Vakantiehuis Ouderkerk-aan-den-IJssel
niet op een vakantiepark
Huiscode: ZH045
Huiscode: ZH045
16 personen
Huisdiervrij
6 slaapkamers
Wi-Fi
ZH045 - Basisafbeelding
9, 6
Voortreffelijk
50 beoordelingen
ZH045 - Woonkamer
ZH045 - Woonkamer
ZH045 - Keuken
Bekijk 15 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (50)

Luxe 16 persoons groepsaccommodatie op het erf van een boerderij vlakbij Gouda.

In Ouderkerk aan den IJssel, middenin het Groene Hart maar ook dichtbij steden als Rotterdam en Gouda, kunt u dit sfeervolle luxe 16 persoons vakantiehuis huren. Het is gelegen op het erf van een eeuwenoude, monumentale boerderij met Lakenvelder koeien en heeft over de gehele breedte een fantastisch terras met vrij uitzicht op de polder. De groepsaccommodatie bestaat uit twee geschakelde identieke acht persoons vakantiewoningen met grote 16 persoons woonkeuken.

Het sfeervolle aangepast vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. Het huis is gebouwd in een streekeigen en landelijke stijl met gebruik van natuurlijke materialen. Het is met zeer veel zorg ingericht door onder andere kunst en design toe te passen. De groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien met vloerverwarming, wifi, regendouche, bbq-pan, ligstoelen, zonneschermen en drie volledig uitgeruste keukens met alle gewenste apparatuur. Bij aankomst zijn de comfortabele extra lange bedden al opgemaakt en ligt badlinnen en een keukenset voor u klaar. Ook zijn er boeken, speelgoed, spelletjes en uitgebreide toeristische informatie aanwezig.

De begane grond van het huis is aangepast gebouwd en hierdoor rolstoeltoegankelijk en -vriendelijk. Alle aanpassingen staan beschreven onder het kopje indeling en zijn onopvallend en smaakvol verwerkt. Er kunnen wanneer nodig ook extra zorg en/of hulpmiddelen geregeld worden door de samenwerking met een zorginstelling. Het huis is zo gebouwd dat het voor iedereen toegankelijk is; zowel mensen met als zonder beperking, families en vriendengroepen zijn van harte welkom!

Wordt heerlijk wakker in de zon en ontbijt op uw terras met uitzicht op de polder. Wandel via een verhard pad naar onze picknickplek en geniet van de Lakenvelder koeien, schapen, weidevogels en hazen. Naast het huis is een klein voetbalveldje en u kunt ook vissen, varen en tuinieren op het erf. Verder de natuur in? Het vakantiehuis ligt vlakbij drie natuur- en recreatiegebieden. Het Loetbos is perfect om te vissen, varen, kanoën wandelen en fietsen. Hier is ook een TOP (toeristisch overstappunt) met allerlei wandel en fietsroutes verder de Krimpenerwaard in. In het Krimpenerhout is een surf/zwemplas, golfbaan en speelpolder voor kinderen. Via een fiets/voetveer bent u in recreatiegebied Hitland voor een mooie wandeling of fietstocht. Er is een manege waar u kunt paardrijden en ook hier is een golfbaan en de mogelijkheid om een kano te huren of te vissen. Zin om naar het strand te gaan? In ongeveer drie kwartier bent u in Scheveningen of Hoek van Holland.

Wilt u ook een fantastische vakantie beleven in een prachtige natuurlijke omgeving maar ook dichtbij de stad? Huur dan dit luxe 16 persoons vakantiehuis vlakbij Rotterdam en kom genieten!

Indeling

Deze sfeervolle groepsaccommodatie bestaat uit twee geschakelde identieke acht persoons vakantiewoningen en een grote 16 persoons woonkeuken. Alle drie de ruimtes hebben een eigen voordeur maar zijn ook binnendoor aan elkaar geschakeld via een slaapkamer. De begane grond is drempelvrij en volledig aangepast gebouwd door middel van brede deuren, hoog-laag keukens, verhoogde toiletten met opklapbare steunen en onderrijdbare wastafels. Ook zijn er twee hoog-laagbedden, een douchestoel en oplaadpunten voor een scootmobiel of elektrische fiets aanwezig.

Indeling grote woonkeuken:
Via de voordeur betreedt u de hal die naar de woonkeuken leidt. Deze is ingericht met comfortabele stoelen en ruime tafels om met een groep samen te eten. Er is een grote satelliettelevisie, DVD-speler, CD-speler, boeken, spelletjes en speelgoed. De luxe keuken is uitgerust met onder andere een zes-pits inductie kookplaat, groot koffiezetapparaat, mixer, broodrooster, koel/vriescombinatie, vaatwasser, combimagnetron, grote oven, sinaasappelpers, waterkoker en staafmixer. Via de hal komt u in het toilet en in een badkamer uitgerust met een douche, wastafel en toilet.

Indeling per acht persoons verblijf:
Via de voordeur betreedt u de hal die naar de woonkamer leidt. Deze is zeer comfortabel ingericht met onder meer een bankstel en enkele fauteuils, satelliettelevisie, DVD-speler, CD-speler, eettafel, boeken en spelletjes. De luxe keuken is uitgerust met onder andere een inductie kookplaat, filter koffiezetapparaat, mixer, broodrooster, koel/vriescombinatie, Senseo, vaatwasser, combimagnetron, sinaasappelpers en waterkoker.

Op de begane grond vindt u ook twee slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden. De badkamer, welke bereikbaar is via één van de slaapkamers en via de hal, is uitgerust met een douche, wastafel en toilet.

Via de trap bereikt u de eerste verdieping. Op de overloop staan een wasmachine en wasdroger welke eventueel bij te huren zijn. Daarnaast is er ook een derde slaapkamer welke uitgerust is met vier éénpersoonsbedden. De badkamer is uitgerust met een regendouche, wastafel en toilet. Alle bedden zijn 2,10m lang en voorzien van éénpersoonsdekbedden. Verder is er centrale verwarming, een föhn, wasmachine, wasdroger, gratis internet, kinderbed en kinderstoel.

Buiten heeft u aan de achterzijde een groot terras met een tuintafel met stoelen, ligstoelen, zonnescherm en een grote bbq-pan om heerlijk buiten te eten. Daarnaast zijn er rondom de accommodatie meerdere zitjes, een boot en twee vissteigers, een moestuin, voetbalveldje en wandelpad de polder in naar een picknickplek. Er is voldoenden parkeergelegenheid bij de accommodatie.

MIVA-faciliteiten:
De begane grond is drempelvrij en volledig aangepast gebouwd door middel van brede deuren, hoog-laag keuken, verhoogd toilet met opklapbare steunen en een onderrijdbare wastafel. Ook zijn er een hoog-laagbed, een douchestoel en oplaadpunten voor een scootmobiel of elektrische fiets aanwezig.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Let op: jongerengroepen zijn in deze accommodatie niet toegestaan.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Wasdroger
Geschikt voor mindervaliden
Rookvrij
Energielabel: A
Buiten
Terras
Barbecue
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Aanlegsteiger
Tuin
Ongeschikt voor
Sportclubs
Motorclubs
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Scoutinggroepen
Basisscholen
Woonkamer
Televisie
Kabeltelevisie
Kinderstoel
Internet (gratis)
Duitse televisiezenders
Nederlandse televisiezenders
Keuken
Afzuigkap
Oven
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Senseo
Broodrooster
Kookstel (6-pits)
Vriezer
Inductie kookplaat
Slaapkamer
Kinderbed
Boxspringbedden
Linnenkast: 6
Kamers met vier bedden: 2
Aantal slaapplaatsen: 16
Kamers met twee bedden: 4
Eenpersoons dekbedden: 16
Aantal slaapkamers: 6
Badkamer
Föhn
Douche/toilet (gecombineerd)
Toilet
Aantal douches: 5
Aantal toiletten: 6
Aantal badkamers: 5

Locatie en omgeving: Ouderkerk-aan-den-IJssel, Zuid-Holland

Vanaf Ouderkerk-aan-den-IJssel zijn veel leuke uitstapjes te maken. Ga bijvoorbeeld naar Rotterdam en ga heerlijk winkelen, bezoek Delfshaven, de markthal of geniet van het uitzicht op vanaf de Euromast. In Gouda geniet u van historische architectuur en bezoek er ook zeker de beroemde kaasmarkt of neem deel aan een kaasproeverij. Verder zijn de prachtige steden Den Haag, Leiden en Delft ook goed te bereiken vanaf Ouderkerk-aan-den-IJssel. Er zijn ook veel buitenactiviteiten te doen, zo zijn er verschillende golfbanen in de buurt en kunt u prachtige wandelingen of boottochten maken in het nabijgelegen Nationaal Park De Biesbosch.

Ligging
Op het platteland
Aan een rivier
Nabij bos
Aan viswater
Afstanden
Supermarkt: 2km
Restaurant: 2km
Dorp/stadcentrum: 2km
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Fitness
Tennis
Klimmen
Golf
Zwemmen
Squash

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

9, 6
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 16 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 50 met een gemiddelde van 9,3.
16 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
A. Vermaas - maart 2024
10
Het was een heerlijk schoon en praktisch huis om te genieten.
En vooral ook erg gezellig met een prachtig uitzicht.
Dank voor jullie gastvrijheid namens ons allen.
Reactie van de eigenaar
Wat leuk te horen en hartelijk dank voor uw review. Hopelijk tot ziens!
Margriet van de Vreede - februari 2024
9, 3
Wij hebben een heerlijk weekeind gehad in het vakantiehuis. Het duurde wel even voor de woonkeuken een prettige temperatuur had. De verhuurder heeft ons heel goed geholpen toen bleek dat er een belangrijk attribuut voor de verzorging van moeder niet aanwezig was. Verder is het huis van alle gemakken voorzien, de keuken was prima voorzien.
Peter Kuylen - december 2023
9, 0
Annet Kapteijn - november 2023
9, 3
Zeer comfortabel huis, schoon, goede bedden. De tussenkomend zijn wat onhandig maar geen probleem.
Reactie van de eigenaar
Dank voor uw review! Hopelijk tot ziens!
An Polman - oktober 2023
9, 7
Wij waren er met kinderen en kleinkinderen. We vonden het een erg goed huis huis: comfortabel, ruim, schoon, van alle gemakken voorzien, goede bedden, goede stoelen ook in de gemeenschappelijke ruimte en een mooi terras met uitzicht. Vriendelijke ontvangst. Een aanrader.
Reactie van de eigenaar
Dag mevrouw Polman, dank voor jullie komst en de mooie review!
Laatst bekeken
9, 6
.
Ouderkerk-aan-den-IJssel
16 personen | 6 slaapkamers
weekend v.a. 1582
o.b.v. 16 personen