Vakantiehuis Giethoorn
op Chaletpark Kroondomein
Huiscode: OV023
Huiscode: OV023
4 personen
Huisdiervrij
2 slaapkamers
Wi-Fi
OV023 - Basisafbeelding
8, 3
Zeer goed
29 beoordeling
OV023 - Woonkamer
OV023 - Woonkamer
OV023 - Keuken
Bekijk 8 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (29)

Chalet voor 4 personen op een vakantiepark aan het water in Giethoorn, Overijssel.

Dit prachtige luxe vier persoons chalet ligt aan het water. Het chalet staat op kleinschalige Chaletpark Kroondomein. Dit park bevindt zich midden in het centrum van het pitoreske dorpje Giethoorn. Vanaf dit park maakt u met uw eigen, of met een gehuurde boot, heerlijke tochten door de gezellige grachtjes en over de prachtige meren. Alle chalets beschikken over gratis draadloos internet.

Indeling

Dit prachtige chalet is geschikt voor vier personen. De achterkant van het chalet ligt aan de Smitsgracht.Het chalet is van alle gemakken voorzien. De ruime living heeft een comfortabele zithoek met flatscreen TV. De keuken is compleet ingericht met met onder andere een combimagnetron, vaatwasser, koelkast met intern vriesvak en een Senseo apparaat. Het chalet beschikt overtwee slaapkamers, waarvan de master is voorzien van een tweepersoonsbed met losse boxspringmatrassen en een royale kast.De tweede slaapkamer is voorzien van twee aparte boxspringbedden en twee hangkastjes voor uw kleding. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een toilet. In de berging vindt u een wasmachine. Het chalet wordt verwarmd door middel van centrale verwarming. Verder heeft u de beschikking over een hardhouten terras voorzien van een prima tuinset. Tevens kunt u gratis gebruik maken van Wifi!

Het chalet is uitgerust met airconditioning. Tegen een dagelijkse vergoeding kan hiervan gebruik worden gemaakt.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • De bedden zijn bij aankomst voor u opgemaakt!
  • Omdat deze vakantiewoning in de autovrije zone van Giethoorn ligt, is het niet mogelijk om met de auto de woning te bereiken. Op 300 meter van de receptie kunt u betaald parkeren.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Airco
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Tuin
Woonkamer
Internet (gratis)
Duitse televisiezenders
Nederlandse televisiezenders
Keuken
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Vaatwasser
Koelkast
Waterkoker
Combimagnetron
Senseo
Slaapkamer
Aantal slaapplaatsen: 4
Kamers met twee bedden: 2
Aantal slaapkamers: 2
Badkamer
Douche/toilet (gecombineerd)
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Giethoorn, Overijssel

De idyllische omgeving van Giethoorn is te danken aan Nationaal Park Weerribben-Wieden. Vanuit uw vakantiehuis in Hollands Venetië stapt u zo de groene wereld in. Vaar door het waterdorp, ontdek de gezellige terrasjes en restaurants, en bezoek musea. Verken de omgeving door een leuke wandel- of fietstocht te maken door het mooie park en ga op zoek naar de unieke flora en fauna die het park te bieden heeft. Liever wat actiefs doen? Dan kunt u de hoogte in bij klimbos Paasloo. Leuk voor kinderen! Als u graag grote een stad wilt bezoeken en wilt shoppen, kunt u terecht in Steenwijk, Meppel of Zwolle.

Ligging
Op een vakantiepark
Aan een meer
Aan het water
Aan viswater
Afstanden
Meer: 50m
Supermarkt: 1km
Restaurant: 100m
Dorp/stadcentrum: 0km
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Golf
Zwemmen

Chaletpark Kroondomein Vakantiepark

Parkvoorzieningen
Restaurant
Recreatieplas
Centraal internetpunt

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 3
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 1 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 29 met een gemiddelde van 8,2.
1 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Jan Mauersberger - juli 2023
8, 3
Wir sind bei Ankunft an der Rezeption super freundlich empfangen worden. Ferienhaus war bis auf ein paar kleine Mängel welche nach Meldung sofort behoben wurden in Ordnung. Giethoorn ist natürlich voll von Touristen aber in der Anlage war es schön ruhig. Wir empfehlen diesen Ferienpark guten Gewissens weiter. Niederlande wir kommen wieder!
Marjanne Middelink - juli 2021
8, 7
Heerlijk compleet ingericht chalet, van alle gemakken voorzien. Het park is kleinschalig en rustig: zodra je het bruggetje over gaat en het park opkomt verlaat je het rumoer van het toeristische Binnenpad en volle grachtje. Chalet volstaat prima voor 2 personen, zal voor een gezelschap van 4 personen en een langer verblijf wellicht wat klein zijn.
Wil van Gils - juli 2021
8, 3
Was erg leuk huisje. Het enige minpunt was dar er weinig bestek en borden etc aanwezig waren.
Sandra von der Linden - juli 2021
9, 3
Wij hebben een heerlijke week Giethoorn gehad. Helaas was het weer wat minder maar dat mocht de pret niet drukken. We hadden een leuk chalet van veel gemakken voorzien. We werden zeer vriendelijk ontvangen en geen vraag was te gek, ze stonden altijd voor je klaar.
G.W.P. Leeuwenstein - juli 2020
8, 0
Laatst bekeken
8, 3
.
Giethoorn
4 personen | 2 slaapkamers
weekend v.a. 536 503
o.b.v. 4 personen