Vakantiehuis Oosterhout
op Bungalowpark De Katjeskelder
Huiscode: RBK002
Huiscode: RBK002
12 personen
2 huisdieren
6 slaapkamers
Wi-Fi
RBK002 - Basisafbeelding
8, 3
Zeer goed
112 beoordelingen
RBK002 - Woonkamer
RBK002 - Woonkamer
RBK002 - Woonkamer
Bekijk 9 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (112)

Luxe 12 persoons villa op vakantiepark De Katjeskelder in Noord Brabant

Deze prachtige 12 persoons villa met WiFi is gelegen in een prachtige groene omgeving op Bungalowpark De Katjeskelder in Noord-Brabant. Op het vakantiepark is genoeg vermaak voor zowel jong als oud. Samen spetteren in het water, glijden van de waterglijbaan, sporten op één van de sportvelden of spelen in de speeltuin, bij de Katjeskelder kan het allemaal. Tevens beschikt het vakantiepark over diverse horecagelegenheden en supermarkt. Wanneer u de omgeving wilt verkennen kunt u op het park een fiets huren.

Indeling

De woonkamer beschikt over een gezellige zithoek met televisie en een DVD-speler. De keuken is volledig ingericht en is voorzien van een koelkast met intern vriesvak, magnetron, oven, filter koffiezetapparaat en een vaatwasser. Het vakantiehuis heeft zes slaapkamers waarvan twee op de begane grond. De slaapkamers op de begane grond hebben twee éénpersoonsbedden. Ook zijn er op de begane grond twee badkamers voorzien van douche, toilet en wastafel.

De vier slaapkamers op de eerste verdieping hebben allen ook twee éénpersoonsbedden. Ook zijn hier twee badkamers voorzien van ligbad, toilet en wastafel. Ook zijn er traphekjes, twee kinderbedjes en twee kinderstoelen aanwezig. Er is een aparte berging en u beschikt over een eigen tuin met terras voorzien van tuinmeubilair. Parkeren is mogelijk nabij de accommodatie.

Met voorkeur te boeken (hiervoor betaalt u voorkeurskosten):

  • Huisdiervrij

Beschikbaarheid

Van dit type zijn vakantiehuizen waar huisdieren in zijn toegestaan en die huisdiervrij zijn. Kunt u in het boekingsproces bij uw reisgezelschap geen huisdieren opgeven? Dan is er helaas geen vakantiehuis vrij waar huisdieren in zijn toegestaan.

Bijzonderheden

  • Het interieur / exterieur van de vakantiehuizen kan onderling verschillen van de foto's op de website.
  • Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.
  • Als bij aankomst blijkt dat het reisgezelschap geen gezin vormt, kan het park ter plaatse een extra groepenborg van EUR 500 per persoon in rekening brengen.
  • In verband met onderhoudswerkzaamheden is het zwembad op De Katjeskelder gesloten van maandag 6 januari 2025 tot maandag 20 januari 2025.

Faciliteiten

Algemeen
Rookvrij
Energielabel: C
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Woonkamer
Televisie
Internet (betaald)
Keuken
Magnetron
Oven
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast met vriesvak
Slaapkamer
Wastafel: 4
Aantal slaapplaatsen: 12
Kamers met twee bedden: 6
Eenpersoons dekbedden: 12
Aantal slaapkamers: 6
Badkamer
Douche/toilet (gecombineerd)
Toilet
Ligbad
Aantal douches: 4
Aantal toiletten: 3
Aantal badkamers: 4

Locatie en omgeving: Oosterhout, Noord-Brabant

Oosterhout is gelegen tussen twee prachtige natuurgebieden: Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en de Nationaal Park De Biesbosch, waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen of varen. Verder zijn in de directe omgeving de grote steden Breda, Tilburg en ’s-Hertogenbosch te vinden, waar u heerlijk kunt winkelen of genieten van de vele musea en restaurants. In Oosterhout zelf valt er ook van alles te ontdekken, bezoek bijvoorbeeld Speelgoed- en Carnavalsmuseum Op Stelten of Museum Oud-Oosterhout. Uiteraard zijn er ook verschillende supermarkten en horecagelegenheden waar u gebruik van kunt maken. In de omgeving zijn er enkele mooie golfbanen en vergeet niet de nabijgelegen Efteling te bezoeken!

Ligging
Op een vakantiepark
In het bos
Afstanden
Supermarkt: 100m
Restaurant: 100m
Dorp/stadcentrum: 3.5km
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Zwemmen

Bungalowpark De Katjeskelder Vakantiepark

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Restaurant
Kiosk
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Midgetgolf
Sportveld
Café/Bar
Overdekt zwembad
Trampoline
Bowlingbaan

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 3
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 23 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 112 met een gemiddelde van 7,8.
23 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Ingrid Dieleman-Valkenburg - december 2023
8, 7
Het is een prachtig park met zeer vriendelijke mensen. Een groot deel van het beddengoed zat onder de vlekken. Maar dat is netjes opgelost door het service team. Ook 2 gebroken bakken in de koelkast zijn vervangen. Er was 1 minpunt en dat was de schoonmaak. We hebben zelf de badkamers en de keuken nog moeten doen. Magnetron was verschrikkelijk
Ineke Van Bree - november 2023
7, 0
Heerlijk we zijn er al een paar keer geweest alleen de vloer was smerig dat is jammer zeker met twee kleine kindjes
Zabih Djawadi - september 2023
9, 3
Wouter de Jonge - augustus 2023
8, 0
schoonmaak: kan duidelijk beter, zowel binnen als buiten. prijs/kwaliteit : behoorlijk aan de prijs vwb de kwaliteit. algemeen: wel aan te bevelen
Arnold Veldhuis - juli 2023
9, 7
Laatst bekeken
8, 3
.
Oosterhout
12 personen | 6 slaapkamers
weekend v.a. 1033
o.b.v. 12 personen