Vakantiehuis Hellendoorn
op Hof van Salland
Huiscode: OV377
Huiscode: OV377
6 personen
Huisdiervrij
3 slaapkamers
Wi-Fi
OV377 - Basisafbeelding
8, 7
Heerlijk
3 beoordelingen
OV377 - Woonkamer
OV377 - Woonkamer
OV377 - Woonkamer
Bekijk 10 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (3)

Luxe 6 persoons villa op Hof van Salland

Luxe zespersoons Villa op Hof van Salland. Hof van Salland in Hellendoorn ligt in het unieke vakantiegebied Salland. Het vakantiepark ligt tussen rivier de IJssel en het Nationaal Park de Sallandse heuvelrug in.Vanuit uw luxe en comfortabele vakantievilla op het park heeft u alle gelegenheid om de omliggende stadjes en dorpen, indrukwekkende Hanzesteden en de prachtige natuur van Salland en het aangrenzende Vechtdal te ontdekken. Voor de nodige beweging zou je een balletje kunnen slaan op de allweather tennisbaan, of een verfrissende duik nemen in het mooie en verwarmde buitenzwembad. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin met verschillende klimtoestellen, schommels en een airtrampoline. Lekker uit eten kan in het mooie restaurant op het vakantiepark zelf. Ook is er een broodjesservice of zelfs een ontbijtservice.

Indeling

Begane grond:
Entree met apart toilet. Een ruime, modern ingerichte woonkamer met een ruime zithoek met flatscreen tv en een gasgestookte openhaard. Via de openslaande deuren kunt u naar een veelal deels overdekt terras. Op het terras staat een luxe teakhouten tuinset met parasol waar u in alle rust kunt genieten. Verder is er een luxe open keuken met onder andere een vijfpits kookplaat met een wokbrander, vaatwasmachine, Illy espresso apparaat, combi-oven en een koelkast met aparte vriezer. Op de begane grond is ook een slaapkamer met een tweepersoonsbed(180x210) en een badkamer met inloopdouche en wastafel.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers:één met twee éénpersoonsbedden(90x210) en één met een tweepersoonsbed (180x210). Ook is er een tweede badkamer met een whirlpool, wastafel en een toilet.

Met voorkeur te boeken (hiervoor betaalt u voorkeurskosten):onder andere een specifiek accommodatienummer, een slaapkamer met badkamer en suite op de begane grond, een villa met wasmachine en wasdroger, een berging, een whirlpool of kiezen voor een villa waar u een huisdier (hond) mee naartoe kunt nemen. Dit laatste is namelijk mogelijk, maar wordt alleen op aanvraag toegestaan.

Er is parkeergelegenheid voor één auto bij het vakantiehuis.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Let op: Hof van Salland is vuurwerkvrij.
  • Dit vakantiehuis kan niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden.
  • Eén handdoekenpakket per persoon is standaard aanwezig voor het maximale reisgezelschap wat is toegestaan in de woning.
  • Er zijn geen katten toegestaan

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Rookvrij
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Parasol
Ongeschikt voor
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Woonkamer
Kabeltelevisie
Sfeerhaard
Internet (gratis)
Duitse televisiezenders
Nederlandse televisiezenders
Keuken
Afzuigkap
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Kookstel (5-pits)
Vriezer
Slaapkamer
Boxspringbedden
Linnenkast: 3
Kamers met een tweepersoonsbed: 2
Aantal slaapplaatsen: 6
Kamers met twee bedden: 1
Aantal slaapkamers: 3
Badkamer
Whirlpool
Aantal douches: 2
Aantal toiletten: 2
Aantal badkamers: 2

Locatie en omgeving: Hellendoorn, Overijssel

In de prachtige natuurrijke omgeving van Hellendoorn is de echte natuurliefhebber op het goede adres. Gelegen aan de voet van de Sallandse Heuvelrug, maakt u hier de meest prachtige wandelingen of fietstochten. Voor een leuke dag uit met het hele gezin kunt u terecht in het Avonturenpark Hellendoorn, waar jong en oud de hele dag genieten van de vele andere leuke attracties. Gaat u liever een dagje winkelen? Bezoek dan de steden Deventer, Almelo of Raalte. Hier kunnen de echte shopliefhebbers hun hart ophalen in de vele winkels die deze gezellige plaatsen te bieden hebben. Ook voor een stadswandeling of een bezoek aan een museum zijn deze steden aanraders en dit mag ook eigenlijk niet op uw lijstje ontbreken.

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Afstanden
Supermarkt: 3600m
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 3600m
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Tennis
Klimmen
Golf
Zwemmen

Hof van Salland Vakantiepark

Parkvoorzieningen
Restaurant
Speeltuin
Openluchtzwembad
Tennisbaan
Sportveld
Trampoline
Centraal internetpunt
Vuurwerkarm

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 7
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 3 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 3 met een gemiddelde van 8,7.
3 beoordelingen
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Petra Pison - juli 2019
8, 7
Een zeer rustig en prettig verblijf gehad. Prachtig park met mooie huizen en goed onderhouden tuinen. Vriendelijke personeel. Kortom een heerlijk lang weekend weg!
Kelly Bauwens - november 2018
8, 7
Laurien Berkvens - september 2018
8, 7
We hebben een heerlijke tijd gehad en de sauna, tennisbaan, en het zwembad zijn zeer goed bevallen. We vonden het alleen jammer dat er geen betere afscheiding was tussen de tuin aan de achterkant en de weg (hogere haag of schutting), dat er geen filterkoffieapparaat voor grotere kannen koffie was, en dat een waterkan ontbrak.
Laatst bekeken
8, 7
.
Hellendoorn
6 personen | 3 slaapkamers
weekend v.a. 507
o.b.v. 6 personen