Vakantiehuis Paliseul
niet op een vakantiepark
Huiscode: BA002
Huiscode: BA002
12 personen
Huisdiervrij
4 slaapkamers
Wi-Fi
BA002 - Basisafbeelding
9, 1
Heerlijk
23 beoordelingen
BA002 - -
BA002 - -
BA002 - -
Bekijk 10 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (23)

Prachtige 8 tot 12 persoons groepsaccommodatie

Deze ruime groepsaccommodatie met sfeervolle houtkachel beschikt over vier slaapkamers en is geschikt voor 8 tot 12 personen. Er zijn twee luxe badkamers, een grote tuin met een heerlijk terras en er is een afgesloten privé-parkeerterrein. Kortom dé ideale accommodatie voor grote gezinnen, groepen en vriendengroepen. Wilt u lekker sportief bezig gaan? In de dichte nabije omgeving is er plaats voor onder andere paardrijden, kajak, bowling, vissen, verhuur van mountainbikes en quads en u kunt een balletje slaan op de tennisbaan.

Indeling

Deze particuliere 8 tot 12 persoons groepsaccommodatie bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond vindt u een grote woonkamer met onder andere een gezellige houtkachel, flatscreen-TV met enkele Nederlandse zenders, met USB-poort, DVD-speler en radio-, CD-speler en WiFi. Aangrenzend aan de woonkamer is er een eetkamer met grote tafel, twee banken en vier stoelen. In de woonkamer staat een grote kast met voldoende eet- en drinkservies voor 14 personen. De keuken is volledig ingericht met vitrokeramische kookplaten, koelkast/diepvriezer, combi-magnetron, vaatwasser, filter koffiezetapparaat, elektrische waterkoker, broodrooster en mixer. Natuurlijk zijn er potten en pannen aanwezig om een lekkere maaltijd voor uw gezelschap te bereiden. Op de begane grond vindt u ook een slaapkamer met een tweepersoons bed (160cm breed), elektrische radiator en een wastafel. Tevens vindt u op de begane grond een badkamer voorzien van douche, elektrische radiator en wastafel. Ook is er een wasplaats met wasmachine, wasdroger, strijkijzer en een strijkplank. Tot slot vindt u hier een apart toilet.
Door de aanwezigheid van een slaapkamer, badkamer en toilet op de begane grond is deze groepsaccommodatie uitermate geschikt voor families en groepen waarvan één of twee personen wat slecht ter been zijn en moeilijk kan traplopen.

De bovenverdieping bestaat uit een grote nachthal die ook dienst kan doen als kinder- en ontspanningsruimte. In deze ruimte vindt u twee grote omvormbare zetels, tafels, televisie, DVD-speler, speelgoed en een deurtje bovenaan de trap ter bescherming voor de kinderen. Er zijn drie slaapkamers boven. Iedere slaapkamer bestaat uit een tweepersoons bed (140cm breed) en een stapelbed (90cm breed). Alle slaapkamers zijn voorzien van een dubbel donsdeken (vier-seizoenendekbed) en kussens. Ook vindt u boven de tweede badkamer met een ligbad, douche, elektrische radiator, wastafel en een toilet.
Buiten is er een grote tuin met terras met parasol en tuinmeubilair. In de tuin staat een tuinhuisje waarin de barbecue staat die u mag gebruiken. Ook is hier voldoende brandhout aanwezig voor tijdens uw verblijf. Tevens is er een grote privé parkeerplaats waar u de auto's kunt parkeren.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • In verband met de leefruimte is deze woning geschikt voor maximaal 8 volwassenen en 6 kinderen.
  • Mocht u op zondagmiddag voor 17.00 uur willen vertrekken, dan ontvangt u een korting van EUR 150. U kunt dit tijdens het boekingsproces in het opmerkingenveld aangeven. Deze korting kan na het ontvangen van uw factuur alleen in overleg nog gehanteerd worden.
  • De huursom is inclusief het gebruik van brandhout.

Faciliteiten

Algemeen
Wasmachine
Wasdroger
Rookvrij
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Barbecue
Tuinmeubilair
Kinderspeelplaats
Parkeergelegenheid
Tuin
Parasol
Ongeschikt voor
Sportclubs
Motorclubs
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Scoutinggroepen
Woonkamer
Televisie
Kabeltelevisie
Kinderstoel
Houtkachel
Internet (gratis)
Nederlandse televisiezenders
Keuken
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Oven
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Broodrooster
Slaapkamer
Kinderbed
Kamers met een tweepersoonsbed: 1
Kamers met vier bedden: 3
Aantal slaapplaatsen: 14
Aantal stapelbedden: 3
Eenpersoons dekbedden: 14
Aantal slaapkamers: 4
Badkamer
Douche/bad/toilet (gecombineerd)
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 2
Aantal badkamers: 2

Locatie en omgeving: Paliseul, Belgisch-Luxemburg

In het zuidoosten van België ligt het plaatsje Paliseul. De omgeving van dit prachtige plekje op de Ardennen biedt veel mogelijkheden voor leuke activiteiten zoals kajakken, vissen, mountainbiken, quad rijden of klimmen. Uiteraard kunt u ook genieten van een heerlijke rustige wandeling of fietstocht. De historie van de streek heeft overal zichtbare sporen achtergelaten: zo kunt u verschillende kastelen bezoeken, maar ook de Basiliek van Saint Hubert, de Abdij van Orval of de indrukwekkende grotten van Han. Over de grens met Frankrijk zijn ook leuke uitstapjes te maken. Bezoek het eeuwenoude stadje Sedan en kijk uw ogen uit of ga naar Regionaal Natuurpark de Ardennen voor prachtige fiets- of wandeltochten.

Ligging
Op het platteland
Nabij bos
Nabij viswater
Afstanden
Supermarkt: 100m
Restaurant: 50m
Dorp/stadcentrum: 150m
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Fietsen
Zwemmen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

9, 1
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 6 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 23 met een gemiddelde van 8,7.
6 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Frankie de Roeck - december 2023
8, 3
Mooi, gezellig huisje. Goed onderhouden. Alles is voorhanden om er een leuk verblijf te hebben.
Laura Visser - mei 2023
8, 0
Jonathan Kewilaa - april 2023
10
Thom Goesten - december 2022
8, 7
Pauline Greive - oktober 2022
9, 7
Was een super mooi en schoon huisje. Kleine tip is dat er maar 1 douche was en voor 13 personen is dat wel wat weinig.
Laatst bekeken
9, 1
.
Paliseul
12 personen | 4 slaapkamers
weekend v.a. 957
o.b.v. 12 personen