Vakantiehuis Norg
niet op een vakantiepark
Huiscode: DG209
Huiscode: DG209
10 personen
2 huisdieren
4 slaapkamers
Wi-Fi
DG209 - Basisafbeelding
9, 3
Heerlijk
150 beoordelingen
DG209 - Woonkamer
DG209 - Keuken
DG209 - Keuken
Bekijk 11 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (150)

Modern vakantiehuis in Drenthe voor 10 personen.

Welkom in dit uniek gelegen en super complete vakantiehuis! Een heerlijke plek voor uw welverdiende vakantie of een gezellig weekend met vrienden of familie. Voor de kinderen één groot plezier waar het in de tuin zomaar kan gebeuren dat ze een eekhoorntje, konijntjes of zelfs reeën tegenkomen.Het is een modern ingericht huis en bevindt zich op een rustige locatie in de bossen van Drenthe. De accommodatie is geschikt voor maximaal 10 personen en is van alle gemakken voorzien. De omgeving nodigt uit tot lange fiets- en wandeltochten door de natuurrijke provincie. Pittoreske brinkdorpjes, uitgestrekte heidevelden en onmetelijke bossen wisselen elkaar subtiel af. Naast de indrukwekkende natuur lokt Drenthe met een rijke historie met hunebedden en vele (openlucht) musea jaarlijks vele toeristen. Een écht aanrader!

Indeling

Het vakantiehuis beschikt over een ruime, gezellige woonkamer voorzien van centrale verwarming, een televisie, radio, spelletjes en een gratis internetverbinding. De keuken is uitgerust voor 10 personen en beschikt onder andere over een magnetron (met optie voor oven, magnetron en grill), filter koffiezetapparaat, koel/vriescombinatie, zes-pits kookstel en een vaatwasser. Ook zijn er een wasmachine en droger in de accommodatie aanwezig.

Het vakantiehuis heeft vier slaapkamers met tweepersoons boxspringbedden. Eén van deze slaapkamers bevindt zich op de begane grond. De vierde slaapkamer heeft een gordijn waardoor er twee slaapvertrekken gecreëerd kunnen worden. Beide slaapvertrekken beschikken over een tweepersoons boxspringbed. De badkamer is voorzien van een douche/bad, een aparte douchecabine, dubbele wastafel en een toilet. Verder is er nog een separaat toilet aanwezig. U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats bij de groepsaccommodatie. De tuin heeft een gezellig terras met tuinmeubelen en een barbecue.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Bedlinnen, handdoeken en keukenlinnen zijn inbegrepen!
  • Het is mogelijk om een extra ruimte af te huren voor feesten en partijen, neem voor de mogelijkheden en kosten contact op met een van onze medewerkers.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Wasdroger
Rookvrij
Droger
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Barbecue
Tuinmeubilair
Woonkamer
Televisie
Kabeltelevisie
Internet (gratis)
Keuken
Magnetron
Oven
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Broodrooster
Kookstel (6-pits)
Slaapkamer
Boxspringbedden
Kamers met een tweepersoonsbed: 3
Kamers met vier bedden: 1
Aantal slaapplaatsen: 10
Tweepersoons dekbedden: 5
Aantal slaapkamers: 4
Badkamer
Whirlpool
Douche/bad (gecombineerd)
Toilet
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 2
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Norg, Drenthe

Trek er in de prachtige omgeving van Norg een dagje op uit op de fiets of maak een lange wandeling. Verdwalen in deze omgeving zal zeker geen straf zijn. Het landschap bestaat uit akkers, heidevelden, natte graslanden en kostbare oude bosgebieden. De prachtige natuurgebieden Fochterloërveen het Drents-Friese Wold zijn zelfs op fietsafstand. Bezoek voor een dagje uit het Nationaal Gevangenismuseum in Veenhuizen, het Drents Museum of het Speelgoedmuseum Kinderwereld in Roden. In Norg vindt u verschillende gezellige restaurantjes en boetiekjes. Wilt u een dagje winkelen met wat meer aanbod? U bent binnen een oogwenk in Assen of Groningen.

Ligging
In het bos
Afstanden
Strand: 9km
Meer: 9km
Supermarkt: 1,5km
Restaurant: 1,5km
Dorp/stadcentrum: 1,5km
Activiteiten in de omgeving
Wandelen
Fietsen
Zwemmen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

9, 3
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 25 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 150 met een gemiddelde van 8,9.
25 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Manuela Baars - december 2023
10
Het huis was zag er netjes uit, is ruim voorzien van alles wat je nodig hebt. Enige minpunt is dat er maar één douche aanwezig was voor 10 personen. Aardig mensen die je gelijk welkom heten. Super fijn dat het huisje direct in het bos was om te wandelen.
J.F.G. Brouwers - oktober 2023
8, 0
Roel Dik - oktober 2023
9, 0
Prachtige plek, goed huis (beter dan op de foto's lijkt). Hebben er een fijne week gehad met aansluitend een prima familieweekend met zijn tienen. Eigenaars zijn er als je aan komt en als je weg gaat. Persoonlijke benadering is fijn.
Sanne Pijl - september 2023
9, 7
Tessa Massink - september 2023
10
Laatst bekeken
9, 3
.
Norg
10 personen | 4 slaapkamers
weekend v.a. 595
o.b.v. 10 personen