Vakantiehuis Hertsberge
niet op een vakantiepark
Huiscode: BK016
Huiscode: BK016
6 personen
Huisdiervrij
3 slaapkamers
Wi-Fi
BK016 - Basisafbeelding
9, 1
Heerlijk
42 beoordelingen
BK016 - Woonkamer
BK016 - Woonkamer
BK016 - Keuken
Bekijk 15 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (42)

Zeer luxe 6 persoons vakantiehuis met zwembad en hottub nabij Brugge

Deze moderne zes persoons villa met privé zwembad is gelegen in Hertsberge, een gemeente in de landelijke, groene hoek van West-Vlaanderen, aansluitend op het prachtig park- en bosgebied van Bulskampveld. Deze villa is gelegen in de tuin van de eigenaar. Vanaf hier bezoekt u ook de gezellige badplaatsen aan de Belgische kust of het karakteristieke Brugge. Een verblijf in deze villa staat garant voor een heerlijk ontspannen vakantie.

Indeling

Deze prachtige villa heeft een comfortabele woonkamer voorzien van vele extra's zoals een Flatscreen TV, DVD speler, Ipod- en MP3 speler dockingstation, draadloos internet, radio en Playstation3. In de winter kunt u zich lekker opwarmen bij de gezellige gaskachel. De open keuken biedt u ook alle comfort bestaande uit een vaatwasser, Senseo, waterkoker, oven met grill en een magnetron. Beneden is er een luxe saunaruimte met Raindance- en watervaldouche en een wastafel. Tevens is er een apart toilet en een berging met een wasmachine en droger. Op de bovenverdieping vindt u drie ruime tweepersoonskamers voorzien van boxspringbedden en een schrijftafel. Hier vindt u ook een ruime badkamer met dubbele wastafel, bad en toilet. Een kinderbed kan op aanvraag verzorgd worden.
Buiten vindt u een overdekt terras voorzien van tuinmeubilair. Een spetterend succes is zeker het zwembad welke in de maanden mei t/m september verwarmd wordt. Ook is er een hottub en een buitendouche aanwezig, een barbeque, ligstoelen en een groot speelgazon waar de kinderen zich kunnen uitleven. De hottub is voorzien van jets en ledverlichting. Vermaken kunnen ze zich ook met tafeltennis en petanque. Uw fietsen staan veilig in de fietsenstalling.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Let op: deze woning is gelegen op het erf/ tuin van de eigenaar. U heeft wel privacy maar de woning ligt niet afgelegen, ook rust wordt op prijs gesteld.
  • Het zwembad kan gebruikt worden van begin mei tot en met half september.
  • Energiekosten zijn naar verbruik, dit wordt ter plaatse verrekend met de borg. Hout voor de hottub kunt u kopen bij de eigenaar.
  • Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt en liggen de handdoeken voor u klaar! Er is zeep, douchegel en badschuim voor u aanwezig. Ook zijn er in de woning standaard keukenlinnen, vaatwasblokjes, vuilniszakken, wc-papier, keukenrollen en peper en zout.
  • Het is niet toegestaan om visite te ontvangen in deze woning. 

Faciliteiten

Algemeen
Gaskachel
Centrale verwarming
Wasmachine
Wasdroger
Rookvrij
Droger
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Sauna
Privé zwembad
Parasol
Ongeschikt voor
Sportclubs
Motorclubs
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Woonkamer
Televisie
Kabeltelevisie
Internet (gratis)
Slaapbank
Keuken
Afzuigkap
Oven
Vaatwasser
Koelkast
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Senseo
Slaapkamer
Boxspringbedden
Kamers met een tweepersoonsbed: 3
Aantal slaapplaatsen: 6
Aantal slaapkamers: 3
Badkamer
Douche/bad (gecombineerd)
Toilet
Douche/bad/toilet (gecombineerd)
Ligbad
Aantal douches: 2
Aantal toiletten: 2
Aantal badkamers: 2

Locatie en omgeving: Hertsberge, West-Vlaanderen

De omgeving van Hertsberge biedt talrijke ontspanningsmogelijkheden, culturele en sportieve activiteiten (zoals fietsen langs fietsknooppunten). Het fietsnetwerk leidt u door de mooie omgeving van de Westhoek. Diverse uitstappen naar bijvoorbeeld de kust of Brugge zijn op korte afstand. U kunt ook een bezoekje brengen aan het Boudewijn-Seapark, Choco-Story (chocolademuseum), de Toverplaneet (binnenspeeltuin) of de Volkssterrenwacht Beisbroek.

Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Paardrijden
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Zwemmen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

9, 1
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 18 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 42 met een gemiddelde van 9,3.
18 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Albert Verbruggen - december 2023
9, 7
Prima plek en comfortabel huis met gastvrije eigenaars. 7 km. van station Oostkamp van waar je in 7 minuten met de trein in Brugge bent. Er is veel natuur in de omgeving maar Hertsberge als dorp biedt weinig. Oostkamp, vlak bij, daarentegen meer dan genoeg. Een dikke 9.5 op de schaal van 10 voor dit huis!
Gea Koopman - december 2023
9, 3
Wij hebben een heerlijk weekend gehad. Het huisje zag super mooi en schoon uit.
Reactie van de eigenaar
Dag Gea, Wat fijn om jullie reactie te lezen. Dat doet ontzettend deugd om zo'n mooie recensie te krijgen. Dankjewel!
Michael Connemann - oktober 2023
9, 3
Tolles Haus in sehr ruhiger Lage. Guter Ausgangspunkt für Touren nach Gent, Brügge, Antwerpen, Brüssel, Ostende, Knolle-Heist, De Haan. Sehr gute Fahrradwege. Für die eigene Versorgung ist Ostcamp gut erreichbar. Restaurants auch alle gut erreichbar. Gerne wieder!
Reactie van de eigenaar
Vielen Dank für diese wunderbare Bewertung!
Anoniem - oktober 2023
10
Reactie van de eigenaar
Heel veel dank voor zo'n schitterende recensie! Zo fijn om tevreden vakantiegasten te hebben!
Mesude Karadeniz - september 2023
2, 3
Helaas kunnen we niet zeggen dat we net zo tevreden. Muziek stond niet eens aan en wij zaten in de hottub lekker te genieten en te kletsen. Werden meteen gewaarschuwd om geen “lawaai" te maken. Laatste dag werd ons gevraagd om de lakens, slopen en handdoeken zelf af te halen en naar beneden te brengen. Ik dacht dat we betaald hadden voor een eindschoonmaak.
Laatst bekeken
9, 1
.
Hertsberge
6 personen | 3 slaapkamers
weekend v.a. 682
o.b.v. 6 personen