Vakantiehuis Dochamps
niet op een vakantiepark
Huiscode: ARD105
Huiscode: ARD105
19 personen
1 huisdier
9 slaapkamers
Wi-Fi
ARD105 - Basisafbeelding
8, 3
Zeer goed
17 beoordelingen
ARD105 - Woonkamer
ARD105 - Woonkamer
ARD105 - Woonkamer
Bekijk 21 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (17)

19-persoons groepsaccommodatie met oplaadpunt voor elektrische auto in La Ferme Dochamps

In het hart van de Ardennen, op ongeveer 500m hoogte, vindt u deze prachtige groepsaccommodatie met oplaadpunt voor een elektrische auto, wellnessruimte en gratis WiFi. Het dorpje Dochamps ligt op slechts 11km afstand van La Roche en op een uurtje rijden van Maastricht. De accommodatie is heel rustig gelegen en heeft een prachtig uitzicht over de omringende dalen en heuvels.Daarnaast is de accommodatie grotendeels rolstoelvriendelijk.

Indeling

Begane grond:
Er is een gemeenschappelijke ruimte voorzien van een grote flatscreentelevisie en een home cinema set. Naast deze ruimte vindt u nog een extra aparte zitruimte met televisie. In de wellnessruimte komt het hele gezelschap volledig tot rust in één van de twee sauna’s, de stoomdouche en op het fitnesstoestel. De keuken is volledig uitgerust met onder andere een oven, vaatwasmachine, filterkoffiezetapparaat en een grote koelkast. In de aansluitende ruimte kan gezellig samen gegeten worden.
De begane grond telt twee badkamers waarvan één met twee wastafels en een douche en één met een wastafel, douche en een toilet. Verder beschikt de begane grond ook over een apart ruimte met een toilet en een wasmachine. Tot slot vindt u er twee slaapkamers waarvan één met een tweepersoonsbed en één met twee stapelbedden.
Eerste etage:
De eerste etage heeft een mooie speelruimte voorzien van een tafvoetbaltafel en darts. Verder is er een extra keuken met onder andere een koelkast en een oven. Tevens telt de bovenverdieping een badkamer voorzien van een wastafel, douche en een toilet. Er zijn vier slaapkamers met een tweepersoonsbed, twee slaapkamers met een stapelbed en een slaapkamer met een eenpersoonsbed. Alle bedden zijn daarnaast voorzien van pocketveermatrassen. De bovenverdieping is ook te betreden middels een tweede trap en een buitendeur.
In de royale tuin van maar liefst 1200m2 staat een barbecue tot uw beschikking. Er is een grote zonneweide met tuinmeubilair en voldoende beschutte plekken. Er is tevens een oplaadpunt voor uw elektrische auto aanwezig.

Daarnaast is er rekening gehouden met rolstoeltoegankelijkheid: er is een muursteun aanwezig in het gelijkvloerse toilet, twee muursteunen, een antislipmat en douchezitje in een gelijkvloerse douche. Ook is er oprijplaat aan de buitendeur bevestigd voor rolstoelgebruikers die gebruikt kan worden indien nodig.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Deze woning kan niet geboekt worden door bepaalde groepen, voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. 

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Rookvrij
Sauna
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Barbecue
Parkeergelegenheid
Tuin
Parasol
Oplaadpunt elektrische auto
Ongeschikt voor
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Scoutinggroepen
Woonkamer
Televisie
Kabeltelevisie
Internet (gratis)
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Oven
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Vriezer
Slaapkamer
Kamers met één bed: 1
Kamers met een tweepersoonsbed: 5
Kamers met vier bedden: 1
Aantal slaapplaatsen: 19
Kamers met twee bedden: 2
Aantal stapelbedden: 4
Eenpersoons dekbedden: 19
Aantal slaapkamers: 9
Kamers met stapelbed(den): 3
Badkamer
Douche/toilet (gecombineerd)
Toilet
Aantal douches: 3
Aantal toiletten: 3
Aantal badkamers: 3

Locatie en omgeving: Dochamps, Belgisch-Luxemburg

Dochamps is omgeven door prachtige natuur en bossen waar u eindeloos kunt genieten van mooie wandelingen of adembenemende ritten te paard. Stap in de toeristische trein van Erezee naar Dochamps, bezoek het Feodale kasteel van La Roche, de grotten van Han, Hotton of Remouchamps, ga op safari in het safaripark van Aywaille of naar het wildpark net buiten La Roche. België staat natuurlijk bekend om haar lekkernijen, een bezoek aan de Bierbrouwerij Achouffe of Chocoladefabriek in Samrée of Erezée mag dus eigenlijk echt niet ontbreken op uw lijstje. Wilt u graag op pad met uw kinderen? Ga dan naar het recreatief Parc Chlorophylle of speelplein Chez Grand Père voor een gegarandeerd geslaagd uitje.

Afstanden
Supermarkt: 10km
Restaurant: 1km
Dorp/stadcentrum: 1km
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Wandelen
Tafeltennis
Skiën
Langlaufen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 3
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 7 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 17 met een gemiddelde van 8,3.
7 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Leo van der Hof - september 2023
8, 0
Wij hebben een fijn verblijf gehad. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. Voldoende slaapkamers met goede bedden. Vooral de aparte ruimte voor tafeltennis werd veel gebruikt.
Anoniem - mei 2023
8, 0
Anoniem - mei 2023
8, 3
Huis was schoon, al het nodige was aanwezig. We konden beddengoed erbij huren ondanks dat bij Heerlijke huisjes in eerste instantie was aangegeven dat dit niet mogelijk was.
Theo van Bakel - februari 2023
7, 7
Het huis was helaas niet echt rolstoelgeschikt. Deuren iets te krap, en geen van beide douches toegankelijk voor een rolstoeler. De keuken/eetkamer en de zitkamers waren ruim genoeg voor een groot gezelschap.
Jeranimo Hooijmeijer - augustus 2022
8, 0
Dartbord was niet aanwezig,verder prima.volgende keer wel graag alle volwassenen kamers open maken
Reactie van de eigenaar
"volgende keer wel graag alle volwassenen kamers open maken". Wat wordt hiermee bedoeld? Alvast geef ik mee dat de woning niet volledig gehuurd was. (AD en niet ABD). Niettemin bedankt voor de 8/10.
Laatst bekeken
8, 3
.
Dochamps
19 personen | 9 slaapkamers
weekend v.a. 1188
o.b.v. 19 personen