Vakantiehuis De-Panne
niet op een vakantiepark
Huiscode: BK007
Huiscode: BK007
24 personen
2 huisdieren
7 slaapkamers
Wi-Fi
BK007 - Basisafbeelding
8, 0
Goed
23 beoordelingen
BK007 - Woonkamer
BK007 - Woonkamer
BK007 - Woonkamer
Bekijk 28 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (23)

Groepsaccommodatie voor 20 tot 24 personen in de Belgische kustplaats De Panne

Deze ruime villa is geschikt voor 24 personen en ligt op slechts 300m afstand van de Noordzee. De vakantiewoning is gelegen in een rustige, residentiële wijk in het centrum van de levendige badplaats De Panne. De accommodatie beschikt over een ruime tuin van maar liefst 1400m2 en is volledig omheind. Tevens beschikt de tuin over een gezellig terras. De accommodatie bevindt zich niet ver van de hoofdstraat met zijn vele winkels, restaurantjes en cafes. Met de kusttram bent u in een mum van tijd in andere sfeervolle en bekende badplaatsen!

Indeling

Deze comfortabele groepsaccommodatie is geschikt voor 20 tot 24 personen. De ruime living beschikt over maar liefst 100m2 en is smaakvol ingericht met teakmeubelen voor 24 personen (twee teaktafels en 24 lederen stoelen). De comfortabele zithoek is voorzien van knusse stoelen en een televisie. Daarnaast is er een gezellige recreatieruimte met een tafelvoetbalspel. De volledig uitgeruste keuken beschikt over een groot fornuis, een zeer degelijke oven, grote koelkast, vriezer (op aanvraag), filter koffiezetapparaat, een vaatwasmachine en een magnetron. Op de begane grond bevindt zich een toilet, en op de eerste verdieping vindt u een badkamer met ligbad en massagedouche, en een badkamer met ligbad en een toilet. Daarnaast is er een tweede verdieping waar u een toilet en douche vindt.
De woning beschikt over zeven slaapkamers, verdeeld over de drie verdiepingen. Op de begane grond vindt u eenslaapkamer met twee eenpersoonsbedden. De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers waarvan één met twee eenpersoonsbedden en twee stapelbedden en twee slaapkamers met een tweepersoonsbed. De overige slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping. Eén van deze slaapkamers beschikt over twee eenpersoonsbedden en twee stapelbedden, één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en twee onderbedden en de laatse slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed.

De ruime tuin van maar liefst 1400m2 en voorzien van een, op het zuiden gelegen, sfeervol terras. Het terras beschikt over zes tafels met 24 teaken stoelen, zes ligstoelen met kussens en een grote barbecue. U heeft parkeergelegenheid voor in totaal vier auto's.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Deze woning kan niet geboekt worden door jeugd- en jongerengroepen.
  • Indien u gebruik wilt maken van de vriezer, dit graag op voorhand aangeven.
  • Let op! Er zit een gat in de haag, waardoor deze momenteel niet meer volledig omheind is. 

Verbruikskosten Energie:
Electriciteit : EUR 1 per eenheid
Gas: EUR 2 per eenheid
Water: EUR 8 per M3
Vuilniszakken: EUR 2 per stuk

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Barbecue
Tuinmeubilair
Kinderspeelplaats
Parkeergelegenheid
Tuin
Ongeschikt voor
Sportclubs
Motorclubs
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Woonkamer
Kabeltelevisie
Kinderstoel
Internet (gratis)
Keuken
Afzuigkap
Kookstel (2-pits)
Kookstel (4-pits)
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast met vriesvak
Vriezer
Slaapkamer
Kinderbed
Kamers met een tweepersoonsbed: 2
Kamers met vier bedden: 1
Slaapzalen met vijf of meer bedden: 2
Aantal slaapplaatsen: 24
Kamers met twee bedden: 2
Eenpersoons dekbedden: 20
Aantal slaapkamers: 7
Badkamer
Douche/bad (gecombineerd)
Toilet
Ligbad
Aantal douches: 2

Locatie en omgeving: De-Panne, West-Vlaanderen

De Panne is een prachtige Belgische badplaats met een schitterend breed wit strand waar u uitstekend kunt zonnebaden, zwemmen, vissen of strandsporten kunt beoefenen. Langs de gehele kust rijdt een tram die u van badplaats naar badplaats brengt, met vanuit de tram bovendien een schitterend uitzicht. Maak heerlijke wandelingen of fietstochten door de duinen over een van de vele uitgestippelde routes. Voor een heerlijk dagje winkelen gaat u naar het Franse historische Duinkerke of Werelderfgoedstad Brugge, de stad die rijk is aan prachtige musea, monumenten, stadsparken en indrukwekkende architectuur. Maak er een lange stadswandeling of neem een bootje over de grachten. Kortom: er is hier genoeg te beleven!

Ligging
Nabij het strand
Afstanden
Strand: 300m
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Paardrijden
Zeilen
Wandelen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 0
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 7 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 23 met een gemiddelde van 7,9.
7 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Débra Lammertyn - februari 2024
8, 3
Anoniem - oktober 2023
8, 3
Lieve Nemegheer - september 2023
8, 3
Bij schoonmaak mag ook eens stof afgenomen worden bovenop kasten en sommige keukenkasten zijn binnenin ook aan schoonmaak toe. Wij hebben de koffiemachine niet gebruikt omdat ze vuil en ernstig aangekalkt is. Maar verder is het een prima huis. Een aanrader.
Hanne Vandervelden - september 2023
9, 3
We hebben een fantastisch familieweekend achter de rug. Dankzij het prachtige weer hebben we optimaal van de grote tuin en de omgeving kunnen genieten. We hebben heerlijk kunnen bbq'en, ook heel fijn dat er ruim voldoende huisraad aanwezig is en dat de grote badkamer ruim is om kleine kinderen in bad te stoppen.
Mieke van Loon - april 2023
7, 0
Het huis is ruim, de tuin is groot, met parkeergelegenheid. Het strand is vlakbij. De keuken is praktisch. Alle elektrische toestellen werken goed. Het huis was oppervlakkig gepoetst. De BBQ was onbruikbaar omdat hij zo vuil was. De schuifraam in de woonkamer sluit niet goed af. Er zijn nogal wat kleine gebreken, waaraan gewerkt kan worden.
Laatst bekeken
8, 0
.
De-Panne
24 personen | 7 slaapkamers
weekend v.a. 1419
o.b.v. 24 personen