Vakantiehuis Hoenderloo
op Bungalowpark Hoenderloo
Huiscode: GH001
Huiscode: GH001
4 personen
2 huisdieren
3 slaapkamers
Wi-Fi
GH001 - Basisafbeelding
8, 1
Zeer goed
120 beoordelingen
GH001 - Woonkamer
GH001 - Woonkamer
GH001 - Keuken
Bekijk 6 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (120)

Heerlijke 4 persoons bungalow op de Veluwe met gas- of open haard.

Deze heerlijke bungalows staan midden op de Veluwe en bevinden zich op autovrij park Bungalowpark Hoenderloo. Dit familiepark is prachtig gelegen in een bosrijkgebied en is ruim opgezet zodat u volop kunt genieten van uw rust, ruimte en privacy. U wandelt en fietst vanuit uw bungalow rechtstreeks de prachtige natuur van de Veluwe in. De bungalows beschikken over een eigen terras voorzien van tuinmeubilair. Tevens kunt u gratis gebruik maken van de WiFi-verbinding.

Indeling

Deze vier persoons bungalows beschikken allemaal over een sfeervolle open haard én centrale verwarming. De open keuken is voorzien van standaard inventaris. De koelkast beschikt over een intern vriesvak. In de woonkamer vindt u een flatscreen televisie. Er zijn in totaal drie slaapkamers. Op de begane grond vindt u een slaapkamer welke beschikt over een eenpersoonsbed en op de eerste etage vindt u twee slaapkamers met beide twee eenpersoonsbedden. Dit geeft in totaal ruimte voor vijf personen om te slapen. Echter is de accommodatie geschikt voor maximaal vier personen. Buiten kunt u genieten van uw eigen terras voorzien van tuinmeubilair. U kunt uw auto('s) parkeren op de centrale parkeerplaats.

Met voorkeur te boeken (hiervoor betaalt u voorkeurskosten):

  • Centraal gelegen
  • Huisdiervrij
  • Nabij centrumvoorzieningen

Beschikbaarheid

Van dit type zijn vakantiehuizen waar huisdieren in zijn toegestaan en die huisdiervrij zijn. Kunt u in het boekingsproces bij uw reisgezelschap geen huisdieren opgeven? Dan is er helaas geen vakantiehuis vrij waar huisdieren in zijn toegestaan.

Bijzonderheden

  • De wandcontactdozen in dit type vakantiehuis zijn afgeschermd.
  • Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.
  • Het park behoudt het recht om ter plaatse een borg te vragen tussen de EUR 50 en EUR 500 per persoon. Deze borg is afhankelijk van de groepssamenstelling. Houd hier rekening mee bij het maken van de reservering.
  • Het interieur/ exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen.
  • Het beschikt over een uniek zwembad met een wegschuifbaar dak. Hierdoor is het zwembad in de zomer een openluchtzwembad. Tijdens het frissere voor- en naseizoen is het zwembad overdekt met verwarmd zwemwater.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Rookvrij
Energielabel: G
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Woonkamer
Open haard
Televisie
Internet (gratis)
Keuken
Koelkast met vriesvak
Slaapkamer
Kamers met één bed: 1
Aantal slaapplaatsen: 4
Kamers met twee bedden: 2
Eenpersoons dekbedden: 5
Aantal slaapkamers: 3

Locatie en omgeving: Hoenderloo, Gelderland

Hoenderloo is centraal gelegen op Nationaal Park De Hoge Veluwe, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland. Het dorp wordt rondom omgeven door bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Pak de auto, de fiets of de benenwagen en ontdek de natuur van de Veluwe op uw gemak, kom tot rust en geniet van de schitterende omgeving. Hoenderloo is een prachtige uitvalbasis en u kunt er uitstekend winkelen in het nabijgelegen Apeldoorn, in het grote overdekte winkelcentrum De Oranjerie, Arnhem of Ede. Aanraders in de buurt zijn De Apenheul, Paleis Het Loo of Kinderpretpark Julianatoren. In Arnhem bevindt zich het Nederlands Openluchtmuseum en wat dacht u van een bezoek aan de Hanzesteden Zutphen of Deventer?

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Afstanden
Supermarkt: 2,5km
Restaurant: 100m
Dorp/stadcentrum: 2,5km
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Tennis
Klimmen
Golf
Zwemmen

Bungalowpark Hoenderloo Vakantiepark

Parkvoorzieningen
Restaurant
Wasserette
Speeltuin
Midgetgolf
Tennisbaan
Sportveld
Café/Bar
Overdekt zwembad

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 1
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 5 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 120 met een gemiddelde van 8,0.
5 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Coby van Meurs - december 2023
8, 7
Perfect huisje voor leuke prijs, we hebben echt genoten.
Janny Euser-Zwarteveld - september 2023
7, 0
De keuken was minimaal. Geen oven of magnetron. Geen senseo. Daar staat tegenover dat de prijs van het huisje in verhouding is. Wel was er ruim serviesgoed en keukengerei. De bedden waren goed evenals de dekbedden en de kussens. Al met al een fijne week gehad.
G.R.E. Poot - oktober 2022
7, 7
helaas was er geen magnetron deze moesten we huren voor 6 euro dat had er best gewoon bij gekund verder alles prima in orde
Robert Hermsen - september 2022
9, 0
Henny Maasland - juli 2022
8, 0
Alles was goed aan te lopen en het een rustig park. S'avonds was het heerlijk stil en als er een klacht was werd deze direct opgelost. Prima dus.
Laatst bekeken
8, 1
.
Hoenderloo
4 personen | 3 slaapkamers
weekend v.a. 256
o.b.v. 4 personen