Vakantiehuis Noiseux
niet op een vakantiepark
Huiscode: ARD1003
Huiscode: ARD1003
6 personen
2 huisdieren
3 slaapkamers
Wi-Fi
ARD1003 - Basisafbeelding
8, 7
Heerlijk
8 beoordelingen
ARD1003 - Woonkamer
ARD1003 - Woonkamer
ARD1003 - Keuken
Bekijk 8 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (8)

Dit mooie 6 persoons vakantiehuis met WiFi is gelegen in het Ardenner plaatsje Noiseux.

Dit supermooie zespersoons vakantiehuis is gelegen in het Ardenner plaatsje Noiseux, een dorp aan de rivier de Ourthe in de provincie Namen in België. Het vakantiehuis staat in een natuurlijke en rustige omgeving en staat garant voor een heerlijk en ontspannen vakantie vlakbij huis. De bosrijke omgeving rondom Noiseux leent zich uitstekend voor een wandel-, paardrij- of fietstocht. In de omgeving kunt u leuk motorrijden en goed kajakken of vissen in een nabijgelegen rivier.

Indeling

Het vakantiehuis heeft een mooi en gezellig ingerichte woonkamer met een televisie, DVD-speler en beschikt over gratis WiFi. Open keuken met elektrische kookplaten, een oven, een magnetron en een vaatwasser. Drie slaapkamers met elk twee boxspringbedden. Badkamer met ligbad, wastafel en toilet.Buiten heeft u zicht op een grote en mooie aangelegde tuin. Voor de allerkleinsten is er net buiten de tuin een leuke gemeenschappelijke speeltuin.

Beschikbaarheid

Van dit type zijn vakantiehuizen waar huisdieren in zijn toegestaan en die huisdiervrij zijn. Kunt u in het boekingsproces bij uw reisgezelschap geen huisdieren opgeven? Dan is er helaas geen vakantiehuis vrij waar huisdieren in zijn toegestaan.

Bijzonderheden

  • Wanneer u boekt met een jongerengroep tot 30 jaar, dan wordt er een dubbele waarborgsom gehanteerd.
  • De energiekosten worden na vertrek berekend op basis van het daadwerkelijke verbruik.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Barbecue
Tuinmeubilair
Kinderspeelplaats
Parkeergelegenheid
Tuin
Parasol
Woonkamer
Kabeltelevisie
Internet (gratis)
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Oven
Vaatwasser
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Senseo
Slaapkamer
Boxspringbedden
Linnenkast: 3
Wastafel: 1
Kamers met een tweepersoonsbed: 0
Aantal slaapplaatsen: 6
Kamers met twee bedden: 3
Aantal slaapkamers: 3
Badkamer
Douche/bad/toilet (gecombineerd)
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Noiseux, Namen

Noiseux ligt in een natuurrijke en rustige omgeving, niet ver van andere pittoreske plaatjes. Bezoek bijvoorbeeld Biron, Hotton of Durbuy, het kleinste stadje van Europa. Naast heerlijk rondlopen en genieten van winkeltjes en terrassen, is er meer te doen in de omgeving van Noiseux. Zo is het kasteel van La Roche en Ardenne absoluut een bezoekje waard en zijn de druipsteengrotten en burchten in de omgeving echte parels. Bezoek ook brouwerij Fantôme en leer alles over de kunst van bierbrouwen. Voor de sportievelingen zijn er tevens genoeg activiteiten: ontdek de omgeving per fiets of maak prachtige wandelingen. De streek leent zich bovendien uitstekend voor paardrijden, mountainbiken, klimmen of survivaltochten.

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 7
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 4 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 8 met een gemiddelde van 8,3.
4 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Reinier Delzenne - oktober 2022
10
We hebben een fantastische vakantie gehad. We hebben er een geweldige herinnering bij!! De kinderen, onze hond en wij zelf hebben genoten van het huis, de tuin en de mooie omgeving. De jongens hebben zelfs vis gevangen:) De school begon weer, anders waren we, als het nog vrij was zeker langer gebleven!
Anoniem - augustus 2022
7, 0
Mooie rustige omgeving met vrij uitzicht! Prima verblijf gehad. Echter het huis is basic, achterstallig (schoonmaak) onderhoud. Veel stof en spinnenrag, en vliegenresten op het plafond. Te weinig bestek en servies voor 6 personen.
Ceryl Janssen - juli 2022
8, 3
Ik was laat met boeken en er was nog maar weinig beschikbaar. Dit huisje sprong eruit wat betreft de prijs per nacht, heel goed te doen! Ik mis een douchegordijn en of iets om het water in de badkamer op te kunnen dweilen. De vliegen maken het soms wat vies. Volgens mij zijn plafond en planken in de keuken behoorlijk vol van hun uitwerpselen.
Joke Roelofs - juni 2022
9, 3
We hebben een heerlijke vakantie gehad. Het huis was heel geschikt voor ons🤩
Ronny Carette - oktober 2019
7, 7
Wij hebben een prachtig weekend met onze vrienden achter de rug.Het mooie weer was ook van de partij!Het huisje lag in een heel rustige omgeving en dichtbij van mooie stadjes .Jammer dat de centrale verwarming uitviel en dat we ons met koud water moesten wassen !Maar dank zij onze mannen werd het probleem opgelost.
Laatst bekeken
8, 7
.
Noiseux
6 personen | 3 slaapkamers
weekend v.a. 321
o.b.v. 6 personen