Vakantiehuis Ouddorp
niet op een vakantiepark
Huiscode: ZH022
Huiscode: ZH022
4 personen
Huisdiervrij
2 slaapkamers
Wi-Fi
ZH022 - Basisafbeelding
9, 3
Heerlijk
67 beoordelingen
ZH022 - Woonkamer
ZH022 - Woonkamer
ZH022 - Woonkamer
Bekijk 19 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (67)

Zeer gezellig 4 persoons vakantiehuis in Ouddorp slechts 900m van het prachtige strand

Beleef een heerlijke strandvakantie aan de Noordzeekust vanuit dit 4-persoons vakantiehuis in Ouddorp. Het verblijf is mooi ingericht en van vele gemakken voorzien zoals een wasmachine en een wasdroger. Het vakantiehuis ligt op het erf van de eigenaar maar biedt u volledige privacy want niemand loopt langs of kijkt naar binnen. Het huis heeft een ''up-side down'' indeling met de woonkamer en de slaapkamers op de eerste verdieping en is zeer comfortabel, gezellig en luxe ingericht.

Het vakantiehuis bevindt zich aan de rand van Ouddorp en slechts 900 meter van de eerste strandovergang naar het Noordzeestrand. De omgeving is zeer mooi om te wandelen omdat u zich te midden van diverse natuurgebieden bevindt. En met 425km mooi aangelegde fietsroutes welke u leiden langs de bloemendijken, duinen, uitgestrekte polders, natuurgebieden en mooie dorpen, zult u vele heerlijke fietstochten kunnen maken. Steden zoals Rotterdam liggen op slechts 40km afstand en in de vakantieparken Landal Ouddorp Duin op ca. 1 km en Port Zélande op 10 km vindt u een groot overdekt centrum met zwembad, sauna, winkeltjes, restaurants en een speelhal. De parken zijn vrij toegankelijk voor bezoekers.

Kom dus snel van een welverdiende strandvakantie genieten in dit mooie 4-persoons vakantiehuis!


Indeling

Op de begane grond vindt u de luxe keuken, voorzien van eettafel, keramische kookplaat, koffiezetapparaat, vaatwasser, combimagnetron, koel/vrieskast en waterkoker. In de bijkeuken heeft u onder andere een wasmachine, wasdroger, strijkijzer, strijkplank, kluisje. De badkamer is uitgerust met verwarming en heeft een ligbad, douche, wastafel en toilet.

Op de eerste verdieping vindt u de gezellige woonkamer met prachtig uitzicht over de omgeving en landerijen. De woonkamer is onder meer uitgerust met een hoekbank, enkele fauteuils, LED TV en DVD/CD-speler. Er zijn twee slaapkamers, de eerste is voorzien van een tweepersoonsbed en de tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. De matrassen zijn van hoge kwaliteit. Verder is het huis voorzien van centrale verwarming, gratis WIFI, kinderstoel en kinderbed.

Buiten heeft u een ruim en volledig omheind privé terras met tuinmeubilair. Er is een berging voor het stallen van uw fietsen en bij het huisje is er parkeergelegenheid voor uw auto.

Beschikbaarheid

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Wasdroger
Rookvrij
Droger
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Parasol
Berging
Fietsenschuurtje
Ongeschikt voor
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Woonkamer
Televisie
Kinderstoel
Internet (gratis)
Nederlandse televisiezenders
Keuken
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Dolce Gusto
Slaapkamer
Kinderbed
Linnenkast: 1
Kamers met een tweepersoonsbed: 1
Aantal slaapplaatsen: 4
Kamers met twee bedden: 1
Eenpersoons dekbedden: 2
Tweepersoons dekbedden: 2
Aantal slaapkamers: 2
Badkamer
Föhn
Douche/bad/toilet (gecombineerd)
Ligbad
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Ouddorp, Zuid-Holland

Ouddorp is een badplaats met een levendige dorpskern met gezellige winkeltjes, restaurants en terrasjes en een oude haven waar ook verschillende eet- en drinkgelegenheden gevestigd zijn. De omgeving, met haar prachtige brede stranden, schoon zand en mooie natuurgebieden, leent zich uitstekend voor het maken van lange wandelingen en mooie fietstochten. Hier zijn er verschillende beach clubs en ook vele watersportmogelijkheden: ga bijvoorbeeld kitesurfen of windsurfen. Breng tijdens uw verblijf in Ouddorp een bezoekje aan de Deltawerken bij Neeltje Jans, de levendige stad Rotterdam, de Biesbosch of aan het Stoomtreinmuseum op de Grevelingendam.

Ligging
Op het platteland
Nabij het strand
Nabij viswater
Aan zee
Afstanden
Strand: 900m
Supermarkt: 800m
Restaurant: 800m
Dorp/stadcentrum: 800m
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Fitness
Tennis
Klimmen
Golf
Zwemmen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

9, 3
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 16 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 67 met een gemiddelde van 8,8.
16 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
I. Heijnen - oktober 2023
10
Ben en Trudy Gidding - september 2023
10
Prachtige locatie op een heel mooi eiland. Ideaal voor fietsliefhebbers en rustige vakanties, precies waar wij van houden. Niet veel voor kinderen als het geen strandweer is. Niet zoveel mogelijkheden voor liefhebbers van winkelen.
Oliver Fischer - juli 2023
10
Es waren sehr schöne zwei Wochen, wir kommen gerne wieder.
Nicole Engelmann - juni 2023
8, 3
Marc Vriens - mei 2023
8, 7
Een prima huisje vlak bij de kust. Enige nadeel was dat de keuken en toilet met douche beneden waren en de huiskamer en slaapkamers boven. De trap naar boven is erg steil.
Laatst bekeken
9, 3
.
Ouddorp
4 personen | 2 slaapkamers
weekend v.a. 412
o.b.v. 4 personen