Vakantiehuis Gouvy
niet op een vakantiepark
Huiscode: ARD006
Huiscode: ARD006
20 personen
2 huisdieren
6 slaapkamers
Wi-Fi
ARD006 - Basisafbeelding
8, 0
Goed
6 beoordeling
ARD006 - Woonkamer
ARD006 - Woonkamer
ARD006 - Keuken
Bekijk 13 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (6)

Oude, mooi gerenoveerde 20 persoons Ardense hoeve gebouwd uit karakteristiek kleisteen.

Oude en mooi gerenoveerde 20 persoons Ardense hoeve gebouwd met karakteristiek kleisteen. Deze groepsaccommodatie betreft de helft van de boerderij. In de andere helft is een 17 persoons groepsaccommodatie. De voormalige boerderij ligt aan de rand van het dorp Brisy en wordt omgeven door landbouwgronden en bossen.Heerlijke omgeving om te ontspannen en helemaal tot rust te komen. Er zijn in het totaal zes slaapkamers en twee badkamers. Tegen betaling kunt u gebruikmaken van het welnessgedeelte met onder andere een sauna en bubbelbad. De groepsaccommodatie heeft een mooie grote tuin met onder andere een groot speelveld, klimrek, tafeltennistafel, tafelvoetbal en een jeu de boulesbaan. Barbecue en tuinmeubelen zijn voorhanden.

Indeling

Deze accommodatie heeft een gezellig ingerichte woonkamer met open haard en televisie. Naast de woonkamer is de volledig ingerichte keuken met onder andere vaatwasmachine, magnetron en een filter koffiezetapparaat. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed Badkamer met ligbad, bubbelbad en douche. Er is een apart toilet. Op de eerste etage zijn vijf slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en twee éénpersoonsbedden, twee slaapkamers met vier éénpersoonbedden en twee slaapkamers met drie éénpersoonsbedden. Ook is er een badkamer met bubbelbad, toilet, douche wastafel en een wasmachine.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • De kosten voor het daadwerkelijke gebruik van elektra, water en gas wordt na vertrek verrekend met de waarborg voor de dan geldende energieprijzen.
  • U kunt eventueel gebruikmaken van de wellness door de sauna bij te boeken. De kosten hiervoor bedragen EUR 75 per weekend/ midweek en EUR 125 per week en worden handmatig op uw definitieve factuur aangepast naar de duur van uw verblijf. 

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Sauna
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Barbecue
Zandbak
Tuinmeubilair
Kinderspeelplaats
Parkeergelegenheid
Tuin
Schommel
Sauna
Parasol
Bubbelbad
Ongeschikt voor
Sportclubs
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Scoutinggroepen
Woonkamer
Open haard
Kabeltelevisie
Kinderstoel
Internet (gratis)
Keuken
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Combimagnetron
Slaapkamer
Kamers met een tweepersoonsbed: 1
Kamers met drie bedden: 2
Kamers met vier bedden: 3
Aantal slaapplaatsen: 20
Aantal slaapkamers: 6
Badkamer
Whirlpool
Douche/bad (gecombineerd)
Douche/bad/toilet (gecombineerd)
Aantal douches: 2
Aantal toiletten: 3
Aantal badkamers: 2

Locatie en omgeving: Gouvy, Belgisch-Luxemburg

In de prachtige omgeving van Belgisch-Luxemburg ligt het kleine plaatsje Gouvy. Tussen de bossen en landerijen kunt u heerlijke wandel- fiets- of paardrijtochten maken en in de streek zijn bovendien verschillende plekken waar heerlijk gevist, gekajakt of gezwommen kan worden. Durbuy, het kleinste stadje ter wereld is absoluut een bezoek waard en ook het plaatsje La Roche is ook op steenworp afstand. Hier vindt u onder andere een schitterend kasteel. Ga voor een sportief dagje in de omgeving mountainbiken, quad rijden, klimmen en abseilen, golven of neem deel aan een van de verschillende survivaltochten. Verder kunt u naar de Grotten van Hotton of Safaripark Monde Sauvage in Aywaille gaan voor een leuke dag uit.

Ligging
Op het platteland
Nabij bos
Afstanden
Supermarkt: 2000m
Restaurant: 2000m
Dorp/stadcentrum: 1000m
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Klimmen
Skiën
Zwemmen
Bergwandelingen
Langlaufen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 0
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 1 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 6 met een gemiddelde van 7,4.
1 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Erwin Den Hertog - augustus 2023
8, 0
Geweldige omgeving, ruimte genoeg in huis,alleen niet erg schoon.
Sanne - juni 2019
5, 7
De omgeving is mooi. Het huisje is afgeleefd (schimmel, rot hout, alles oud) maar voldoet voor een groep die ook niet te veel wilt betalen. Beddengoed is schoon maar erg versleten en daardoor dun.
R.Stalpers - mei 2019
7, 0
De ligging is schitterend, in één woord!We werden uiterst hartelijk ontvangen.We hebben een fijne,zonnige buiten-midweek gehad met onze 15 (klein-)kinderen. Er is nogal wat achterstallig onderhoud. Het meubilair en servies is veelal verouderd en soms kapot (bed/kasten/wandlamp/wasmachine). De electraprijs werd ter plekke verhoogd van €3 naar €5...
Niels Janssen - mei 2018
9, 7
Geweldig weekend gehad!
Irene Krol - mei 2017
5, 3
Met het opgegeven adres kom je bij een verkeerd huisje uit. Communicatie met eigenaar verloopt moeizaam. Hij woont erg ver bij het huisje vandaan. Het huis was niet erg schoon en er zit schimmel in de badkamers. Huis is wel mooi ruim voor een grotere groep en de omgeving is prachtig!
Laatst bekeken
8, 0
.
Gouvy
20 personen | 6 slaapkamers
weekend v.a. 917
o.b.v. 20 personen