Vakantiehuis Lamormenil-Manhay
niet op een vakantiepark
Huiscode: ARD106
Huiscode: ARD106
6 personen
2 huisdieren
3 slaapkamers
Geen Wi-Fi
ARD106 - Basisafbeelding
8, 6
Heerlijk
37 beoordelingen
ARD106 - Woonkamer
ARD106 - Woonkamer
ARD106 - Woonkamer
Bekijk 16 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (37)

Mooi 6 persoons vakantiehuis in de Ardennen

Dit zes persoons vakantiehuis is gelegen te Lamormenil, een typisch Ardeens dorpje tussen Manhay en Dochamps. Slechts 15 kilometer van La Roche en 7 kilometer van de skipistes van Baraque de Fraitute. Het huis is gelegen nabij Eurocamping Lamormenil met diverse faciliteiten die op aanvraag te gebruiken zijn. Er is een brasserie, speeltuin, zwembad en diverse activiteiten. Op 100 meter zit je in het bos dat opsplitst in diverse wandelpaden en mountainbikeroutes.

Indeling

De woning is volledig ingericht voor zes personen met alle comfort om ten volle te genieten van een welverdiende vakantie. Alle ruimtes zijn voorzien van verwarming. In de ruime woonkamer staat eveneens een houtkachel. Verder is de woonkamer voorzien van een televisie en DVD-speler. De keuken is uitgerust met een vaatwasser, magnetron en een pizza-oventje, Senseo en een waterkoker. Op de begane grond vindt u ook de badkamer met douche, wastafel en toilet en een slaapkamer met een tweepersoonsbed (2x 90cm x 200cm) en een kledingkast. In de hal staat een wasmachine die tegen een geringe vergoeding te gebruiken is.

De trap die centraal in het huis staat leidt u naar boven waar een extra wasruimte en toilet is. Hier zijn ook twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed (140cm x 200cm) en de andere slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (90cm x 200cm). Alle bedden zijn voorzien van eenpersoonsdekbedden en hoofdkussens.

De tuin is puur genieten van het mooie weer. Het tuinmeubilair staat reeds voor je klaar bij aankomst. Een Belgisch biertje, de barbecue en de tuinhaard maken de sfeer compleet. In de zomer zetten wij een groot zwembad op. Op slechts 100m zit je midden in het bos en dit splitst zich op in diverse wandelpaden. U kunt gebruik maken van de nabij gelegen Eurocamping met kampwinkel en speelattributen.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Mocht u bedlinnen bijboeken, dan zullen uw bedden opgemaakt voor u klaarstaan! Dit geldt ook voor de kinderlakens voor het kinderbedje. 
  • Let op: er is geen Wifi bij de accommodatie. U kunt tegen betaling gebruik maken van de Wifi van de naastgelegen camping/brasserie.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Rookvrij
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Barbecue
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Parasol
Woonkamer
Televisie
Kabeltelevisie
Kinderstoel
Houtkachel
Duitse televisiezenders
Nederlandse televisiezenders
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Vaatwasser
Koelkast
Waterkoker
Senseo
Vriezer
Elektronische kookplaat
Slaapkamer
Kamers met een tweepersoonsbed: 2
Kamers met twee bedden: 1
Aantal slaapkamers: 3
Badkamer
Toilet
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 2
Aantal badkamers: 2

Locatie en omgeving: Lamormenil-Manhay, Belgisch-Luxemburg

De omgeving van Lamormenil-Manhay bestaat uit prachtige natuur vol bossen waar u eindeloos kunt genieten van prachtige wandelingen, fietstochten en ritten te paard. Geniet erop los en ga survivallen, kajakken, abseilen of golven. Bezoek het kasteel in het prachtige stadje La Roche vol gezellige winkels en terrasjes, of ga naar Durbuy het kleinste stadje van Europa. België staat natuurlijk bekend om haar overheerlijke lekkernijen. Ga naar Bierbrouwerij Achoffe en leer hoe bier wordt gebrouwen of ontdek de wereld van chocola in de Chocoladefabriek in Samrée. Wanneer u een heerlijk dagje gaat winkelen in de gezellige boetiekjes van het prachtige Luik mag een Luikse wafel bovendien niet ontbreken.

Ligging
Op het platteland
Nabij bos
Afstanden
Strand: 10
Supermarkt: 5
Restaurant: 1
Dorp/stadcentrum: 2
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Tennis
Klimmen
Skiën
Zwemmen
Bergwandelingen
Langlaufen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 6
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 8 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 37 met een gemiddelde van 8,4.
8 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Anoniem - augustus 2023
10
Heel leuk, ruim huis. Alles is aanwezig. Mooie omgeving.
Janneke Hoek - juli 2023
8, 0
Lieneke Molendijk - mei 2023
8, 0
een leuk huis, met alles erop en eraan , je greep niet mis , alles aanwezig .Met een prachtige omgeving voor leuke uitstapjes
René Boon - april 2023
8, 0
Heleen Boelens - december 2022
8, 3
Laatst bekeken
8, 6
.
Lamormenil-Manhay
6 personen | 3 slaapkamers
weekend v.a. 453 388
o.b.v. 6 personen