Vakantiehuis Lemmer
op Vakantiepark Eigen Wijze
Huiscode: LE004
Huiscode: LE004
6 personen
2 huisdieren
3 slaapkamers
Wi-Fi
LE004 - Basisafbeelding
8, 1
Zeer goed
27 beoordelingen
LE004 - Woonkamer
LE004 - Keuken
LE004 - Badkamer
Bekijk 10 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (27)

Comfortabele 6 persoons vakantiehuis nabij Lemmer

Deze comfortabele huizen zijn gelegen op een parkje in Bant, nabij Lemmer. Het parkje is gelegen op het erf van een boerderij. De sportvelden (volleybalveld, voetbalveld en tennisbaan) zijn door iedereen vrij te gebruiken. Ook zijn er verschillende spannende speeltoestellen voor kleine kinderen aanwezig. Vooral de skelters en de speelboot zijn razend populair. Op het erf is tevens een overdekte ruimte met verschillende speeltoestellen.

Indeling

Deze comfortabele recreatiewoningen beschikken allen over twee badkamers en drie slaapkamers. De keuken is uitgerust met een magnetron, filter koffiezetapparaat en een vaatwasser en in de woonkamer vindt u een radio met CD-speler en een DVD-speler. Op de begane grond vindt u één slaapkamer, de overige twee slaapkamers vindt u op de eerste etage. Alle slaapkamers zijn tweepersoonskamers. De bedden zijn voorzien van kussens en dekbedden. Tevens beschikt u over uw eigen terras voorzien van tuinmeubilair. Indien gewenst kunt u verschillende outdoor activiteiten doen en/of een bier tap huren. U kunt twee auto's parkeren bij het vakantiehuis.

Beschikbaarheid

Van dit type zijn vakantiehuizen waar huisdieren in zijn toegestaan en die huisdiervrij zijn. Kunt u in het boekingsproces bij uw reisgezelschap geen huisdieren opgeven? Dan is er helaas geen vakantiehuis vrij waar huisdieren in zijn toegestaan.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Rookvrij
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Kinderspeelplaats
Parkeergelegenheid
Tuin
Schommel
Woonkamer
Kabeltelevisie
Internet (gratis)
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Kookstel (2-pits)
Kookstel (4-pits)
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Slaapkamer
Linnenkast: 3
Aantal slaapplaatsen: 6
Kamers met twee bedden: 3
Eenpersoons dekbedden: 6
Aantal slaapkamers: 3
Badkamer
Douche/toilet (gecombineerd)
Toilet
Aantal douches: 1

Locatie en omgeving: Lemmer, Friesland

Voor een leuk dagje uit bezoekt u een van de omliggende authentieke Zuiderzeedorpen. In Lemmer, Blokzijl en Urk vindt u onder meer oude gebouwen en havens, maar kunt u ook heerlijk lunchen in een van de restaurants of op de gezellige terrassen. Heeft u zin om een dagje te zwemmen? Bezoek dan binnenzwembad Bosbad in Emmeloord. Voor een dagje op het water is het Venetië van het Noorden, Giethoorn, zeker een aanrader. Of u nu gaat voor een fluisterbootje, kano of een tocht met de rondvaartboot: dit dorp is het mooiste als u het vanaf het water bekijkt. Daarnaast is ook het Kuinderbos leuk voor een dagje uit: de prachtige natuur nodigt uit voor lange wandelingen, mooie fietstochten en lekkere picknicks onderweg.

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Aan een meer
Nabij bos
Aan het water
Nabij viswater
Afstanden
Strand: 7km
Meer: 0.01km
Supermarkt: 7km
Restaurant: 7km
Dorp/stadcentrum: 4km
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Kanoën
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Zwemmen

Vakantiepark Eigen Wijze Vakantiepark

Parkvoorzieningen
Wasserette
Speeltuin
Tennisbaan
Sportveld
Recreatieplas
Campers toegestaan

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 1
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 3 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 27 met een gemiddelde van 8,4.
3 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Renee van Zeben - april 2023
10
We hadden een 6 persoons huis en alles is aanwezig. Goed verzorgd, goed schoongemaakt. Ruime slaapkamers met prima bedden en mooie douches. Hele vriendelijke ontvangst en niks is teveel moeite. Zeker een aanrader.
Marlou Beulen - december 2022
7, 3
Huisje was niet echt schoon. Jammer was dat er een leeslamp was in de beneden slaapkamer die niet gebruikt kon worden omdat er geen stopcontact zat. Ook kon de kastdeur in die kamer nauwelijks open.
Ingrid de Bakker - september 2022
7, 0
Bij aankomst kregen wij een sleutel van een huisje dat al bezet was maar dit werd gauw opgelost. Kregen een groter huisje. Het huisje verdiende wel wat onderhoud. De stopcontacten waren vies/ kapot. Het verfwerk mag zeker worden aangepakt. Verder was alles aanwezig wat nodig was voor ons verblijf. De ligging van de huisjes was erg leuk.
A.M Timmermans - augustus 2021
8, 7
Schoon en net huisje op een gezellig parkje. Zeer vriendelijke ontvangst en service!
Huisje mocht wel wat uitgebreider voorzien worden (wij misten een o.a. broodzaag, maatbeker en weegschaal) maar dat is misschien persoonlijk
Ursula Heijkamp - augustus 2021
7, 3
Huisje heel basic. Kan wel beter, bijvoorbeeld deksel op wc beneden ontbrak, geen wijnglazen, zitbank in woonkamer vrij doorgezakt, geen kussens. Schoonmaak en dan met name toilet kan ook beter (wat muffe geur, zelf fles bleek gekocht, toen geen enkel probleem meer- een idee voor de schoonmaak ?… Wel erg gastvrije ontvangst en leuke omgeving.
Laatst bekeken
8, 1
.
Lemmer
6 personen | 3 slaapkamers
weekend v.a. 548
o.b.v. 6 personen