Vakantiehuis Epe
op Recreatiepark De Veldkamp
Huiscode: DG226
Huiscode: DG226
4 personen
2 huisdieren
2 slaapkamers
Wi-Fi
DG226 - Basisafbeelding
7, 3
Goed
44 beoordelingen
DG226 - Woonkamer
DG226 - Keuken
DG226 - Keuken
Bekijk 7 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (44)

Luxe 4 persoons met sauna op kleinschalig vakantiepark.

Dit prachtige chalet is geschikt voor maximaal vier personen. Het chalet beschikt over een heerlijke Finse sauna en gratis Wifi. Buiten het vakantiehuis bevindt zich een ruime veranda met luxe tuinset en een parasol. U kijkt uit over een prachtige bostuin.

Indeling

Dit prachtige chalet met Finse én infrarood-sauna is een vrijstaand chalet en zeer luxe en sfeervol ingericht. Het chalet heeft een oppervlakte van ongeveer 40m² en is geheel gelijkvloers. In de woonkamer staat comfortabel meubilair, een televisie met Eredivisie Live, DVD-speler en een stereo-set met iPod-docking station. De open keuken is voorzien van een koelvriescombinatie, magnetron met grillfunctie, Senseo koffiezetapparaat en een vaatwasser. Het gehele chalet wordt verwarmd middels centrale verwarming.

Er zijn twee slaapkamers,één slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en één slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden.In verband met de afmetingen is het helaas niet mogelijk om een kinderbedje bij te plaatsen in de slaapkamer.De luxe badkamer beschikt over een douche, toilet en een wastafel.Het chalet wordt omringd door een ruime bostuin met terras-veranda met luxe tuinset en parasol en er is een separate berging. Tevens beschikt u over een eigen parkeerplaats.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Het interieur en exterieur kan per woning verschillen.
  • Let op: in verband met de afmetingen is het niet mogelijk om een kinderbedje bij te plaatsen in de slaapkamer. U kunt het kinderbedje wel bijplaatsen in de woonkamer.
  • De maximum temperatuur van de sauna ligt tussen 50 en 60 graden

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Rookvrij
Sauna
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Sauna
Parasol
Bolderkar
Ongeschikt voor
Sportclubs
Motorclubs
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Scoutinggroepen
Basisscholen
Kinderen
Woonkamer
Televisie
Internet (gratis)
Nederlandse televisiezenders
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Vaatwasser
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Senseo
Broodrooster
Vriezer
Slaapkamer
Linnenkast: 2
Kamers met een tweepersoonsbed: 2
Aantal slaapplaatsen: 4
Eenpersoons dekbedden: 4
Aantal slaapkamers: 2
Badkamer
Douche/toilet (gecombineerd)
Toilet
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Epe, Gelderland

Epe ligt midden op Het Nationale Park De Hoge Veluwe, waar u een aaneenschakeling van leefgebieden van inheems groot wild zoals reeën, edelherten en wilde zwijnen vindt. Dit prachtige gebied met loof- en naaldbossen, heidevelden en wilde zandverstuivingen is zeer geschikt voor de natuurliefhebber en de rustzoeker die graag eindeloze fiets- en wandeltochten maakt. Tevens heeft Epe een uitgebreid winkelaanbod en veel restaurants waar u heerlijk kunt eten. Bezoek sfeervolle kleine plaatsen als het oude vestingstadje Hattem en ga winkelen in grote steden als Zwolle, Apeldoorn en Deventer. Voor een dagje uit bezoekt u recreatieplas Kievitsveld, Walibi Holland of een van de vele kastelen in de buurt.

Ligging
Op een vakantiepark
Op de hei
In het bos
Nabij bos
Afstanden
Meer: 20000m
Supermarkt: 5000m
Restaurant: 0km
Dorp/stadcentrum: 5000m
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Golf
Zwemmen

Recreatiepark De Veldkamp Vakantiepark

Parkvoorzieningen
Restaurant
Speeltuin
Sportveld
Trampoline
Oplaadpunt elektrische auto
Vuurwerkarm

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

7, 3
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 4 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 44 met een gemiddelde van 7,9.
4 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Anoniem - mei 2021
8, 0
Wij hebben het huisje geboekt voor de privé sauna. Het was niet prettig om te lezen dat het maximale gebruik 2 1/2 uur was inclusief opwarmtijd i.v.m overbelasting. De sauna deed er al 2 uur over om op temperatuur te komen. Gelukkig konden we in overleg met de beheerder langer gebruik maken van de sauna.
Wiepkje Mensink - april 2021
7, 7
We hebben een fijn weekend gehad, de diepvries voor de sauna is geen handige plek. Zet de diepvries onder de magnetron. Graag een kombi magnetron, kun je s'morgens warme broodjes bakken. Weinig theelepeltjes. Maak nieuwe foto's van voor de website. Zie je ook de centrale verwarming en andere indeling slaapkamer. Weinig zon bij het huisje.
Vivian Sarmo - maart 2021
9, 0
Heerlijk huisje in de natuur met Sauna. Hier en daar een vlekje zelf weggepoetst, maar verder wel netjes. Qua faciliteiten was er nu niet veel, maar dat is ook niet gek in deze tijd. Gelukkig is het dorpje Epe dichtbij voor boodschapjes. Heel fijn wandelgebied dichtbij. Ik miste in het huisje alleen een oventje. Verder was alles TOP!
Annemarie Delis - maart 2021
4, 3
Ik heb een klacht ingediend waarin ik uitleg dat de omschrijving niet overeenkomt met de werkelijkheid. De omgeving maakt alles goed maar de hygiene, sauna, keuken en bedden zijn niet zoals omschreven. De caravan staat op een achteraf stukje. De parkbeheerder is open over de gebreken maar ze rekent wel de volle prijs!
Carin Linnekamp-Ellemers - juli 2020
9, 0
We hebben het enorm naar ons zin gehad, wat een nadeel was is dat we niet in de zon konden zitten bij ons huisje. Een verbeterpunt is dat er nauwelijks opberg ruimte is. Dus een rekje in de badkamer of een kastje in de slaapkamer of bij de sauna zo erg plezierig zijn.
Laatst bekeken
7, 3
.
Epe
4 personen | 2 slaapkamers
weekend v.a. 362 341
o.b.v. 4 personen