Vakantiehuis Ossenzijl
op een vakantiepark
Huiscode: OV205
Huiscode: OV205
40 personen
Huisdiervrij
7 slaapkamers
Wi-Fi
OV205 - Basisafbeelding
8, 2
Zeer goed
26 beoordelingen
OV205 - Woonkamer
OV205 - Woonkamer
OV205 - Keuken
Bekijk 12 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (26)

Luxe groepsaccommodatie voor 40 personen met gratis internet.

Deze gezellige en luxe groepsaccommodatie staat direct aan de Kalenbergergracht, één van de vele waterwegen die u in het prachtige natuurgebied De Weerribben vindt. Hier kunt u heerlijk zwemmen, vissen of eropuit met een bootje. De woning biedt plaats aan maximaal 40 personen. Op de begane grond bevinden zich een slaapkamer voor vier personen, douches en toiletten. De woning is gelegen in het hartje van het prachtige natuurgebied de Weerribben.

Indeling

Deze luxe groepsaccommodatie heeft een ruime woonkamer met televisie en een prachtig uitzicht op het water. Ook heeft het ruime eetgedeelte uitzicht op het water. De woning beschikt over een complete open keuken die van veel gemakken is voorzien onder andere een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, diepvries en een filter koffiezetapparaat. Op de begane grond is er nog een slaapkamer met vier slaapplaatsen aanwezig. Verder zijn er op de begane grond nog vier douches + wastafels en vier toiletten. Op de tweede verdieping zijn er nog zes slaapkamers met elk zes slaapplaatsen. Buiten de woning kunt u heerlijk genieten op het aan het water gelegen terras. Rond om de woning is er genoeg plaats om enkele acitiveiten te beoefenen zoals badminton.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • In het seizoen wordt het naastgelegen veld gebruikt voor tenten en caravans.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Kinderspeelplaats
Parkeergelegenheid
Aanlegsteiger
Tuin
Ongeschikt voor
Sportclubs
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Woonkamer
Kabeltelevisie
Sfeerhaard
Internet (gratis)
Keuken
Afzuigkap
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Combimagnetron
Kookstel (5-pits)
Vriezer
Slaapkamer
Kamers met vier bedden: 1
Slaapzalen met vijf of meer bedden: 6
Aantal stapelbedden: 20
Aantal slaapkamers: 7
Badkamer
Aantal douches: 4
Aantal toiletten: 4
Aantal badkamers: 4

Locatie en omgeving: Ossenzijl, Overijssel

Ossenzijl kenmerkt zich door het landschap van de Weerribben: een grote afwisseling van water, rietlanden, hooilanden en moerasbossen. In dit gebied kunt u vele interessante diersoorten zoals otters spotten. De nabije omgeving kent vele unieke (water)dorpen. Enkele voorbeelden hiervan zijn Blokzijl, Giethoorn, Oldemarkt en Kalenberg. Het is een absolute aanrader om de omgeving per boot te ontdekken! Bezoek Museum Giethoorn 't Olde Maat Uus, De Orchideeën Hoeve of Klimbos Avontuurlijk Paasloo voor een heerlijk uitje. Wilt u liever een dagje winkelen in een grotere stad? Ga dan naar het nabijgelegen Meppel of Heereveen, waar u ook tal van restaurants, cafés en terrassen zult vinden.

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Aan het water
Nabij viswater
Aan viswater
Afstanden
Supermarkt: 1km
Restaurant: 200m
Dorp/stadcentrum: 500m
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Fietsen
Zwemmen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 2
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 7 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 26 met een gemiddelde van 8,5.
7 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Anoniem - maart 2024
8, 0
Fijne groepsaccomodatie. De accomodatie was schoon en beschikbare facilitieten in het huis waren prima. Fijn dat er dekbedden en kussens beschikbaar waren. We hebben een uitstekend verblijf gehad.
Annemarie ten Brinke - mei 2023
8, 7
Wat een prachtige locatie!! We hebben genoten! In het echt was het huis en de omgeving veel mooier dan op de foto's. Enige minpuntje zijn de bedden. Ze kraken enorm en sommige matrassen zijn niet goed. Verder was alles helemaal top. Genoten!
Anoniem - oktober 2022
10
Heel mooi verblijf. Waar voor ons geld. Bij binnenkomst waren we al onder de indruk. We hebben een prachtig vriendenweekend gehad.
Angeline Ros - september 2022
9, 7
Mooie accommodatie (40 personen), dus helemaal prima voor een familiegroep van 15 personen. Top ligging zo aan het water. Geweldig om van hieruit te suppen, kanoën of met een sloepje op pad te gaan de Weerribben in. Sfeervol ingericht. Keuken inventaris compleet. Slaapkamers praktisch. Jammer dat op de bovenverdieping geen toilet is.
Henk-Jan Schippers - augustus 2022
5, 0
Huis was prima, omgeving (weerribben) mooi. Maar gasten in tenten om een groepsaccomodatie heen levert gegarandeerd overlast op. Dit heeft geleidt tot eenzijdig voortijdig beëindiging van het verblijf.
Laatst bekeken
8, 2
.
Ossenzijl
40 personen | 7 slaapkamers
weekend v.a. 1765
o.b.v. 40 personen