Vakantiehuis Lichtenau
op Europa Feriendorf
Huiscode: NWD015
Huiscode: NWD015
4 personen
Huisdiervrij
2 slaapkamers
Wi-Fi
NWD015 - Basisafbeelding
8, 4
Zeer goed
13 beoordelingen
NWD015 - Woonkamer
NWD015 - Woonkamer
NWD015 - Keuken
Bekijk 21 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (13)

Prachtig 4 persoons vakantiehuisje in Sauerland

Bent u aan vakantie toe, u zoekt rust en wilt er even tussenuit? Dan hebben wij iets heel moois wat ook heel dichtbij ligt!Deze royale en comfortabele, gezellig ingerichte vakantiehuisje voor vier personen met fantastisch uitzicht, ligt op een ruim opgezet vakantiepark omgeven door het prachtige, bosrijke Teutoburgerwoud, Sauerland en het Eggegebergte. Wintersport en veel sneeuwpret is mogelijk: in de winter in het skigebied Willingen op ongeveer 50 minuten rijden en nog 30 kilometer verder zuidelijk ligt één van de bekendste skigebieden van Duitsland in Winterberg. Leuk in de zomer is de kabelbaan naar de 875m hoog gelegen Hochheideturm, dit is het hoogste uitzichtspunt van Noord-West Duitsland en natuurlijk rodelen in Willingen! Voor de liefhebbers van water is er ook genoeg te doen: zo zijn er de Diemelsee, Mohnesee, Hennesee, Twistesee Diemelsee, een stuwmeer, net als de Mohnesee voor surfen, zeilen en vissen.

Indeling

Deze woning beschikt over een gezellige woonkamer met zithoek, een radio met CD-speler en een kleuren-televisie met DVD-speler. De keuken beschikt over een filter koffiezetapparaat. Via de schotel is er ontvangst van de meeste Nederlandse zenders. De woning is voorzien van centrale verwarming. Verder vindt u er een hal, een badkamer met douche en een toilet voorzien van wastafel. De woning beschikt in totaal over twee slaapkamers, één slaapkamer heeft een tweepersoons boxspringbed en één slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden van het formaat 90 x 200. Er zijn voldoende éénpersoons dekbedden aanwezig. Het terras op het zuiden, met vrij uitzicht over het dal en het dorpje Husen, is door bomen en struiken geheel vrij gelegenen beschikt over verstelbare tuinstoelen met kussens. De woning is allergie-vrij ingericht, dus huisdieren zijn er niet toegestaan. U heeft de mogelijkheid elektrische fietsen te huren bij de beheerder van het restaurant. Tegen betaling kunt u gebruik maken van een wasmachine en wasdroger.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Gedurende het hoogseizoen is dit vakantiehuis enkel van zaterdag tot zaterdag te huur.
  • Aan het gebruik van de wasmachine op het park zijn kosten verbonden. 
  • Het park behoud zich het recht om ter plaatse een borg te vragen van maximaal EUR 1000. Dit is afhankelijk van de groepssamenstelling.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Wasdroger
Rookvrij
Droger
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Zandbak
Tuinmeubilair
Kinderspeelplaats
Ongeschikt voor
Sportclubs
Motorclubs
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Scoutinggroepen
Basisscholen
Woonkamer
Televisie
Internet (gratis)
Duitse televisiezenders
Nederlandse televisiezenders
Keuken
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Broodrooster
Slaapkamer
Boxspringbedden
Linnenkast: 1
Kamers met een tweepersoonsbed: 1
Aantal slaapplaatsen: 4
Kamers met twee bedden: 1
Eenpersoons dekbedden: 4
Aantal slaapkamers: 2
Badkamer
Douche/toilet (gecombineerd)
Douche/bad/toilet (gecombineerd)

Locatie en omgeving: Lichtenau, Noordrijn-Westfalen

Beleef een onvergetelijke vakantie in de bijzondere en indrukwekkende omgeving van Noordrijn-Westfalen. Een prachtige deelstaat met als hoofdstad het welbekende Düsseldorf. Ontdek het ware fietsparadijs in de regio Munsterland: de 280 kilometerlange fietsroute slingert u over glooiende heuvels, door diepe dalen, langs historische gebouwen en unieke bezienswaardigheden. Ook het Teutoburgerwald is een aanrader voor natuur- en cultuurliefhebbers, net als de Zollverein kolenmijn: een indrukwekkende bezienswaardigheid dat zich in het Ruhrgebied bevindt en sinds 2001 plaats heeft genomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Kortom: zoveel te zien en te doen in de regio waar cultuur, historie en natuur samenkomen.

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
In de bergen
Afstanden
Meer: 25000m
Supermarkt: 2000m
Restaurant: 100m
Dorp/stadcentrum: 2000m
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Tennis
Klimmen
Golf
Skiën
Zwemmen
Bergwandelingen
Langlaufen

Europa Feriendorf Vakantiepark

Parkvoorzieningen
Restaurant
Wasserette
Speeltuin
Sportveld
Café/Bar
Speelbos

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 4
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 4 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 13 met een gemiddelde van 8,4.
4 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Dennis Sprick - augustus 2023
9, 3
Anoniem - juli 2023
7, 7
Het huisje op de foto lijkt niet op het huisje waar wij in verbleven. Dit was wat kleiner dan verwacht, maar had alles wat je nodig hebt en netjes schoon. Daarnaast is het fantastische uitzicht het grote pluspunt. In het restaurant op het parkje kun je heerlijk eten en niet duur. Jammer dat de receptie bijna alleen via telefoon te bereiken was.
Arno Dekker - oktober 2022
6, 7
Het park is echt gedateerd en de faciliteiten zoals badminton/voetbal/volleybal veld stelt eigenlijk niets voor. Ook de midgetgolf is verpauperd. Receptie mag wel een likje verf gebruiken. Het is ook niet echt een park te noemen met enkele huisjes. Maar voor een weekje weg en dat je zelf overal heen gaat is het prima te doen.
Jacqueline Roozendaal - juni 2022
10
Het uitzicht van ons terras was fantastisch, het huisje schoon maar eenvoudig. Het restaurant was heerlijk. Mooie omgeving om te fietsen.
Reactie van de eigenaar
Fijn dat jullie het naar de zin hebben gehad en inderdaad het is een fantastische omgeving om te fietsen.
Christine de Grunt - maart 2022
7, 3
Laatst bekeken
8, 4
.
Lichtenau
4 personen | 2 slaapkamers
weekend v.a. 511 480
o.b.v. 4 personen