Vakantiehuis Drijber
op Vakantiepark De Stal
Huiscode: DG115
Huiscode: DG115
32 personen
Huisdiervrij
15 slaapkamers
Wi-Fi
DG115 - Basisafbeelding
7, 9
Goed
22 beoordelingen
DG115 - Woonkamer
DG115 - Woonkamer
DG115 - Woonkamer
Bekijk 20 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (22)

Groepsaccommodatie voor 30 tot 32 personen | met Finse sauna.

Deze groepsaccommodatie bestaat uit verschillende woongedeeltes welke gesitueerd zijn in twee verschillende naast elkaar gelegen woonboederijen, deze boerderijen liggen op slechts enkele meters afstand van elkaar en is zeer geschikt voor vriendengroepen en/of families met kinderen. De vakantieboerderijen zijn gelegen op het kleinschalige vakantiepark de Stal, nabij natuurgebied de Drentse Hooglanden. Op het vakantiepark is een gezamelijke recreatieruimte aanwezig waar u terecht kunt voor diverse binnen/ buitenspellen en een goed gevulde boekenkast. De basic inrichting en de oude boerderij laten u kennis maken met de speciale vakantiesfeer welke er in en om de boerderij hangt. Kom en ervaar!

Indeling

De ruime woongeldeeltes zijn volledige ingericht en gemeubileerd. In totaal heeft u de beschikking over drie keukens en drie zit- woonkamers.

De zes persoons accommodatie:
De zes persoons woning is gelijkvloers en geschikt voor mindervaliden. De woonkamer beschikt over een eethoek, centrale verwarming, zithoek met een televisie met schotelantenne. Er is een aangepaste keuken, voorzien van onder andere een elektrische oven, filter koffiezetapparaat en een waterkoker. Tevens heeft de woning drie slaapkamers met in elke slaapkamer twee éénpersoons Boxspringbedden van 90 x 200 cm.

De 11 persoons accommodatie:
Op de benedenverdieping bevindt zich de woonkamer met eethoek, centrale verwarming, zithoek met een televisie en schotelantenne. De keuken beschikt onder andere over een filter koffiezetapparaat, waterkoker en een koelkast met vriesvakje. Tevens is er op de benedenverdieping ook een toilet en douche. Op de bovenverdieping bevinden zich vier slaapkamers. Een slaapkamer met drie éénpersoons boxspringbedden en nog een slaapkamer met vier éénpersoons boxspringbedden van 90 x 200 cm. Verder zijn er nog twee slaapkamers met elk twee éénpersoons Boxspringbedden van 90 x 210 cm. De douche op de bovenverdieping beschikt over een wasbak, toilet en een sauna.

De 15 persoons accommodatie:
Op de benedenverdieping bevindt zich de woonkamer met eethoek, centrale verwarming, zithoek met televisie en schotelantenne. De keuken beschikt over ander andere een filter koffiezetapparaat, watekroker en koelkast. U heeft de beschikking tot maar liefst acht slaapkamers waarover 15 slaapplaatsen zijn verdeeld. Alle bedden betreffen eenpersoons boxspringbedden. Eén van de slaapkamers bevindt zich op de begane grond (twee persoons). Er zijn twee badkamers waarvan zich er een op de begane grond bevindt en de andere zich op de etage. Alle badkamers beschikken over een douche.

U heeft de beschikking over ruime terrassen voorzien van tuinmeubilair, rondom de boerderijen is een ruim grasveld waar naar hartelust gespeeld kan worden door de kinderen. Tevens heeft u de beschikken over de gezamelijke recreatieruimte vol met spelletjes en boeken waar u met het gehele gezelschap kunt zitten.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Omdat het zes persoons gedeelte aan de groepsaccommodatie is gekoppeld, is deze accommodatie ook geschikt voor mindervaliden.
  • Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren.
  • Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen is niet toegestaan.
  • Er is een gezamenlijke ruimte waar tegen betaling gebruik kan worden gemaakt van een wasmachine. Dit is in overleg met de eigenaar.

- Wilt u er rekening mee houden dat geluidsapparatuur niet is toegestaan in verband met geluidsoverlast op de camping. 

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Geschikt voor mindervaliden
Energielabel: A
Buiten
Terras
Barbecue
Zandbak
Tuinmeubilair
Kinderspeelplaats
Parkeergelegenheid
Tuin
Schommel
Parasol
Oplaadpunt elektrische auto
Oplaadpunt elektrische fiets
Ongeschikt voor
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Woonkamer
Televisie
Kinderstoel
Internet (gratis)
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Oven
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Slaapkamer
Boxspringbedden
Linnenkast: 15
Wastafel: 2
Kamers met drie bedden: 1
Kamers met vier bedden: 1
Aantal slaapplaatsen: 32
Kamers met twee bedden: 13
Eenpersoons dekbedden: 30
Tweepersoons dekbedden: 1
Aantal slaapkamers: 15
Badkamer
Douche/toilet (gecombineerd)
Toilet
Aantal douches: 4
Aantal toiletten: 4
Aantal badkamers: 3

Locatie en omgeving: Drijber, Drenthe

Geniet in Drijber van de prachtige natuur die Drenthe u te bieden heeft. Maak mooie fietstochten en boswandelingen in het nabijgelegen natuurgebied de Drentse Hooglanden, waar u kunt genieten van rust, ruimte, slingerende beekjes en uitgestrekte heidevelden. Verdiep u in de rijke geschiedenis van de omgeving en bezoek Herinneringscentrum Kamp Westerbork en Museumdorp Orvelte. In Hoogeveen en Meppel zijn veel winkels, perfect voor een dagje shoppen. En voor een hapje of een drankje kunt u hier ook terecht bij een van de vele restaurants of terrassen. Gegarandeerd een topdag met uw kinderen? Breng een bezoek aan Ballorig in Assen, Atractiepark Drouwenerzand of Zippo's Zebra's Funjungle in Hoogeveen.

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Nabij bos
Nabij viswater
Afstanden
Supermarkt: 5km
Restaurant: 5km
Dorp/stadcentrum: 4km
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Zwemmen

Vakantiepark De Stal Vakantiepark

Parkvoorzieningen
Wasserette
Speeltuin
Midgetgolf
Campers toegestaan
Jeu de Boulesbaan

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

7, 9
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 3 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 22 met een gemiddelde van 8,1.
3 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Paul van der Velpen - mei 2023
8, 0
prima week-end gehad.
Reactie van de eigenaar
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat jullie het naar jullie zin hebben gehad.
Anoniem - januari 2023
8, 3
Fijn weekend gehad met kinderen en kleinkinderen! Gastvrije eigenaren, behulpzaam bij vragen, heel geschikt allemaal. Mooie accommodatie, genoeg leefruimte om bij elkaar te zijn. Heerlijk voor de kinderen die veel buiten hebben gespeeld met skelters, fietsjes en in de speeltuin.
Reactie van de eigenaar
Hartelijk dank voor uw mooie review, Fijn dat jullie het naar jullie zin hebben gehad.
Frits Swuste - juni 2022
7, 3
T. Hoogstraten - oktober 2021
8, 3
Vriendelijke en gastvrije eigenaren. Schoon en netjes, dat is belangrijk voor ons. Wij hebben veel plezier van deze accommodatie gehad, nogmaals bedankt Mvg Fam Hoogstraten
E. Kruizenga - augustus 2020
7, 0
We hebben een goed weekend gehad!
Laatst bekeken
7, 9
.
Drijber
32 personen | 15 slaapkamers
weekend v.a. 1617
o.b.v. 32 personen