Vakantiehuis Norg
niet op een vakantiepark
Huiscode: DG430
Huiscode: DG430
4 personen
Huisdiervrij
2 slaapkamers
Geen Wi-Fi
DG430 - Basisafbeelding
8, 6
Heerlijk
30 beoordelingen
DG430 - Woonkamer
DG430 - Woonkamer
DG430 - Keuken
Bekijk 5 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (30)

Bosrijk gelegen 4 persoons vakantiehuis met prachtige tuin en heerlijke serre, in Norg

Zeer gezellig vakantiehuisje met serre. De grote en mooie tuin geeft veel privacy en er staan verschillende speeltoestellen, dus uitermate geschikt voor kinderen.Zittend in de serre kunt u genieten van het bos en uitzicht over de tuin. Het vakantiehuis ligt aan de rand van uitgestrekte bossen op één kilometer van het centrum van Norg.In de tuin kan het zomaar gebeuren dat je een eekhoorntje, konijntjes of zelfs reeën tegenkomen. De omgeving nodigt uit tot lange fiets- en wandeltochten door de provincie Drenthe. Pittoreske brinkdorpjes, uitgestrekte heidevelden en onmetelijke bossen wisselen elkaar subtiel af. Naast de indrukwekkende natuur lokt Drenthe met een rijke historie met hunebedden en vele (openlucht) musea. Een échte aanrader!

Indeling

Gezellige woonkamer met televisie, stereo en een serre. Er is een open keuken voorzien van onder andere een wasmachine, magnetron, oven, koelkast met klein vriesvakje, snelfilter koffiezetapparaat en een vier-pits kookstel. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed. In het vakantiehuis is een eenvoudige badkamer met douche en toilet. Buiten vindt u een heerlijke terras met tuinmeubelen en diverse speeltoestellen (waaronder een schommel) voor de kinderen.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Dit vakantiehuis is geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen.

Faciliteiten

Algemeen
Gaskachel
Centrale verwarming
Wasmachine
Rookvrij
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Zandbak
Tuinmeubilair
Kinderspeelplaats
Parkeergelegenheid
Tuin
Schommel
Parasol
Berging
Ongeschikt voor
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Woonkamer
Televisie
Kinderstoel
Slaapbank
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Senseo
Slaapkamer
Kinderbed
Linnenkast: 1
Wastafel: 1
Kamers met een tweepersoonsbed: 1
Aantal slaapplaatsen: 4
Kamers met twee bedden: 1
Aantal stapelbedden: 1
Eenpersoons dekbedden: 2
Tweepersoons dekbedden: 1
Aantal slaapkamers: 2
Slaapzolder: 1
Kamers met stapelbed(den): 1
Badkamer
Föhn
Toilet
Douche/bad/toilet (gecombineerd)
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Norg, Drenthe

Trek er in de prachtige omgeving van Norg een dagje op uit op de fiets of maak een lange wandeling. Verdwalen in deze omgeving zal zeker geen straf zijn. Het landschap bestaat uit akkers, heidevelden, natte graslanden en kostbare oude bosgebieden. De prachtige natuurgebieden Fochterloërveen het Drents-Friese Wold zijn zelfs op fietsafstand. Bezoek voor een dagje uit het Nationaal Gevangenismuseum in Veenhuizen, het Drents Museum of het Speelgoedmuseum Kinderwereld in Roden. In Norg vindt u verschillende gezellige restaurantjes en boetiekjes. Wilt u een dagje winkelen met wat meer aanbod? U bent binnen een oogwenk in Assen of Groningen.

Ligging
In het bos
Afstanden
Supermarkt: 1km
Restaurant: 1km
Dorp/stadcentrum: 1km
Activiteiten in de omgeving
Wandelen
Fietsen
Zwemmen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 6
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 3 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 30 met een gemiddelde van 9,2.
3 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Suzan Stringer - juli 2023
10
Wij zijn gastvrij ontvangen door meneer en mevrouw. En we hebben genoten in 'ons huusje'. Wat ook fijn was met wat bewolkter weer: de lichte serre voor 't huisje. Je kunt vanuit 'de basis' alle kanten op fietsen en wandelen en je zit heerlijk stil in het bos. De supermarkt en restaurants zijn dichtbij. Echt een plekje om weer terug te komen.
Hans van Wouwe - juni 2023
6, 0
Een huisje op een mooie plek in het bos met veel privacy. Prachtige omgeving. Het huisje voldoet niet aan de moderne eisen van comfort en luxe. De inrichting is erg verouderd en vol met prullaria. Niet echt schoon bovendien.
Alexander van der Hoeven - mei 2023
9, 7
Zeer mooi gelegen. Veel rust en privacy. Vriendelijke, behulpzame buren in het naastgelegen huisje. Eigenaars zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Beslist een aanrader voor wie rust en ruimte zoekt!
Else Hofman - september 2021
10
Heerlijk boshuisje met grote tuin met overal zitplekjes, super rustig met heerlijke serre. Van alle gemakken voorzien. (weetje: het 2-persoonsbed bestaat uit een 2-persoons matras en dekbed).
Roel Staphorsius - september 2021
9, 3
Laatst bekeken
8, 6
.
Norg
4 personen | 2 slaapkamers
weekend v.a. 578
o.b.v. 4 personen