Vakantiehuis La Roche en Ardenne
niet op een vakantiepark
Huiscode: BA011
Huiscode: BA011
12 personen
3 huisdieren
7 slaapkamers
Wi-Fi
BA011 - Basisafbeelding
8, 9
Heerlijk
38 beoordelingen
BA011 - Woonkamer
BA011 - Woonkamer
BA011 - Woonkamer
Bekijk 20 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (38)

Gezellige 12 persoons groepsaccommodatie met sauna

Deze prachtige en vooral karaktervolle groepsaccommodatie met sauna is geschikt voor maximaal 12 personen en ligt in een adembenemend mooie omgeving. Voor ieder wat wils hier, een boek lezen, of spelletjes spelen. Het is hier allemaal mogelijk. De grote tuin biedt u veel privacy met speeltoestellen voor de kinderen. Perfect dus voor uw jaarlijkse familie uitje, maar ook voor fietsers en wandelaars of de meer avontuurlijke gasten. De omgeving leent zich uitstekend voor een ritje op de mountainbike bijvoorbeeld.

Indeling

Deze groepsaccommodatie voor 12 personen biedt u een woonkamer met televisie en hifi set. Er is een gezellige bar met toegang tot het terras. De ruime keuken is volledig ingericht met onder andere een magnetron, oven, koelkast, vriezer, Senseo en voor uw gemak een vaatwasser. Naast de woonkamer is er ook een bar met een tafelvoetbaltafel. Op de eerste verdieping vindt u vijf slaapkamers met een tweepersoonsbed. Tevens zijn hier twee badkamers elk met douche en wastafel. Er zijn twee aparte toiletten. Op de eerste verdieping is ook een kleine zit- en speelruimte.

De tweede verdieping biedt ruimte aan twee slaapkamers en een extra woonkamer met dvd, boeken, spelletjes. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een wiegje. De tweede slaapkamer heeft drie éénpersoonsbedden. Ook hier zijn twee badkamers waarvan één met douche en wastafel en één met bad en wastafel. Er is één apart toilet. U beschikt over een grote privé tuin met gezellig terras voorzien van een barbecue. Tevens vindt u in de tuin een bijgebouw met sauna, houtkachel, gewone en koudwaterdouche. Uw kinderen kunnen heerlijke spelen op de speeltoestellen en u? Er is een ruime parkeerplaats voor uw auto's.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Kinderen tot 14 jaar betalen minder toeristenbelasting. Zij betalen EUR 0,40 per persoon per nacht. U kunt het aantal kinderen tot 14 jaar aangeven bij 'opmerkingen' aan het einde van het boekingsproces.
  • Gezien de ligging van deze accommodatie is het van belang te weten dat er streng wordt gelet op geluidshinder en het vanaf 22.00 uur stil dient te zijn.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Barbecue
Tuinmeubilair
Kinderspeelplaats
Parkeergelegenheid
Tuin
Schommel
Sauna
Ongeschikt voor
Sportclubs
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Scoutinggroepen
Woonkamer
Open haard
Televisie
Kabeltelevisie
Kinderstoel
Houtkachel
Internet (gratis)
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Oven
Vaatwasser
Koelkast
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Kookstel (5-pits)
Senseo
Broodrooster
Slaapkamer
Kinderbed
Kamers met een tweepersoonsbed: 5
Kamers met drie bedden: 1
Kamers met vier bedden: 1
Aantal slaapplaatsen: 15
Aantal stapelbedden: 1
Aantal slaapkamers: 7
Badkamer
Douche/bad (gecombineerd)
Toilet
Ligbad
Aantal douches: 3
Aantal toiletten: 4
Aantal badkamers: 4

Locatie en omgeving: La Roche en Ardenne, Belgisch-Luxemburg

La Roche is een mooi plaatsje vol winkels en gezellige horecagelegenheden, dat ook wel het hart van de Ardennen wordt genoemd. Bezoek er ook zeker Kasteel van La Roche-en-Ardenne en Museum Slag om de Ardennen. Ga ook naar het kleinste stadje van Europa, Durbuy, en bezoek de grotten van Hotton. De prachtige flora en fauna in de omgeving is goed te ontdekken op de fiets of al wandelend. De avonturier zal zich hier ook uitstekend vermaken. Ga bijvoorbeeld eens kajakken, survivallen, abseilen, klimmen of quad rijden. Als u liever cultuur gaat snuiven is er trouwens ook genoeg te beleven: in de omgeving zijn talloze grotten, kastelen, monumenten en burchten te vinden. Daarnaast zijn er ook vele historische musea.

Ligging
Op het platteland
Nabij bos
In de bergen
Afstanden
Supermarkt: 6
Restaurant: 6
Dorp/stadcentrum: 6
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Fietsen
Skiën
Zwemmen
Bergwandelingen
Langlaufen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 9
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 14 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 38 met een gemiddelde van 8,7.
14 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Simone Broeders - november 2023
9, 7
Wij hebben als familie een fantastisch weekend gehad. Het huis was heerlijk, de omgeving prachtig alleen het weer was iets minder, maar ons toch prima vermaakt 👍👍
Steven Devos - oktober 2023
10
Wij waren alvast heel tevreden over de accommodatie. Prima huis voor ons gezelschap. Voldoende groot met het nodige sanitair en badkamers zodat ieder zijn eigen comfortzone had! Heel mooie streek om te wandelen. Vriendelijke en behulpzame gastheer!
Adriaen de Haer - oktober 2023
9, 0
Prima huis. Ondanks de regenachtige tijd dag wij er zaten toch volop genoten. Wandelingen gemaakt in de omgeving.
Erg aardige en behulpzame eigenaar.
Johan Droogers - oktober 2023
8, 0
Direct wandelen vanuit huis. Heerlijk rustig. Sauna. Vlakbij La Roche. Keukenuitrusting was prima. Vriendelijke beheerder. Voldoende badkamers op meer verdiepingen. Ruime parkeerplaats.
Kathrin Erkens - september 2023
9, 3
Wichtig wäre die richtige Adresse anzugeben :-) Das Haus ist toll.Gross, gemütlich. Sehr hellhörig durch die Bauweise. Ein Paradies im Nirgendwo.
Laatst bekeken
8, 9
.
La Roche en Ardenne
12 personen | 7 slaapkamers
weekend v.a. 1034
o.b.v. 12 personen