkamers
Wi-Fi
DE053 - Basisafbeelding
8, 4
Zeer goed
29 beoordelingen
DE053 - Woonkamer
DE053 - Woonkamer
DE053 - Woonkamer
Bekijk 15 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (29)

Prachtig 14 persoons vakantiehuis nabij Winterberg - Sauerland.

Dit zeer ruime 14 persoons vakantiehuis is gelegen in het idyllische Hallenberg-Braunshausen, dichtbij Winterberg en is uitstekend geschikt voor families met kinderen. Kegelbaan, restaurant en café zijn op een steenworp afstand. Vanaf het vakantiehuis zijn er mooie uitzichten op het dorp en de bergen. Vanuit het huis kan men meteen genieten van het prachtige Hoch Sauerland. Dit is dus het ideale vakantiehuis voor een lang weekend, midweek, week of meerdere weken in Sauerland. Wanneer je van wandelen, mountainbiken, skiën, langlaufen, bergen, meren, cultuur, natuur, frisse gezonde lucht houdt, is deze locatie perfect voor jou, je vrienden of familie. Want dit alles is te vinden in de nabije omgeving. Na al die inspanning en ontspanning is het heerlijk om "thuis" te komen in dit vakantiehuis.

Indeling

Begane grond:
Ruime en comfortabel ingerichte woonkamer voorzien van voldoende zitplaats, flatscreen televisie, spelcomputer, tijdschriften en informatiefolders. Eetkamer met voldoende zitplaats, radio/cd-speler, kinderstoel. Complete en moderne keuken voorzien van keramische kookplaten, keramische grilplaat, filter koffiezetapparaat, vaatwasser, combi-oven, eettafel en grote koelkast met vriesvak. Ook is er een voorraadkamer met koelkast met vriesvak en een magnetron.

Een tweepersoons slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en een prachtige badkamer met ligbad, dubbele wastafel en een toilet. Inpandige berging, met skistalling, stellingkasten en wasbak. Hier ook te vinden: stofzuiger, harde bezem, stapelstoelen, opklapbaar campingbedje en strooizout. Seizoensgebonden vindt men hier ook een sneeuwschuiver, parasol, barbecue, verstelbare ligstoelen, opklapbare tuintafel en verstelbare stoelen.

Tuin:
Bereikbaar via buiteningang vanuit de tuin, en vanuit de woning via de trap naar beneden. Twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden, waarvan één met ledikantje, badkamer met douche, wastafel en toilet. Waskamer, met wasmachine, wasmanden, droogrekjes, drooglijnen, strijkplank met strijkijzer. Gameroom met entertainment voor jong en oud, voorzien van biljart, darts, tafeltennis, tafelvoetbal, gezelschapsspellen, speelgoed, boeken voor jong en oud, tijdschriften, flatscreen televisie en een spelcomputer.

Bovenverdieping:
Twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden met badkamer ensuite (douche, wastafel en toilet).

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Groepssamenstellingen van alleen volwassenen zijn enkel toegestaan in overleg.
  • Deze woning is uitsluitend geschikt voor families.
  • Kinderen t/m 15 jaar betalen geen toeristenbelasting. Gelieve in de opmerkingen aan te geven welke leeftijd de kinderen hebben. De factuur zal dan handmatig voor u worden aangepast.
  • Het restaurant is graag op reservering.
  • De kegelbaan is alleen op reservering

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Rookvrij
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Barbecue
Tuinmeubilair
Kinderspeelplaats
Parkeergelegenheid
Tuin
Parasol
Ongeschikt voor
Sportclubs
Motorclubs
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Scoutinggroepen
Basisscholen
Skigebied
Blauwe piste: 14km
Rode piste: 12km
Zwarte piste: 2km
Loipes: 220km
Skiliften: 22
Hoogte skigebied: 742
Woonkamer
Televisie
Kabeltelevisie
Kinderstoel
Internet (gratis)
Duitse televisiezenders
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Oven
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Kookstel (5-pits)
Vriezer
Elektronische kookplaat
Slaapkamer
Kinderbed
Linnenkast: 7
Aantal slaapplaatsen: 14
Kamers met twee bedden: 7
Eenpersoons dekbedden: 14
Aantal slaapkamers: 7
Badkamer
Douche/toilet (gecombineerd)
Toilet
Douche/bad/toilet (gecombineerd)
Aantal douches: 5
Aantal toiletten: 6
Aantal badkamers: 5

Locatie en omgeving: Braunshausen, Noordrijn-Westfalen

Het Sauerland behoort tot de meest geliefde vakantieregio's in Duitsland. Door haar bekoorlijke ligging in het middelgebergte met meren (Biggesee, Diemelsee en Hennesee), mooie dorpjes en stadjes en het afwisselende landschap heeft het gebied een grote aantrekkingskracht op vakantiegangers en rustzoekers. Zo vindt u hier in de buurt eindeloze wandelmogelijkheden (Rothaarsteig, Winterberger Hochtour, Bergwanderpark Sauerland), maar zijn er ook vele uitstapjes mogelijk: Pretpark Fort Fun, Panorama Erlebnis Brücke of een van de vele bobsleebanen. Bezoekt u de regio in de winter en houdt u van de sneeuw? Geniet dan van de maar liefst 126 liften en 88 kilometer aan pistes die de omgeving van Winterberg rijk is.

Ligging
Op het platteland
Nabij bos
In de bergen
Afstanden
Supermarkt: 3000m
Restaurant: 100m
Dorp/stadcentrum: 0m
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Tennis
Klimmen
Golf
Skiën
Bergwandelingen
Langlaufen
Skigebied
Blauwe piste: 14km
Rode piste: 12km
Zwarte piste: 2km
Loipes: 220km
Skiliften: 22
Hoogte skigebied: 742

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 4
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 16 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 29 met een gemiddelde van 8,6.
16 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Tineke van der Horst - maart 2024
10
Thom Kikstra - oktober 2023
10
Prima locatie voor ons familieweekend.
M.M. Verrijt - september 2023
9, 0
Mooi huis. We hebben hier genoten met ons gezin en kleinkinderen. Was een top huis en meer dan genoeg plaats. Tuin mag wat meer aandacht. Contact met eigenaar was ook top.
Bjorn Eeckhout - augustus 2023
8, 7
Gert-Jan Janssens - juli 2023
6, 3
Mooi ruim huis, maar heeft nodig onderhoud nodig. De tuin is groot genoeg, maar door de troep is er niet fatsoenlijk te zitten.
Reactie van de eigenaar
Bedankt voor de reactie. De troep in de tuin herkennen wij niet. Op de put ligt voor de veiligheid een plank en in een hoek van de tuin is een composthoop aanwezig, maar geen troep. Het gras wordt regelmatig gemaaid en onkruid wordt ook regelmatig geplukt.
Laatst bekeken
8, 4
.
Braunshausen
14 personen | 7 slaapkamers
weekend v.a. 979
o.b.v. 14 personen