Vakantiehuis Monschau
niet op een vakantiepark
Huiscode: DE005
Huiscode: DE005
10 personen
Huisdiervrij
5 slaapkamers
Wi-Fi
DE005 - Basisafbeelding
9, 4
Heerlijk
20 beoordelingen
DE005 - Woonkamer
DE005 - Woonkamer
DE005 - Woonkamer
Bekijk 23 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (20)

Comfortabel 10 persoons groepsaccommodatie met Finse sauna in Monschau.

Op zoek naar een ontspannend verblijf in een omgeving vol natuur, cultuur en toeristische attracties? Dan is Monschau een goede keuze. Het bekende plaatsje ligt net over de Belgisch-Duitse grens en geniet een idyllische ligging in het kronkelige dal van de Rühr en de Laufenbach.

Indeling

De woning beschikt over vijf slaapkamers. Twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden, twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en een kinderbed, één slaapkamer met een tweepersoonsbed en extra wastafel. De accommodatie beschikt over twee badkamers waarvan een badkamer is voorzien een dubbele wastafel, douche, bad en toilet. De andere is badkamer is ingericht met een wastafel en inloopdouche. De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt onder andere over een vaatwasser, oven, magnetron, toaster, fruitpers, Sodastream, koelkast en extra koelkast/diepvries, koffiezetapparaat, volautomaat koffie met bonen voor espresso, cappuccino en heet water. Er is gratis koffie, thee, melk en suiker. Ook zijn er twee gourmet stellen aanwezig.

Op de woonverdieping vindt u de zeer grote en ruime woon- en eetkamer (voor 10 personen en met parketvloer) met satelliet televisie, DVD-speler, X-box met spelletjes met twee consoles, strips, leesboeken en gezelschapsspelen. Ook is hier een extra salonnetje met open haard. Dit gezellige salonnetje geeft tevens toegang tot het op het zuiden gelegen gemeubileerd terras. De afgesloten en veilige kleine tuin beschikt over een terras met tuinmeubilair, een barbecue en een overdekte fietsenbergplaats. Een tafelvoetbalspel en darts staan ter beschikking. Bij de woning zijn twee parkeerplaatsen, er is een (niet overdekte) privéparkeerplaats en een inpandige garage voor één auto.

Wie helemaal herboren huiswaarts wilt keren kan, tegen betaling, gebruikmaken van de "wellness" compleet met finse sauna en een douche.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • De kosten voor het gebruik van de sauna bedragen EUR 0,70 per kWh. Deze kosten betaalt u ter plaatse naar verbruik. De overige energiekosten zijn inbegrepen.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Rookvrij
Sauna
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Barbecue
Balkon
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Sauna
Ongeschikt voor
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Scoutinggroepen
Basisscholen
Woonkamer
Open haard
Televisie
Kabeltelevisie
Kinderstoel
Internet (gratis)
Duitse televisiezenders
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Oven
Vaatwasser
Koelkast
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Broodrooster
Inductie kookplaat
Slaapkamer
Kinderbed
Linnenkast: 5
Kamers met een tweepersoonsbed: 3
Aantal slaapplaatsen: 10
Kamers met twee bedden: 2
Eenpersoons dekbedden: 10
Aantal slaapkamers: 5
Badkamer
Föhn
Toilet
Douche/bad/toilet (gecombineerd)
Ligbad
Aantal douches: 3
Aantal toiletten: 2
Aantal badkamers: 2

Locatie en omgeving: Monschau, Noordrijn-Westfalen

Monschau ligt vlak naast het Nationaal Park Eifel en in de prachtige en natuurrijke regio Noordrijn-Westfalen. Monschau is een van de mooiste Duitse stadjes vol met monumentale vakwerkhuizen. In het historische stadshart vindt u oude winkeltjes, knusse terrasjes en goede restaurants. Voor een dagje uit een prima keuze, maar om vakantie te vieren nóg beter. Zeker voor gezinnen met kinderen zijn hier mogelijkheden te over: wandelen, fietsen, mountainbiken, motorrijden, minigolf, rodelen, zwemmen en talloze andere watersporten zijn hier namelijk aan de orde van de dag. En in de winter behoren skiën en langlaufen uiteraard tot de opties, met Nationaal Park Eifel en veel ander natuurschoon op steenworp afstand.

Ligging
Nabij bos
Afstanden
Meer: 5 km
Supermarkt: 200m
Restaurant: 150 m
Dorp/stadcentrum: 150m
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Wandelen
Fietsen
Zwemmen
Bergwandelingen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

9, 4
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 8 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 20 met een gemiddelde van 9,3.
8 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Piet Sleegers - november 2023
10
Wat een fantastisch huis op een geweldige locatie!
Mooi schoon, complete inrichting en keuken, goede bedden en badkamers en sauna. Geweldige service van de eigenaren! Echt een aanrader!
Anoniem - oktober 2023
8, 0
Barbara Voeth - juni 2023
10
Ein sehr schönes Haus. Freundliche, geduldige Vermieter. Sehr gute Lage zur Altstadt und für Wanderungen. Nachteile: Keine Einkaufsmöglichkeit im Ort. Autofahren ist ein Abenteuer in der engen Altstadt oder man muss weite Umwege in Kauf nehmen.
Leon Peeters - juni 2023
9, 0
Ingrid Corné - maart 2023
10
Het huis was ruim, mooi en schoon. De twee grootste slaapkamers hebben allebei een kinderledikant op de kamer. Dus prima voor 10 volwassenen en twee baby's/peuters. Voor wat grotere kinderen staat er in de kelder een mooie tafelvoetbalspel. De sauna is prachtig en ruim. Met twee relaxstoelen en een douche. Aanrader!
Laatst bekeken
9, 4
.
Monschau
10 personen | 5 slaapkamers
weekend v.a. 1147
o.b.v. 10 personen