Vakantiehuis Halle
niet op een vakantiepark
Huiscode: DG303
Huiscode: DG303
15 personen
2 huisdieren
7 slaapkamers
Wi-Fi
DG303 - Basisafbeelding
9, 2
Heerlijk
24 beoordelingen
DG303 - Woonkamer
DG303 - Woonkamer
DG303 - Woonkamer
Bekijk 27 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (24)

Heerlijke 15 persoons vakantieboerderij met gratis WiFi in Halle.

In de schitterende Achterhoek staat deze heerlijke, luxe vakantieboerderij. Een super uitvalsbasis voor een vakantie of weekendje weg met vrienden, familie of collega's. Halle ligt centraal in de Achterhoek, dus vanuit de boerderij kunt u de Achterhoek prima ontdekken per fiets, wandelend of natuurlijk met de auto. Deze authentieke T-boerderij uit 1850 is opgesplits in twee 15-persoons groepsaccommodaties maar door de ruime opzet van het erf en de gescheiden toegang is uw privacy gegarandeerd. Voor de kinderen is er van alles op de boerderij te doen: tafeltennissen, voetballen op het voetbalveldje, volleyballen, er is een speeltuin met trampoline, schommel, wipwap, bandenschommel, glijbaan en nog veel meer! De speeltuin en het voetbalveld zijn voor gezamenlijk gebruik. Laat u verrassen!

Indeling

Begane grond:
Deze 15 persoons groepsaccommodatie heeft een gezellige en modern ingerichte woonkamer met zithoek, stamtafel, sfeerhaard, televisie met digitenne, gratis WiFi en een mini-stereo.
De woonkeuken heeft twee vaatwassers, een oven, koelkast, een vriezer, zes-pits gastoestel, combi-magnetron, filter koffiezetapparaat en een waterkoker. De begane grond telt twee slaapkamers voorzien van twee eenpersoons boxspringbedden. Eén van de slaapkamers is geschikt voor rolstoelgebruikers. Er zijn twee badkamers waarvan één met ligbad, aparte douche, wastafel en een toilet en één rolstoelvriendelijke met douche, wastafel en een toilet. Tevens is er een hal met extra toilet, urinoir, wasmachine en een wasdroger. In de woonkamer bevindt zich een afgesloten doorgang naar de oude kelder gemaakt. Hier staat oook een voetbaltafel en een dartbord. Leuk voor de kinderen of voor de 'doorzakkers'.

Bovenverdieping:
De eerste etage beschikt over drie tweepersoons slaapkamers met twee boxspringbedden en één driepersoons familiekamer met drie boxspringbedden met voldoende ruimte voor het bijplaatsen van een kinderbed.Ook bevindt zich hier een speel- televisiekamer. Tevens er is de mogelijk om nog een extra slaapplaats te creëren. Verder zijn er twee badkamers met toilet, wastafel en een douche.Tot slot is er nog een apart toilet.
Zolder:
De zolder heeft een slaapkamer met twee eenpersoons boxspringbedden en er is een extra grote overloop met extra televisie.

Tuin:
De tuin heeft een gezellige terras voorzien van voldoende tuinmeubelen. Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen in de leuke gezamenlijke speeltuin op het terrein. De speeltuin heeft onder andere een trampoline, schommel, klimtoren met glijbaan en meer!

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Wanneer u uw huisdier meebrengt, worden er EUR 20 extra schoonmaakkosten in rekening gebracht. 

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Wasdroger
Droger
Vloerverwarming
Energielabel: B
Buiten
Terras
Barbecue
Zandbak
Tuinmeubilair
Kinderspeelplaats
Parkeergelegenheid
Tuin
Schommel
Parasol
Trampoline
Berging
Fietsenschuurtje
Ongeschikt voor
Sportclubs
Motorclubs
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Scoutinggroepen
Basisscholen
Woonkamer
Open haard
Televisie
Kabeltelevisie
Kinderstoel
Sfeerhaard
Internet (gratis)
Slaapbank
Duitse televisiezenders
Nederlandse televisiezenders
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Oven
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Broodrooster
Kookstel (6-pits)
Vriezer
Slaapkamer
Boxspringbedden
Linnenkast: 7
Kamers met drie bedden: 1
Aantal slaapplaatsen: 15
Kamers met twee bedden: 6
Aantal slaapkamers: 7
Badkamer
Douche/bad (gecombineerd)
Douche/toilet (gecombineerd)
Toilet
Douche/bad/toilet (gecombineerd)
Ligbad
Aantal douches: 4
Aantal toiletten: 6
Aantal badkamers: 4

Locatie en omgeving: Halle, Gelderland

Het plaatje Halle ligt in de Achterhoek: een streek met bossen, landgoederen, kastelen, kleine rivieren, pittoreske dorpjes en historische steden. Het kleinschalige en vriendelijke karakter maakt dat de streek een ideale plek is om te leren over historie, natuur én cultuur. De prachtige natuur leent zich overigens perfect om te gaan fietsen of wandelen. Er zijn daarnaast verschillende activiteiten te ondernemen waaronder een foto-wandelroute die u langs weilanden, nostalgische zandwegen, ruiterpaden en de bossen van het nabijgelegen landgoed met kasteel voert. Andere activiteiten zijn een wijnproeverij, een bezoek aan het kabouterbos, een ezelwandeling of een dagje winkelen in Doetinchem of Arnhem.

Ligging
Op het platteland
Nabij bos
Nabij viswater
Afstanden
Supermarkt: 4
Restaurant: 2km
Dorp/stadcentrum: 1km
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Fitness
Tennis
Klimmen
Golf
Zwemmen
Squash
Suppen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

9, 2
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 10 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 24 met een gemiddelde van 9,2.
10 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Femke Smedes - maart 2024
9, 0
We werden super fijn ontvangen en wat een ontzettend mooie accommodatie. Super gezellig en sfeervol, had alles wat we nodig hadden, weekendje was te kort eigenlijk. En dat is een goed teken. Omgeving lekker rustig, hebben nog een wandeling gedaan met het mooie weer en je kan lekker buiten zitten. Super tevreden!
Maarten Meersschaert - april 2023
8, 0
Reactie van de eigenaar
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
A.G. Klijn - oktober 2022
9, 3
Wij hadden niet door dat we een aantal dingen moesten delen met bezoekers die ernaast zaten. Maar dat heeft de pret niet gedrukt, ontzettend genoten, mooie plek, prachtig open en vriendelijke gastvrouw, TOP gewoon.
Reactie van de eigenaar
Bedankt voor jullie mooie beoordeling. We gaan kijken of in de omschrijving duidelijk(er) gemaakt kan worden dat de speeltuin gedeeld is. Dank voor deze opmerking!
Jan de Ligt - oktober 2022
10
Super mooi huis en alles wat je nodig hebt is daar of kan geregeld worden.
Reactie van de eigenaar
Bedank voor jullie mooie beoordeling. We zien jullie graag terug!
Annemiek Kuiper - oktober 2022
8, 3
We werden zeer gastvrij ontvangen door Wendy. Het is een mooi huis, genoeg ruimte. Jammer dat de bedden (voor ons) te zacht waren en dat de voetbal tafel stuk was. We hebben ons prima vermaakt.
Reactie van de eigenaar
Bedankt voor jullie review en terugkoppeling!
Laatst bekeken
9, 2
.
Halle
15 personen | 7 slaapkamers
weekend v.a. 1740
o.b.v. 15 personen