Vakantiehuis Dochamps
niet op een vakantiepark
Huiscode: ARD103
Huiscode: ARD103
24 personen
1 huisdier
12 slaapkamers
Wi-Fi
ARD103 - Basisafbeelding
8, 8
Heerlijk
19 beoordelingen
ARD103 - Woonkamer
ARD103 - Woonkamer
ARD103 - Woonkamer
Bekijk 21 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (19)

24-persoons groepsaccommodatie met oplaadpunt voor elektrische auto in de Ardennen

In het hart van de Ardennen, op ongeveer 500m hoogte, vindt u deze prachtige groepsaccommodatie met oplaadpunt voor een elektrische auto, wellnessruimte en gratis WiFi. Ideaal voor gezinnen met kinderen of een reünie met een familie of groep tot 24 personen. De accommodatie is zeer rustig gelegen in de groene en schilderachtige dorpskern van Dochamps. Aan de voorkant van de accommodatie kijkt u uit over een authentiek en geklasseerd pleintje waar de Lavoir (vroegere wasplaats) gelegen is. Het dorpje Dochamps ligt op slechts 11km afstand van La Roche en op een uurtje rijden van Maastricht. Daarnaast heeft u vanuit hier een prachtig uitzicht over de omringende dalen en heuvels en is de accommodatie grotendeels rolstoelvriendelijk.

Indeling

Begane grond:
Er is een gemeenschappelijke ruimte voorzien van een grote flatscreentelevisie en een home cinema set. Naast deze ruimte vindt u nog een extra aparte zitruimte met televisie. In de wellnessruimte komt het hele gezelschap volledig tot rust in één van de twee sauna’s, de stoomdouche en op het fitnesstoestel. De keuken is volledig uitgerust met onder andere een oven, filter koffiezetapparaat, vaatwasmachine en een grote koelkast. In de aansluitende ruimte kan gezellig samen gegeten worden.
De begane grond telt twee badkamers waarvan één met twee wastafels en een douche en één met een wastafel, douche en een toilet. Verder beschikt de begane grond ook over een apart ruimte met een toilet en een wasmachine. Tot slot vindt u er twee slaapkamers waarvan één met een tweepersoonsbed en één met twee stapelbedden.
Eerste etage:
De eerste etage heeft een mooie speelruimte voorzien van een tafvoetbaltafel, airhockey en darts. Verder zijn er twee extra keukens met onder andere een koelkast, vaatwasmachine, een oven en een extra woonkamer om te relaxen of spelletjes te spelen. Tevens telt de bovenverdieping twee badkamers voorzien van een wastafel, douche en een toilet. Er zijn vijf slaapkamers met een tweepersoonsbed, twee slaapkamers met een stapelbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en twee slaapkamers met een eenpersoonsbed. Alle bedden zijn daarnaast voorzien van pocketveermatrassen. De bovenverdieping is ook te betreden middels een tweede trap en een buitendeur.
In de royale tuin van maar liefst 1200m2 staat een barbecue tot uw beschikking. Er is een grote zonneweide met tuinmeubilair en voldoende beschutte plekken. Er is tevens een oplaadpunt voor uw elektrische auto aanwezig.

Daarnaast is er rekening gehouden met rolstoeltoegankelijkheid: er is een muursteun aanwezig in het gelijkvloerse toilet, twee muursteunen, een antislipmat en douchezitje in een gelijkvloerse douche. Ook is er oprijplaat aan de buitendeur bevestigd voor rolstoelgebruikers die gebruikt kan worden indien nodig. Deze woning is geschikt voor maximaal één rolstoelgebruiker.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Deze woning kan niet geboekt worden door bepaalde groepen, voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. 

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Geschikt voor mindervaliden
Rookvrij
Sauna
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Barbecue
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Sauna
Parasol
Oplaadpunt elektrische auto
Fietsenschuurtje
Ongeschikt voor
Sportclubs
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Scoutinggroepen
Basisscholen
Woonkamer
Televisie
Kabeltelevisie
Kinderstoel
Sfeerhaard
Internet (gratis)
Slaapbank
Nederlandse televisiezenders
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Oven
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Kookstel (6-pits)
Vriezer
Elektronische kookplaat
Slaapkamer
Kinderbed
Kamers met één bed: 2
Kamers met een tweepersoonsbed: 6
Kamers met vier bedden: 1
Aantal slaapplaatsen: 24
Kamers met twee bedden: 3
Aantal stapelbedden: 4
Eenpersoons dekbedden: 24
Aantal slaapkamers: 12
Kamers met stapelbed(den): 3
Badkamer
Douche/toilet (gecombineerd)
Toilet
Aantal douches: 5
Aantal toiletten: 4
Aantal badkamers: 4

Locatie en omgeving: Dochamps, Belgisch-Luxemburg

Dochamps is omgeven door prachtige natuur en bossen waar u eindeloos kunt genieten van mooie wandelingen of adembenemende ritten te paard. Stap in de toeristische trein van Erezee naar Dochamps, bezoek het Feodale kasteel van La Roche, de grotten van Han, Hotton of Remouchamps, ga op safari in het safaripark van Aywaille of naar het wildpark net buiten La Roche. België staat natuurlijk bekend om haar lekkernijen, een bezoek aan de Bierbrouwerij Achouffe of Chocoladefabriek in Samrée of Erezée mag dus eigenlijk echt niet ontbreken op uw lijstje. Wilt u graag op pad met uw kinderen? Ga dan naar het recreatief Parc Chlorophylle of speelplein Chez Grand Père voor een gegarandeerd geslaagd uitje.

Ligging
Nabij bos
Afstanden
Supermarkt: 10km
Restaurant: 1km
Dorp/stadcentrum: 1km
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Skiën
Zwemmen
Bergwandelingen
Langlaufen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 8
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 4 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 19 met een gemiddelde van 8,7.
4 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Luuk Barten - september 2023
8, 3
+ Bij aankomst een schoon huis aangetroffen.
+ Prima informatie voorziening vooraf en tijdens het verblijft (informatie map + hints door heel het huis).
Paula Monsieur - augustus 2023
9, 0
Alles was piekfijn en duidelijk geregeld.
Aike Smit - juni 2023
10
Prima lokatie in een prachtig dorpje. Huis is van alle gemakken voorzien en heeft veel slaapkamers.
Hilde van Gils - september 2022
8, 0
Wij hebben als familie genoten. Ruim huis, kan hier en daar een likje verf gebruiken. Genoeg faciliteiten binnenshuis. Mooie omgeving.
Michiel Heckemann - maart 2022
10
Laatst bekeken
8, 8
.
Dochamps
24 personen | 12 slaapkamers
weekend v.a. 1340
o.b.v. 24 personen