Vakantiehuis Monschau
niet op een vakantiepark
Huiscode: DE045
Huiscode: DE045
4 personen
1 huisdier
2 slaapkamers
Wi-Fi
DE045 - Basisafbeelding
8, 6
Heerlijk
26 beoordelingen
DE045 - -
DE045 - -
DE045 - -
Bekijk 10 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (26)

Prachtig 4 persoons appartement met draadloos internet.

Nergens vindt u zo dicht bij huis zo'n mooie omgeving met bergen, wilde beekjes en dichte bossen. Kom en geniet van de schitterende omgeving! Vanuit deze voormalige Huismeesterswoning heeft u een schitterend uitzicht op de Rur en een ideaal vertrekpunt voor wandel- en mountainbike tochten vlak voor de deur.

Indeling

Deze voormalige Huismeesterwoning is geschikt voor twee tot vier personen en is op 'n steenworp van het centrum van Monschau gelegen. Via uw eigen opgang en de originele trap komt u op de eerste etage. Hier bevindt zich de woonkamer, met authentieke elementen, met open keuken en de badkamer. De woonkamer is comfortabel ingericht met een gezellige zithoek, een televisie, DVD-speler, Radio/CD-speler inclusief Ipod aansluiting. Tevens is er draadloos internet.De compleet ingerichte keuken is voorzien van vaatwasser, oven, koffiezetapparaat en waterketel. In de badkamer vindt u de douche, wastafel en het toilet. Via de trap komt u op de tweede etage, waar zich twee tweepersoons slaapkamers bevinden, voorzien van heerlijke boxsprings en linnengoed. De eerste tweepersoonskamer is een doorgangskamer en slechts door een schuifdeur gescheiden van de andere tweepersoonskamer. Er is ruimte voor het parkeren van één auto bij de conciërgewoning.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Bij de eigenaar kunt u mountainbikes, e-mountainbikes en begeleide tochten reserveren voor zowel beginners als gevorderde rijders. U kunt hiervoor vooraf contact opnemen met de eigenaar.

Faciliteiten

Algemeen
Rookvrij
Energielabel: onbekend
Buiten
Parkeergelegenheid
Ongeschikt voor
Sportclubs
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Woonkamer
Televisie
Internet (gratis)
Keuken
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Oven
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast met vriesvak
Slaapkamer
Boxspringbedden
Aantal slaapplaatsen: 4
Kamers met twee bedden: 2
Aantal slaapkamers: 2
Badkamer
Douche/toilet (gecombineerd)
Toilet
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Monschau, Noordrijn-Westfalen

Monschau ligt vlak naast het Nationaal Park Eifel en in de prachtige en natuurrijke regio Noordrijn-Westfalen. Monschau is een van de mooiste Duitse stadjes vol met monumentale vakwerkhuizen. In het historische stadshart vindt u oude winkeltjes, knusse terrasjes en goede restaurants. Voor een dagje uit een prima keuze, maar om vakantie te vieren nóg beter. Zeker voor gezinnen met kinderen zijn hier mogelijkheden te over: wandelen, fietsen, mountainbiken, motorrijden, minigolf, rodelen, zwemmen en talloze andere watersporten zijn hier namelijk aan de orde van de dag. En in de winter behoren skiën en langlaufen uiteraard tot de opties, met Nationaal Park Eifel en veel ander natuurschoon op steenworp afstand.

Ligging
Op het platteland
Aan een rivier
Nabij bos
Aan het water
Aan viswater
Afstanden
Meer: 5000m
Supermarkt: 3000m
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 500m
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Kanoën
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Klimmen
Zwemmen
Bergwandelingen
Langlaufen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 6
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 7 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 26 met een gemiddelde van 8,8.
7 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Alex Kerssens - maart 2024
8, 3
Zeer mooie locatie, appartement uitzicht op rivier de Roer. Schoon, leuk praktisch ingericht. Prettige bedden. Minpunten:
Geen wasmachine, geen kapstok in hal, wel stoffer, geen blik. Geen vuilnis zakken. Kraan zat los, moeilijk te gebruiken. tweede sleutel in shop, shop niet gevonden. Twee dagen veel lawaai van helikopter voor bomen kap onderhoud.
Jeroen van Bergeijk - januari 2024
9, 3
Gunstig gelegen tov stadscentrum, mooi uitzicht op rivier. Rustig, goed geoutilleerd.
Patricia Lensink - augustus 2023
9, 7
Was een erg mooi appartement. Voor een hele mooie prijs. Wel als tip. Meer ophanghaakjes in badkamer vd kleding. Misschien wat meer info over de omgeving bv over bezichtigingen. We waren erg tevreden goede communicatie ook.
Anoniem - juni 2023
8, 3
Thea Koot - februari 2023
7, 3
De ligging van de slaapkamers is ongeschikt voor 2 stellen: kamer 2 moet via kamer 1. Misten wel wat keukengerei en kasten.
Laatst bekeken
8, 6
.
Monschau
4 personen | 2 slaapkamers
weekend v.a. 559
o.b.v. 4 personen