Vakantiehuis Kraggenburg
niet op een vakantiepark
Huiscode: DG089
Huiscode: DG089
40 personen
Huisdiervrij
8 slaapkamers
Wi-Fi
DG089 - Basisafbeelding
7, 4
Goed
9 beoordelingen
DG089 - Woonkamer
DG089 - Woonkamer
DG089 - Woonkamer
Bekijk 15 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (9)

Groepsaccommodatie voor 30 tot 40 personen.

Deze 40 persoons groepsaccommodatie ligt in het oudste bos van Flevoland en is zeer geschikt voor familiebijeenkomsten, meerdaagse trainingen en cursussen, schoolkamp of jeugdkamp voor groepen tot en met 40 personen. De accommodatie heeft een huiselijke sfeer waarin vermaak voor jong en oud centraal staan. Er zijn diverse mogelijkheden voor actieve recreatie zoals bijvoorbeeld een speelpark, midgetgolf, tennisbaan, sportveld achter de locatie en viswater. De omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen. U kunt gratis gebruik maken van het speelpark, midgetgolf, speurtocht en jeu de boules baan. In vakantieperiodes is er op de camping een animatieprogramma. In de omgeving vindt u het Voorsterbos nabij Kraggenburg, grenzend aan de toeristische Kop van Noordwest Overijssel, natuurpark de Weerribben en gezellige plaatsjes zoals Giethoorn, Vollenhove, Urk en Lemmer. In de nabijheid van de accommodatie vindt u een buiten zwembad, mogelijkheden voor watersport (supp verhuur) en fietsverhuur. De accommodatie is goed te bereiken via de snelweg en openbaar vervoer is op ca. 800 meter.

Indeling

In de gezellige woonkamer vindt u diverse hoeken met bankstellen, tafels en stoelen, een televisie, DVD-speler en diverse spelletjes. Er is een kleine maar compacte keuken met apparatuur zoals een professionele vaatwasser, filter koffiezetapparaat, grote koelkast, gasfornuis en combi-oven. In het nabij gelegen partycentrum is extra koel en vriesruimte beschikbaar. In de accommodatie vindt u acht slaapkamers. Vijf slaapkamers voor vier personen, twee slaapkamers voor zes personen en één slaapkamer voor acht personen. Er zijn voldoende dekbedden aanwezig. Op alle kamers zijn tevens ruime kledingkasten met hierin een kluisje. Op de meeste kamers staan stapelbedden, enkele kamers beschikken over eenpersoonsbedden. Er zijn twee kinderbedjes aanwezig. Er zijn zes douches, vier toiletten en één urinoir. Ook is er een baby-verschoontafel.Buiten vindt u twee ruime terrassen met tuinmeubilair en een recreatieveldje.

In de accommodatie mag niet gerookt worden.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • In deze accommodatie zijn enkel stapelbedden aanwezig.
  • Extra services (ontbijt, lunch, diner en barbecue) zijn mogelijk in overleg met Brasserie de Voorst.
  • Jeugd- en studentengroepen en sportclubs zijn in overleg welkom in de accommodatie. Afhankelijk van de groepsamenstelling kan de borg worden verhoogd naar EUR 500.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Rookvrij
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Parasol
Ongeschikt voor
Sportclubs
Studentengroepen
Woonkamer
Televisie
Kinderstoel
Internet (gratis)
Keuken
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Slaapkamer
Kinderbed
Kamers met vier bedden: 5
Slaapzalen met vijf of meer bedden: 3
Aantal slaapplaatsen: 40
Aantal stapelbedden: 20
Eenpersoons dekbedden: 40
Aantal slaapkamers: 8
Badkamer
Aantal douches: 6
Aantal toiletten: 4
Aantal badkamers: 2

Locatie en omgeving: Kraggenburg, Flevoland

De omgeving van Kraggenburg biedt volop mogelijkheden voor een heerlijk dagje weg. De omgeving bestaat uit veel schitterende bossen, zo bent u binnen een mum van tijd in het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Hier zijn naast de prachtige natuur ook pittoreske dorpjes zoals Giethoorn en Blokzijl te vinden. Ga voor een leuk uitje naar de Orchideeënhoeve, het Blote Voetenpad, het waterloopbos of het Kadoelermeer en het Vogeleiland om een rondvaart te maken. Zoekt u een uitje vol adrenaline? Ga dan naar Walibi Holland in Biddinghuizen en schreeuw het uit in een van de wildste achtbanen. Voor een dagje winkelen bent u in Meppel of Zwolle op de juiste plek, geniet hier ook van de heerlijke restaurants en terrassen.

Ligging
In het bos
Nabij viswater
Afstanden
Strand: 1 km
Meer: 1 km
Supermarkt: 1,5km
Restaurant: 0,km
Dorp/stadcentrum: 1km.
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Tennis
Klimmen
Golf
Zwemmen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

7, 4
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 3 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 9 met een gemiddelde van 8,0.
3 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
M. Faber - oktober 2023
7, 0
Locatie prachtig. Woonkamer sfeervol. Slaapkamers prima. Keuken erg/te klein. Te grote pannen voor een te klein fornuis. Geen opbergruimte voor alle boodschappen. Alle pannen, bestek borden etc eerst moeten afwassen voor gebruik. Deurklink kapot van een slaapkamer. Lampen kapot.
Saskia Kisjes - mei 2023
8, 3
Was super leuk en fijn huis en fijn dat het zo dichtbij de bossen ligt. Enige nadeel was de kleine oven voor een groep van 40 personen.. gelukkig dachten de meiden van de brasserie mee en hebben we broodjes kunnen bestellen bij de bakker, die kwam ze zelfs op zondagochtend brengen.. super schoon park met leuke voorzieningen.
Carla van Schie - juni 2022
7, 0
Positief: goede gemeenschappelijke ruimte en buitenruimte. Zeer vriendelijke ontvangst.
Negatief: piepkleine keuken met klein 4-pits gasstel en nauwelijks aanrechtruimte. Dit maakt koken voor de hele groep een flinke uitdaging. Op de website was dit niet duidelijk.
Karin Farahmand - december 2019
9, 0
Zijn hier voor de 2e x geweest en komen zeker weer terug! Zeer fijn personeel en tophuisje voor een grote groep!
Sabine Oude Avenhuis - oktober 2018
8, 3
Laatst bekeken
7, 4
.
Kraggenburg
40 personen | 8 slaapkamers
weekend v.a. 1405
o.b.v. 40 personen