Vakantiehuis Koudekerke-Dishoek
op een vakantiepark
Huiscode: ZE965
Huiscode: ZE965
6 personen
Huisdiervrij
2 slaapkamers
Wi-Fi
ZE965 - Basisafbeelding
8, 7
Heerlijk
5 beoordeling
ZE965 - Woonkamer
ZE965 - Woonkamer
ZE965 - Woonkamer
Bekijk 13 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (5)

Mooi 6 persoons vakantiehuis nabij het strand in Zeeland

Dit charmante zespersoons vakantiehuis ligt in het prachtige Vebenabos, direct achter de duinen van het grootste Zuidstrand van Nederland.Een heerlijke plek om uit te rusten en te ontspannen. Bij mooi weer is het een ideale uitvalsbasis voor een dagje strand en in de herfst en winter kun je, naast het strand, lekker op de bank kruipen met een goed boek en de houtkachel aan.Het centrum van Dishoek met diverse restaurants, terrasjes, fietsverhuur, bakker en ijssalon is slechts enkele minuten fietsen. Zoutelande en Vlissingen zijn 10 minuten fietsen. Hier kun je ook heerlijk winkelen, naar het strand gaan of lekker "uit" eten.

Indeling

Ruime woonkamer met terrasdeuren naar het terras, houtkachel (exclusief hout), eethoek en ruime zithoek met TV, aansluiting voor de Ipad en DVD (Geen TV-zenders). De keuken heeft onder andere een Quooker, vaatwasser, Nespresso koffieapparaat, koelkast, vierpits kookstel en een oven. Er zijn twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en één met twee stapelbedden (geschikt voor kinderen). De moderne badkamer heeft een ligbad, douche en wastafel. Er is een apart toilet. In de royale tuin is het heerlijk toeven op het terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor twee auto's bij het vakantiehuis.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • In het servicepakket vindt u een vaatdoek, twee vaatwastabletten, een afwasborstel, een kleine flacon afwasmiddel, een spons en één vuilniszak. Er zijn twee rollen toiletpapier aanwezig in de accommodatie.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Rookvrij
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Woonkamer
Kabeltelevisie
Kinderstoel
Houtkachel
Internet (gratis)
Keuken
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Oven
Vaatwasser
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Nespresso
Slaapkamer
Linnenkast: 2
Kamers met een tweepersoonsbed: 1
Kamers met vier bedden: 1
Aantal slaapplaatsen: 6
Aantal stapelbedden: 2
Aantal slaapkamers: 2
Badkamer
Ligbad
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Koudekerke-Dishoek, Zeeland

Nabij Koudekerke ligt midden in het prachtige duinlandschap, het toeristische kustdorpje Dishoek. Met het strand gelegen op het zuiden, kunt u hier optimaal genieten van de zon! Daarnaast zijn ook de strandpaviljoens het hele jaar open. Met vele fiets- en wandelroutes naast de deur kunt u op verschillende manieren de prachtige omgeving, met haar typische Walcherse dorpjes en mooie plattelandswegen verkennen. Plaatsen als Veere en Zoutelande zijn zeker een bezoek waard, u kunt er genieten van de oude huizen, karakteristieke boerderijen en vele terrasjes. Wilt u een dagje winkelen? Bezoek dan het gezellige Middelburg of Vlissingen. Verdiep u in deze regio en bezoek Deltapark Neeltje Jans en leer, kijk en geniet.

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Aan zee
Afstanden
Strand: 1000m
Supermarkt: 1000m
Restaurant: 1000m
Dorp/stadcentrum: 1000m
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Fietsen
Golf
Zwemmen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 7
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 1 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 5 met een gemiddelde van 8,6.
1 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Iris Clermont - juni 2022
8, 7
Van Hoof - september 2020
8, 7
Het huisje was heerlijk. Knus, maar ook mooie ruimte van woon/eetkamer. Schoonmaak had iets beter gemogen. Bij binnenkomst lagen nog allemaal blaadjes op de vloer in de hal bijvoorbeeld.
Suzanne Laureijssen - februari 2020
9, 7
Prachtig huisje met veel luxe!
Goof Elstak - september 2019
7, 3
Mooi ruim huis. We misten een televisie,een wasmachine vooral als je langer verblijft in het huis.Ik had een sinds 1 week nieuwe electrische fiets bij me die ik niet binnen kon zetten.
Laatst bekeken
8, 7
.
Koudekerke-Dishoek
6 personen | 2 slaapkamers
weekend v.a. 654
o.b.v. 6 personen