Vakantiehuis Epen
niet op een vakantiepark
Huiscode: L022-12
Huiscode: L022-12
12 personen
2 huisdieren
7 slaapkamers
Wi-Fi
L022-12 - Basisafbeelding
8, 3
Zeer goed
29 beoordelingen
L022-12 - Woonkamer
L022-12 - Woonkamer
L022-12 - Woonkamer
Bekijk 24 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (29)

Prachtige 12 persoons villa in Zuid-Limburg met bubbelbad en infraroodsauna

Deze luxe 12 persoons villa is gelegen middenin het prachtige heuvelland van Zuid-Limburg. Epen is één van de meest Zuidelijkst gelegen dorpen van Limburg. Deze luxe villa is volledig ingericht met maar liefst drie whirlpools, een Finse én een infrarood sauna, zonnebank, professionele keuken, een sfeervolle woonkamer een een prachtig terras met een ruime tuin. In deze villa is het optimaal genieten geblazen voor jong en oud!

Indeling

Deze luxe villa is geschikt voor maximaal 12 personen en heeft een oppervlakte van maar liefst 550m2. De ruime woonkamer beschikt over een sfeervolle zit- en eethoek. De keuken is volledig ingericht met een professionele vaatwasser, dolce gusto, koffiebonenapparaat, voldoende koelruimte, combimagnetron, grill, friteuse, vriezer, sinaasappelpers, broodrooster, mixer en een zes-pits kookstel. Er zijn in totaal zeven slaapkamers. Twee van de slaapkamers beschikken over een éénpersoonsbed, vijf slaapkamers beschikken over een tweepersoonsbed. Tevens zijn er zeven linnenkasten verdeeld over de slaapkamers. Er zijn vijf badkamers met ieder een eigen douche, wastafel en een toilet. In vier van de slaapkamers vindt u een ligbad waarvan in drie het een whirlpool betreft. Tevens vindt u in iedere badkamer een haardroger en heeft u de beschikking over een zonnebank, Finse sauna en een infrarood sauna. De heerlijke, ruime tuin is voorzien van een terras met tuinmeubilair en tuinstoelkussens en er zijn een aantal speeltoestellen aanwezig voor kinderen. Er is voldoende ruimte om uw auto's te parkeren.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Heerlijk ontspannen in de drie persoons infrarood sauna en/of in de zes persoons Finse sauna? Dat kan! De kosten voor het gebruikmaken van de sauna's bedragen EUR 50 per drie uur. 

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Wasdroger
Rookvrij
Sauna
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Barbecue
Balkon
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Schommel
Sauna
Parasol
Trampoline
Veranda
Ongeschikt voor
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Woonkamer
Open haard
Televisie
Kinderstoel
Houtkachel
Internet (gratis)
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Oven
Vaatwasser
Koelkast
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Kookstel (5-pits)
Broodrooster
Kookstel (6-pits)
Vriezer
Slaapkamer
Kinderbed
Kamers met één bed: 1
Kamers met een tweepersoonsbed: 6
Aantal slaapplaatsen: 12
Aantal slaapkamers: 7
Badkamer
Whirlpool
Föhn
Ligbad
Aantal douches: 5
Aantal toiletten: 6
Aantal badkamers: 5

Locatie en omgeving: Epen, Limburg

Het Zuid-Limburgse Epen kent een aantal gezellige cafés, een bakker, toeristenpunt, supermarkt en een modern saunacomplex waar u volop kunt ontspannen. Ook zijn er vele speciale mountainbike-, fiets- en wandelroutes. Deze regio is een paradijs voor de wandelaar- en fietsliefhebber, de omgeving bestaat uit bronnen, beekjes, weilanden, bossen, hoogstamboomgaarden, heuvels en holle wegen. Daarnaast zijn er verschillende golfbanen in de buurt. Tevens is een bezoek aan de steden Maastricht, Aken of Luik zeker de moeite waard. Bezoek voor een leuk uitje de Schaapskooi Mergelland, het labyrint op het Drielandenpunt of Fluweelengrot in Valkenburg, een prachtig stadje dat bekend staat om haar grotten en kastelen.

Ligging
Nabij bos
Afstanden
Supermarkt: 100m
Restaurant: 150m
Dorp/stadcentrum: 150m
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Tennis
Golf
Zwemmen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 3
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 6 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 29 met een gemiddelde van 8,7.
6 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Dick Beunder - mei 2023
8, 3
Moet wel het een en ander gebeuren. Er is veel te verbeteren. Maar huis en omgeving zijn leuk bij elkaar.
Diana Van Diest - mei 2023
9, 0
Zelf de slingers ophangen en het is dan overal gezellig, ondanks dat het gedateerd is, was alles prima verzorgd en schoon, niets ontbrak ook in de keuken en kasten niet. Wij waren met wat ouderen en die waren gewend aan hogere bedden, maar hebben ondanks problemen met in en uit bed komen, toch prima erop geslapen.
D.H. Beijnes - augustus 2022
9, 7
Het is een prachtig en statig huis, waaraan het e.e.a. moet gebeuren, maar door de coronacrisis heef men geen inkomsten gehad. Maar desondanks vonden wij het een gezellig huis met een professionele keuken. Wij vonden het een gezellig huis en misschien juist omdat alles niet perfect was. We hadden alle ruimte en hebben goed kunnen slapen. Prima!!!
Lieke Lonissen - juli 2022
9, 3
Wij zaten met z’n 10-en in het huis en hadden dus heel veel ruimte, heerlijk! Overal plek om even rustig te zitten en boek te lezen, iedereen eigen badkamer, keuze uit verschillende kamers. Inrichting is gedateerd maar prima. Keuken heeft alle benodigdheden en heeft hele handige snelle afwasmachine. Lekkere tuin met zon-en schaduwplekken.
Gert Eigenbrood - juli 2022
4, 3
Huis zeer slecht onderhouden, niet schoon, veel gebreken zoals ontbrekende en kapotte gordijnen en luxaflex, slechte bedden, afgeleefde en doorgelegen matrassen, tuinmeubulair vies en kapot, enz. Prijs (Euro 1100,- voor drie nachten) staat in geen verhouding tot wat er geboden is. Graag tot nadere toelichting bereid, restitutie zou terecht zijn.
Laatst bekeken
8, 3
.
Epen
12 personen | 7 slaapkamers
weekend v.a. 1199
o.b.v. 12 personen