Vakantiehuis Lievelde
op Recreatiepark Onthaasten in de Achterhoek
Huiscode: DG634
Huiscode: DG634
5 personen
Huisdiervrij
2 slaapkamers
Wi-Fi
DG634 - Basisafbeelding
8, 8
Heerlijk
16 beoordelingen
DG634 - Woonkamer
DG634 - Woonkamer
DG634 - Woonkamer
Bekijk 24 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (16)

Luxe 5 persoons vakantiehuis met hottub en Finse sauna op vakantiepark in de Achterhoek.

Puur genieten geblazen in dit vijf persoons wellnessvakantiehuis met weidezicht op Recreatiepark Onthaasten in de Achterhoek. Modern, strak, luxe en sfeervol tegelijk. Buiten alle moderne apparatuur als een flatscreen televisie, Blu-ray en goed werkende WiFi, heeft het vakantiehuis een sfeervolle houtkachel, Finse sauna, designshower en een heerlijke sunshower. Buiten de accommodatie geniet u volop van de hottub om vervolgens een drankje te nuttigen op het comfortabele terras bij de vuurschaal. Wij heten u van harte welkom!

Indeling

Aan werkelijk alles is gedacht. De ruime, open keuken heeft alle apparatuur die u zich wenst voor het bereiden van een heerlijke maaltijd. Zo is er een filter en Nespresso koffiezetapparaat. Het Villeroy & Boch servies maken uw etentje helemaal compleet. De woonkamer heeft een stijlvolle inrichting en beschikt over een sfeervolle houtkachel, flatcreen televisie, Blu-ray en goed werkende WiFi.

De strakke badkamer heeft een mooie kleurencombinatie en een moderne uitstraling. Hier treft u een toilet, grote designdouche met extra handdouche en een heerlijke sunshower met dubbele functie: uw huid bruinen en uw spieren verwarmen en ontspannen. Onthaasten kunt u ook in de Finse designsauna met glaswand en Sonos. U bepaalt zelf welke lichtkleur u de saunaruimte geeft afgestemd op uw stemming.

Op de bovenverdieping zijn er twee slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft twee aan elkaar geschoven boxspringbedden en de tweede slaapkamer heeft twee aan elkaar geschoven boxspringbedden en derde boxspringbed. De extra lange boxspringbedden (2,10m lang) staan garant voor een uitstekende nachtrust. Tevens beschikt de bovenverdieping over een extra toilet.

Buiten het wellnesshuisje heeft u de beschikking over een royale tuin met privé hottub en een comfortabel terras met vuurschaal. U kunt uw auto bij de accommodatie parkeren.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Het haardhout voor het warmstoken van de hottub is bij de huursom inbegrepen.
  • Het VIP-pakket bestaat uit opgemaakte bedden bij aankomst, een badjas, badslippers, drie badlakens per persoon, keukenlinnen en extra hout voor het stoken van de houtkachel/vuurschaal.
  • Mocht u gebruik willen maken van de hottub, dan kunt u deze geheel zelf opstoken of in het boekingsproces kiezen voor één van de extra service opties.
  • Dit wellnesshuis is een zogenaamde 'adults-only'. Er is bewust gekozen om geen kinder- en babyfacilteiten in de woning te plaatsen. Wilt u toch graag met kinderen verblijven? Dit is geen probleem, maar dan wordt u vriendelijk verzocht uw eigen faciliteiten mee te brengen.
  • Wanneer u gebruik wilt maken van een massage of kok op locatie kunt u dit ruim voor aankomst boeken bij de eigenaar.

Faciliteiten

Algemeen
Wasmachine
Wasdroger
Rookvrij
Sauna
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Hottub
Parasol
Woonkamer
Televisie
Houtkachel
Internet (gratis)
Keuken
Afzuigkap
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Broodrooster
Inductie kookplaat
Nespresso
Slaapkamer
Boxspringbedden
Kamers met drie bedden: 1
Aantal slaapplaatsen: 5
Kamers met twee bedden: 1
Eenpersoons dekbedden: 5
Aantal slaapkamers: 2
Badkamer
Toilet
Sunshower
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 2
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Lievelde, Gelderland

Lievelde is een klein kerkdorpje gelegen tussen de plaatsen Lichtenvoorde en Groenlo waar u vele winkels en restaurants kunt vinden. De directe omgeving biedt tal van wandel- en fietsroutes, zo is Lievelde het startpunt van de Arfgoodroute. Rust, ruimte en natuurliefhebbers zullen hun hart hier ophalen. Maak prachtige wandelingen door de naastgelegen natuurgebieden of maak een fietstocht langs uitgestrekte heidevelden, vennen en meertjes en geniet tegelijkertijd van een idyllisch uitzicht. Bezoek voor een dagje uit Familiepretpark Megapret, Stadsmuseum Groenlo, het Kristalmuseum in Borculo of Wijndomein Besselinkschans in Lievelde. Voor een heerlijk dagje winkelen kunt u naar het gezellige Enschede.

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Afstanden
Supermarkt: 4000m
Restaurant: 4000m
Dorp/stadcentrum: 1500m
Activiteiten in de omgeving
Wandelen
Fietsen
Zwemmen

Recreatiepark Onthaasten in de Achterhoek Vakantiepark

Parkvoorzieningen
Wellness mogelijkheden

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 8
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 3 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 16 met een gemiddelde van 8,8.
3 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Nico Scheffers - september 2023
7, 3
Badkamer-Keukenkastjes gedateerd zijkanten laat de folie los. Gemis aan goed kitwerk. Kleine dingen die veel gebruikt worden. Zoals Zout en Peper niet aanwezig. App contact bij aankomst was goed. Maar miste dan wel na - dag de vraag of alles naar wens was. Dit alles heeft de vakantie niet in de weg gestaan. Nog steeds een 8.
Peter Nabuurs - mei 2023
10
Een heerlijk huisje met veel ruimte. Super fijne hot-tub, sauna en haard. Fantastisch grote tuin erbij. Fijne parkeerplaats bij het huisje. Heerlijk stille omgeving. Echt perfect. De enige kanttekening is dat de douche niet in de houder blijft zitten, het badkamermeubel roestig is en afbladdert en het bankje in de woonkamer niet comfortabel zit.
Silvio Mesman - maart 2023
9, 0
Huisje was schoon, bedden opgemaakt, hottub heet, kortom instap klaar. Veel privacy, ruime tuin en net bungalowpark.
Weinig huisjes voor de verhuur, veel vaste bewoners en dat merk je in de uitstraling en de rust.
Lonneke Schrijvers - februari 2022
10
Heerlijk huis, van alle luxe voorzien. Wij hebben genoten!
Jaap Dorhout - december 2021
9, 3
Laatst bekeken
8, 8
.
Lievelde
5 personen | 2 slaapkamers
weekend v.a. 1100 980
o.b.v. 5 personen