Vakantiehuis Elkeringhausen
niet op een vakantiepark
Huiscode: DS224
Huiscode: DS224
6 personen
Huisdiervrij
3 slaapkamers
Wi-Fi
DS224 - Basisafbeelding
8, 3
Zeer goed
3 beoordelingen
DS224 - Woonkamer
DS224 - Woonkamer
DS224 - Woonkamer
Bekijk 51 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (3)

Mooi 6 persoons vakantiehuis op 4 kilometer van Winterberg

Dit mooie zespersoons vakantiehuis ligt in Elkeringhausen, op vier kilometer van Winterberg. De omgeving is bosrijk met bergen en een klein meer. Restaurants, kleine winkeltjes, en cafés met gezellige terasjes zijn hier te vinden. Diverse wandelroutes beginnen zowat voor de deur.Het vakantiehuis ligt op ongeveer 10 minuten van het centrum van Winterberg en de Erlebnisberg Kappe met de bobbaan, het bikepark, de zomerrodelbaan en het klimbos. Het centrum van Winterberg heeft vele winkels, boetiekjes, restaurants, cafe’s en supermarkten. Dit superleuke vakantiehuis is een prima uitvalsbasis voor het ontdekken van Sauerland of om een heerlijk weekendje of weekje te skiën.

Indeling

Deze woningbestaat uit een bovenste en een onderste gedeelte.In de kelder van het huis bevindt zich de slaapkamer met een tweepersoonsbed en een woonkamer met houtkachel. Hier is ook een badkamer, een wastafel, een toilet, een douche, een infraroodcabine en een wasdroogcombinatie. Deze verdieping is toegankelijk via de trap en buiten via het terras en de tuin.

Op de begane grond vindt u een mooie grote woonkamer met een eethoek en een comfortabele zithoek, je hebt een satelliet-tv, een dvd-speler en draadloos internet. De volledig uitgeruste keuken heeft 2 koelkasten, een vriezer, een filter koffiezetapparaat + Senseo, een waterkoker, een kookplaat, een oven, een vaatwasser en een magnetron. Daarnaast is er een gast toilet aanwezig.

Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers met een tweepersoonsbed, waarvan 1 met een inloopkast. De badkamer heeft een wastafel, een toilet en een douche en bad.

Er is parkeergelegenheid voor twee auto's op de oprit.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Met de SauerlandCard, die u gratis krijgt bij uw reservering, kunt u gratis bus- en treinvervoer benutten.
  • Speelgoed voor de kinderen is aanwezig.
  • In het servicepakket vindt u een vaatdoek, twee vaatwastabletten, een afwasborstel, een kleine flacon afwasmiddel, een spons en één vuilniszak. Er zijn twee rollen toiletpapier aanwezig in de accommodatie.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Wasdroger
Sauna
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Barbecue
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Garage
Tuin
Sauna
Skigebied
Blauwe piste: 14km
Rode piste: 12km
Zwarte piste: 2km
Loipes: 220km
Skiliften: 22
Hoogte skigebied: 842m
Woonkamer
Houtkachel
Internet (gratis)
Keuken
Kookstel (4-pits)
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Combimagnetron
Senseo
Vriezer
Slaapkamer
Kamers met een tweepersoonsbed: 3
Aantal slaapplaatsen: 6
Aantal slaapkamers: 3
Badkamer
Ligbad
Aantal douches: 2
Aantal toiletten: 3
Aantal badkamers: 2

Locatie en omgeving: Elkeringhausen, Noordrijn-Westfalen

In de gemeente Winterberg vindt u Elkeringshausen: door de aanwezige geneeskrachtige zoutgrot sinds 2009 een officieel kuuroord. Het dorp ligt in het populaire Sauerland, een van de meest geliefde regio's van Duitsland. De bekoorlijke ligging in het middelgebergte met haar meren (Biggesee, Diemelsee en Hennesee), mooie dorpjes en stadjes, alsook het afwisselende landschap oefenen een grote aantrekkingskracht uit op vakantiegangers en rustzoekers. In deze omgeving geniet u daarnaast van de vele evenementen en de talloze mogelijkheden voor wandel- en fietstochten. Bent u een bezoeker in de winter? Dan vindt u in de regio in en rondom Winterberg maar liefst 126 liften en 88 kilometer aan piste. Kortom: genieten!

Ligging
Nabij bos
Afstanden
Supermarkt: 4km
Restaurant: 200m
Dorp/stadcentrum: 200m
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Klimmen
Golf
Skiën
Zwemmen
Bergwandelingen
Langlaufen
Skigebied
Blauwe piste: 14km
Rode piste: 12km
Zwarte piste: 2km
Loipes: 220km
Skiliften: 22
Hoogte skigebied: 842m

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 3
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 3 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 3 met een gemiddelde van 8,3.
3 beoordelingen
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Tom Jansma - augustus 2019
7, 3
Schoonmaak: Er lagen snoep papiertjes onder het dressoir in de kamer. Snoepjes onder het matras op de slaapkamers boven verdieping. Woning: Keuken kraan hendel heel erg zwaar te bedienen. Het water vliegt je om de oren. ** 2 punten gemeld bij de receptie. Te weinig ruimte hier!!! Voor de prijs van deze woning mag dit niet!
Ruud Pietersen - juli 2019
9, 0
Prachtig huis met mooie tuin.
W.J. Carabain - mei 2018
8, 7
We hebben genoten van het huis. Toch 2 puntjes van aandacht. Erg weinig pannen in de keuken. Douchekraan moeilijk in te stellen, gevaarlijk met kleine kinderen
Laatst bekeken
8, 3
.
Elkeringhausen
6 personen | 3 slaapkamers
weekend v.a. 810
o.b.v. 6 personen