Vakantiehuis Epen
niet op een vakantiepark
Huiscode: L022
Huiscode: L022
23 personen
2 huisdieren
10 slaapkamers
Wi-Fi
L022 - Basisafbeelding
7, 6
Goed
9 beoordelingen
L022 - Woonkamer
L022 - Woonkamer
L022 - Woonkamer
Bekijk 31 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (9)

Prachtige 23 persoons villa in Zuid-Limburg met bubbelbaden en infraroodsauna

Deze luxe 23 persoons villa is gelegen middenin het prachtige heuvelland van Zuid-Limburg. Epen is één van de meest Zuidelijkst gelegen dorpen van Limburg. Deze luxe villa is volledig ingericht met maar liefst drie whirlpools, een Finse én een infrarood sauna, zonnebank, professionele keuken, een sfeervolle woonkamer een een prachtig terras met een ruime tuin. In deze villa is het optimaal genieten geblazen voor jong en oud!

Indeling

Deze luxe villa is geschikt voor maximaal 23 personen en heeft een oppervlakte van maar liefst 550m2. De ruime woonkamer beschikt over een sfeervolle zit- en eethoek. De keuken is volledig ingericht met een professionele vaatwasser, dolce gusto, koffiebonenapparaat, voldoende koelruimte, combimagnetron, grill, friteuse, vriezer, sinaasappelpers, broodrooster, mixer en een zes-pits kookstel. Er zijn in totaal tien slaapkamers en een bedstee. In de villa zijn zes tweepersoonskamers en één driepersoonskamer. Er zijn 6 badkamers met douche of bad en toilet (enkele badkamers beschikken over een bubbelbad). In het inpandige appartement bevinden zich nog twee slaapkamers. Één tweepersoonskamer en een kamer met twee bedden en een bedstee. De badkamer welke te bereiken is via een slaapkamer beschikt over een bubbelbad, douche en toilet. Dit appartement is alleen te bereiken via een buitentrap. Op de begane grond van het appartement is nog een eenpersoonskamer.
Ook heeft u de beschikking over een zonnebank, Finse sauna en een infrarood sauna (tegenbetaling). De heerlijke, ruime tuin is voorzien van een terras met tuinmeubilair en tuinstoelkussens en er zijn een aantal speeltoestellen aanwezig voor kinderen. Er is voldoende ruimte om uw auto's te parkeren.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Heerlijk ontspannen in de drie persoons infrarood sauna en/of in de zes persoons Finse sauna? Dat kan! De kosten voor het gebruik maken van de sauna's bedragen EUR 50 per drie uur.
  • Toeristenbelasting is vanaf 14 jaar.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Wasdroger
Rookvrij
Sauna
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Barbecue
Balkon
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Schommel
Sauna
Parasol
Trampoline
Ongeschikt voor
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Scoutinggroepen
Basisscholen
Woonkamer
Open haard
Televisie
Kinderstoel
Houtkachel
Internet (gratis)
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Oven
Vaatwasser
Koelkast
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Broodrooster
Kookstel (6-pits)
Vriezer
Slaapkamer
Kinderbed
Linnenkast: 7
Wastafel: 9
Kamers met één bed: 1
Kamers met een tweepersoonsbed: 8
Kamers met drie bedden: 1
Aantal slaapplaatsen: 23
Eenpersoons dekbedden: 15
Tweepersoons dekbedden: 4
Aantal slaapkamers: 10
Bedstee: 1
Badkamer
Whirlpool
Föhn
Toilet
Douche/bad/toilet (gecombineerd)
Ligbad
Aantal douches: 6
Aantal toiletten: 7
Aantal badkamers: 6

Locatie en omgeving: Epen, Limburg

Het Zuid-Limburgse Epen kent een aantal gezellige cafés, een bakker, toeristenpunt, supermarkt en een modern saunacomplex waar u volop kunt ontspannen. Ook zijn er vele speciale mountainbike-, fiets- en wandelroutes. Deze regio is een paradijs voor de wandelaar- en fietsliefhebber, de omgeving bestaat uit bronnen, beekjes, weilanden, bossen, hoogstamboomgaarden, heuvels en holle wegen. Daarnaast zijn er verschillende golfbanen in de buurt. Tevens is een bezoek aan de steden Maastricht, Aken of Luik zeker de moeite waard. Bezoek voor een leuk uitje de Schaapskooi Mergelland, het labyrint op het Drielandenpunt of Fluweelengrot in Valkenburg, een prachtig stadje dat bekend staat om haar grotten en kastelen.

Ligging
Nabij bos
Afstanden
Strand: 20km
Meer: 20km
Supermarkt: 100m
Restaurant: 150m
Dorp/stadcentrum: 150m
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Tennis
Golf
Zwemmen
Langlaufen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

7, 6
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 3 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 9 met een gemiddelde van 7,7.
3 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Toos Van Dijck-Cuypers - mei 2023
8, 0
Wij hebben met de familie een heel fijn verblijf gehad in dit sfeervolle huis. Met 17 personen was er voldoende plek. Door het mooie weer konden we ook genieten van de fijne tuin. En gelegen in een prachtige omgeving met van alles te doen.
Sylvia Schoutese-korver - maart 2023
8, 0
Mooie villa, gezellige woonkamers, wel wat gedateerd maar het functioneert. Fijne keuken met twee grote koelkasten en vriezers. Heel fijn. Heel mooie locatie. Zeer gastvrije eigenaar. Dankjewel.
Paul Immers - mei 2022
6, 7
Mooie vakantiewoning in een mooie omgeving. Eigenaar was gastvrij en gaf een duidelijke uitleg over aanwezige apparatuur. Buiten de vloeren, servies en tafels was het huis helaas op veel plaatsen vettig of stoffig zoals op de luxaflex, op de lampen e.d. Prijs voor een weekend (ongeveer 2400,-) is zeker aan de hoge kant zoals veel vakantiewoningen
Karin Geurtjens - oktober 2021
8, 0
Petra Rotteveel - december 2019
8, 7
Het was een prima huis. Alleen kwam er uit de beschrijving niet duidelijk naar voren dat er slaapkamers waren die van de gang gescheiden waren met kamerschermen in plaats van een deur. Wij waren met collega's dus dat was een beetje ongemakkelijk.
Laatst bekeken
7, 6
.
Epen
23 personen | 10 slaapkamers
weekend v.a. 1859
o.b.v. 23 personen