Vakantiehuis La Roche en Ardenne
niet op een vakantiepark
Huiscode: ARD210
Huiscode: ARD210
11 personen
1 huisdier
4 slaapkamers
Wi-Fi
ARD210 - Basisafbeelding
8, 7
Heerlijk
19 beoordelingen
ARD210 - Woonkamer
ARD210 - Woonkamer
ARD210 - Woonkamer
Bekijk 45 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (19)

Luxe 11 persoons vakantiehuis in de Ardennen - met zwembad, hottub en sauna.

Dit luxe elf persoons vakantiehuis ligt in een prachtige omgeving in het hartje van de Ardennen op ongeveer zes kilometer van La Roche-en-Ardennes. Hier is van alles te beleven! Ga mee met een trektocht te paard en verken de prachtige omgeving. Bij warm en koud weer kunt u tegen betaling genieten van een heerlijke hottub en tussen april en eind september kunt u heerlijk zwemmen in het verwarmde buitenzwembad. Binnenshuis is er als klap op de vuurpijl nog een ruime sauna en een massage douche. U zult volop genieten in dit prachtige vakantiehuis.

Indeling

De gezellige woonkamer heeft een eethoek en een comfortabele zithoek met een sateliettelevisie, een DVD-speler en een stereo. De pelletkachel (pellets tegen betaling) maakt het extra knus. De keuken heeft onder andere een vierpits kookplaat, oven, magnetron met grill, twee koelkasten, een diepvrieskast, vaatwasser, waterkoker, twee filter koffiezetapparaten, wasmachine en een kinderstoel. Op de begane grond is één slaapkamer met een tweepersoonsbed (160cm x 200cm) en een badkamer ensuite met douche, ligbad, wastafel en toilet. In de saunaruimte is er een derde douchemogelijkheid.

Boven zijn er drie slaapkamers, één met een tweepersoonsbed(160cm x 200cm) en twee éénpersoonsbedden (90cm x 200cm) en twee wastafels, een slaapkamer met een tweepersoonsbed(140cm x 200cm) en een kinderbed en een slaapkamer met een tweepersoonsbed(160cm x 200cm) en een éénpersoonsbed (90cm x 200cm). Ook is er op de verdieping een tweede badkamer met een douchecabine, wastafel en toilet.

Buiten heeft u heerlijke grote en omheinde tuin met een ruim en overdekt terras met smoker-barbecue! De kinderen zullen zich zeker vermaken met de speeltoestellen. Verder is er in de tuin natuurlijk het zwembad, de hottub met mogelijkheid tot het gebruik van een bubbelbad faciliteit, een jeu de boules-baan, darts-spel en een tafeltennistafel. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden (max. 16 Ampère en met een gewone stekker of 3-pens industriële stekker).

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Het zwembad is beschikbaar van mei tot september.
  • Het is mogelijk om voor aankomst ontbijt bij te boeken, dit kunt u rechtstreeks bij de eigenaar bijboeken.
  • De kosten voor hout- en pelletverbruik worden na uw vertrek verrekend met de waarborg (EUR 12,50 per zak haardhout en EUR 12,50 per zak pellets).
  • De eigenaar biedt u vrijblijvend een gratis begeleide wandeling over de Canyon in de vallei van de Ourthe (320m2 hoogte). De wandeling kan uitgebreid worden met klim- en afdalingen.
  • Er is standaard één huisdier toegestaan. Wilt u een tweede huisdier meenemen, dan kan er contact opgenomen worden om dit te overleggen. 
  • De kosten voor de hottub zijn inclusief het gebruik van de bubbelbad faciliteit in de hottub. De hottub is houtgestookt, het verbruik van het haardhout is afhankelijk van de buitentemperatuur. Het haardhout wordt aangeboden tegen de inkoopprijs.
  • De energiekosten voor het gebruik van de elektrische laadpaal voor de auto, worden verrekend met de borg. Gebruik hiervan moet vooraf gemeld worden zodat u gebruik kunt maken van het juiste aansluitpunt.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Geschikt voor mindervaliden
Rookvrij
Sauna
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Barbecue
Tuinmeubilair
Kinderspeelplaats
Parkeergelegenheid
Tuin
Schommel
Hottub
Sauna
Privé zwembad
Parasol
Bubbelbad
Oplaadpunt elektrische auto
Ongeschikt voor
Sportclubs
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Skigebied
Blauwe piste: 2000m
Loipes: 20000m
Skiliften: 3
Hoogte skigebied: 651
Woonkamer
Televisie
Kabeltelevisie
Kinderstoel
Sfeerhaard
Internet (gratis)
Duitse televisiezenders
Nederlandse televisiezenders
Keuken
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Oven
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Broodrooster
Vriezer
Slaapkamer
Kinderbed
Linnenkast: 4
Wastafel: 2
Kamers met een tweepersoonsbed: 2
Kamers met drie bedden: 1
Kamers met vier bedden: 1
Aantal slaapplaatsen: 11
Aantal slaapkamers: 4
Badkamer
Ligbad
Aantal douches: 3
Aantal toiletten: 3
Aantal badkamers: 2

Locatie en omgeving: La Roche en Ardenne, Belgisch-Luxemburg

La Roche is een mooi plaatsje vol winkels en gezellige horecagelegenheden, dat ook wel het hart van de Ardennen wordt genoemd. Bezoek er ook zeker Kasteel van La Roche-en-Ardenne en Museum Slag om de Ardennen. Ga ook naar het kleinste stadje van Europa, Durbuy, en bezoek de grotten van Hotton. De prachtige flora en fauna in de omgeving is goed te ontdekken op de fiets of al wandelend. De avonturier zal zich hier ook uitstekend vermaken. Ga bijvoorbeeld eens kajakken, survivallen, abseilen, klimmen of quad rijden. Als u liever cultuur gaat snuiven is er trouwens ook genoeg te beleven: in de omgeving zijn talloze grotten, kastelen, monumenten en burchten te vinden. Daarnaast zijn er ook vele historische musea.

Ligging
Aan een rivier
Nabij bos
Nabij viswater
In de bergen
Afstanden
Supermarkt: 6000m
Restaurant: 6000m
Dorp/stadcentrum: 1000m
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Klimmen
Skiën
Zwemmen
Bergwandelingen
Langlaufen
Skigebied
Blauwe piste: 2000m
Loipes: 20000m
Skiliften: 3
Hoogte skigebied: 651

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 7
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 10 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 19 met een gemiddelde van 8,7.
10 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Bart Wijmenga - december 2023
9, 0
Heel prettig verblijf gehad in een huisje waar alles geregeld was. Verhuurder geeft ook opties om in de buurt dingen te ondernemen. Zeer zeker een aanrader!
Willy van Dijk - oktober 2023
10
Prachtig gelegen mooi huis, voor elk wat wils!
Mandy de Peijper - september 2023
10
Wat een geweldige accommodatie! Alles was aanwezig. Marc is echt super gastvrij en alle vragen werden direct beantwoord en opgelost. Zeker voor herhaling vatbaar!
Petra Smits - juni 2023
9, 0
Extra faciliteiten bij het huis ( sauna, zwembad, bubbelbad ) zijn een leuk extraatje!
Lut Vanachter - juni 2023
8, 3
Een prachtige woning die evenwel wat onderhoud kan gebruiken. Vriendelijk onthaal door Marc, maar er zijn wel veel regeltjes. De omgeving is schitterend, de tuin en sauna geweldig. Zeker een aanrader.
Laatst bekeken
8, 7
.
La Roche en Ardenne
11 personen | 4 slaapkamers
weekend v.a. 872
o.b.v. 11 personen