Vakantiehuis Den-Ham
op Vakantiepark De Lourenshoeve
Huiscode: OV292
Huiscode: OV292
28 personen
2 huisdieren
9 slaapkamers
Wi-Fi
OV292 - Basisafbeelding
7, 2
Goed
5 beoordelingen
OV292 - Woonkamer
OV292 - Woonkamer
OV292 - Woonkamer
Bekijk 5 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (5)

Groepsaccommodatie voor 28 personen in Den Ham

Deze comfortabele 28 persoons groepsaccommodatie ligt op een rustig kleinschalig vakantiepark in het fraaie groene landschap van Twente, op de grens met Salland. De ligging van het park is niet alleen mooi, maar ook bijzonder gunstig. Zo kunt u bijvoorbeeld wandel- en fietstochten maken door het sfeervolle landschap, historische dorpjes bekijken en diverse nabij gelegen attracties en bezienswaardigheden bezoeken. De sportieve gast kan een balletje slaan op de tegenover het park gelegen, pitch & putt baan. Ook boogschieten, mountainbiken, kanovaren of het bezoeken van een attractiepark behoort tot de mogelijkheden. Dankzij de aanwezigheid van het paardensportcentrum, waar u uw eigen paard kunt stallen en terecht kunt voor het volgen van paardrijlessen, zullen ook paardenliefhebbers zich uitstekend vermaken. Door de kleinschalige opzet van het park zullen met name rust,- wandel- en fietsliefhebbers zich thuis voelen. Het park staat garant voor een heerlijk en ontspannen verblijf.

Indeling

Deze accommodatie is geschikt voor 28 personen en bestaat uit twee gedeeltes die ook afzonderlijk te huren zijn (8- en 20 persoons). U heeft de beschikking over twee recreatie ruimtes met twee volledige keukens welke voorzien zijn van onder andere een filter koffiezetapparaat. De accommodatie beschikt over negen slaapkamers, elk voorzien van een eigen douche en toilet. Eén slaapkamer voor zes personen (drie stapelbedden), vijf slaapkamers voor twee personen (twee boxspringbedden) en drie slaapkamers voor vier personen (twee stapelbedden). U kunt acht auto's parkeren bij de accommodatie, overige auto's kunnen worden geparkeerd op de centrale parkeerplaats.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Mocht u op zondagmiddag voor 12.00 uur willen vertrekken, dan ontvangt u een korting van EUR 50. U kunt dit tijdens het boekingsproces in het opmerkingenveld aangeven. Deze korting kan na het ontvangen van uw factuur alleen in overleg nog gehanteerd worden.

  • Het is mogelijk om tegen betaling uw eigen paard te stallen. Neem contact op met onze gastenservice voor meer informatie. 
  • Deze vakantiehuizen staan op een vuurwerk- en rookvrij vakantiepark.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Rookvrij
Energielabel: D
Woonkamer
Kabeltelevisie
Internet (gratis)
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Oven
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Kookstel (6-pits)
Slaapkamer
Kamers met vier bedden: 3
Slaapzalen met vijf of meer bedden: 1
Aantal slaapplaatsen: 28
Kamers met twee bedden: 5
Aantal stapelbedden: 9
Aantal slaapkamers: 9
Kamers met stapelbed(den): 4
Badkamer
Aantal douches: 9
Aantal toiletten: 9
Aantal badkamers: 9

Locatie en omgeving: Den-Ham, Overijssel

In de prachtige omgeving van Den Ham is het puur genieten van rust, ruimte en natuur. Het Zandstuvebos kent mooie wandel- en fietsroutes, maar natuurliefhebbers kunnen hun hart ook ophalen in de plaatsen en natuurgebieden Eerde, Junne, de Engbertsdijksvenen, de Regge, Hancate en Lemelerberg. Voor een dagje winkelen kunt u terecht in Ommen, Almelo en Zwolle, waar u een groot aanbod aan winkels en gezellige restaurants vindt. Heeft u zin om een dag helemaal tot rust te komen? Bezoek dan Sauna Beautycenter Nijverdal. Voor een dagje op pad met de kinderen is Attractiepark Slagharen een aanrader, op een klein half uurtje rijden. Is het een regenachtige dag? Breng dan een bezoek aan Binnenspeeltuin Ballorig.

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Nabij bos
Afstanden
Supermarkt: 2000m
Restaurant: 2000m
Dorp/stadcentrum: 2000m
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Zwemmen

Vakantiepark De Lourenshoeve Vakantiepark

Parkvoorzieningen
Wasserette
Speeltuin
Sportveld
Ponybaan
Vuurwerkarm

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

7, 2
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 2 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 5 met een gemiddelde van 7,8.
2 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
R. Hof - december 2023
7, 3
De Ham was erg ruim. Vooral de 2 pers slaapkamers.
De grote leefruimte was erg lawaaierig.
De keuken in de grote gedeelte was erg vochtig en dus zat er veel onder de schimmel. Niet te gebruiken keukengerei en de kastjes niet open doen ivm de stank. Wel nieuwe koekenpannen gekregen toen we er om vroegen.
Marlies Veldhuizen - juni 2022
7, 0
Wij hebben een mooi weekend gehad, maar een paar kleine minpuntjes te melden....
We vonden de accommodatie niet heel erg schoon. Hier en daar spinnenwebben en stof in hoekjes. In sommige badkamers waren afvalemmertjes niet geleegd en het (glas)servies zag er niet fris uit.
Josine Duimelaar - september 2018
7, 0
Leendert Looijenga - juni 2017
8, 0
Een uniek familieweekend met 25 personen in de leeftijd van 0 tot 78 jaar. De accommodatie is perfect gebleken voor groepen van relatief jonge leeftijd (kampen etc). Het comfort, men zit-, zowel binnen als buiten, is jammer genoeg primitief te noemen. Met name de picknicktafels buiten zijn in slechte staat, en weinig tot geen stoelen om oudere mensen in te laten zitten. Dat beperkt de flexibiliteit en dus het plezier met name bij mooi weer. De ruimte om het huis is relatief beperkt, maar met name zeer suboptimaal gebruikt (eigenlijk niets aan gedaan behalve verdroogd gras). De vele kamers met eigen badkamer was prettig, al waren de tweepersoonsbedden weinig in aantal. Omgeving erg mooi en rustig. Op grond daarvan moet de conclusie zijn dat het een relatief dure accommodatie is. Wat aandacht aan interieur en zitgelegenheid zou zeer veel uitmaken, met name voor wat oudere personen.
Hans van der Gijp - juni 2014
9, 5
Super mooie locatie om met familie door te brengen. Ook ideaal voor kinderen! Super weekend
Laatst bekeken
7, 2
.
Den-Ham
28 personen | 9 slaapkamers
weekend v.a. 2216
o.b.v. 28 personen