Vakantiehuis Renesse
niet op een vakantiepark
Huiscode: ZE076
Huiscode: ZE076
25 personen
5 huisdieren
7 slaapkamers
Wi-Fi
ZE076 - Basisafbeelding
8, 2
Zeer goed
116 beoordelingen
ZE076 - Woonkamer
ZE076 - Woonkamer
ZE076 - Woonkamer
Bekijk 22 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (116)

Sfeervolle 18-25 persoons groepsaccommodatie nabij Renesse en vlakbij het strand

Net buiten Renesse op slechts 1km van het strand kunt u deze leuke en sfeervolle groepsaccommodatie huren voor 18 tot 25 personen. De monumentale hoeve is zeer gezellig ingericht en is onder andere voorzien van een fitnessruimte, een open haard, overdekt terras, wasmachine en een speelkamer in de stijl van een Irish Pub. Op het terrein zijn er vele kleinvee dieren en Shetlandpony’s aanwezig en er is een manege op 500 meter afstand waar u kunt paardrijden.

De groepsaccommodatie is gelegen in Noordwelle, vlakbij Renesse, Burgh-Haamstede en Scharendijke. Met name Renesse staat bekend om haar duinen, brede stranden, de leuke en gezellige terrasjes en een bruisend uitgaansleven. Op het strand zijn er meerdere mogelijkheden voor het beoefenen van watersporten en er zijn ook meerdere strandpaviljoens aanwezig. Een heerlijke locatie waar u met 18 tot 25 personen een heerlijke vakantie kunt beleven en waar het ook nog eens is toegestaan om maximaal vijf honden mee te nemen! Wacht dus niet te lang met het huren van deze sfeervolle groepsaccommodatie voor een fijne vakantie aan het Noordzeestrand vlakbij Renesse.

Indeling

In de woonkamer heeft u onder andere een gezellige zithoek, open haard, televisie, DVD-speler, CD-speler, radio, boeken en enkele spelletjes. De zeer ruime keuken is onder meer voorzien van een zes-pits kookstel, filter koffiezetapparaat, magnetron, broodrooster, koel/vriescombinatie, sinaasappelpers, grill, oven, vaatwasser en waterkoker. In de bijkeuken vindt u onder andere de wasmachine en wasdroger als ook een eenvoudige doucheruimte en een toilet.

Op de begane grond zijn er twee slaapkamers welke beide voorzien zijn van een tweepersoonsbed (boxspring). Eén van deze slaapkamers heeft een eigen badkamer, voorzien van een bad, douche, wastafel en toilet. Er is nog een apart toilet op de begane grond. Tevens is er een knusse speelkamer in de stijl van een Irish Pub.

Via de eerste opgang naar de eerste verdieping bevinden zich nog eens drie slaapkamers, waarvan de eerste drie éénpersoonsbedden heeft en de andere twee zijn uitgerust met twee éénpersoonsbedden. Alle drie hebben ze een wastafel. Via een aparte opgang komt u op de slaapzolder welke met name bij kinderen zeer in trek is, u heeft daar elf éénpersoonsbedden en een wastafel. De badkamer is voorzien van douche en toilet.

Aan de voorzijde van de slaapzolder is er nog een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een éénpersoonsbed en een dubbele wastafel. Buiten heeft u onder andere een uniek overdekt en gemeubileerd terras, een tuin en een fitnessruimte (tegen vergoeding te gebruiken). Aan de achterzijde is er een omheind gemeubileerd terras.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Er zijn zes parkeerplaatsen vrij. Voor iedere extra auto betaalt u EUR 3 per dag per auto.
  • De recreatieruimte is gedurende de wintermaanden gesloten in verband met de temperatuur.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Wasdroger
Rookvrij
Droger
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Parasol
Woonkamer
Open haard
Televisie
Kabeltelevisie
Kinderstoel
Internet (gratis)
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Oven
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Broodrooster
Kookstel (6-pits)
Slaapkamer
Linnenkast: 15
Wastafel: 6
Kamers met een tweepersoonsbed: 2
Kamers met drie bedden: 2
Slaapzalen met vijf of meer bedden: 1
Aantal slaapplaatsen: 25
Kamers met twee bedden: 2
Eenpersoons dekbedden: 25
Aantal slaapkamers: 7
Badkamer
Douche/bad (gecombineerd)
Douche/toilet (gecombineerd)
Toilet
Douche/bad/toilet (gecombineerd)
Aantal douches: 3
Aantal toiletten: 4
Aantal badkamers: 3

Locatie en omgeving: Renesse, Zeeland

Renesse is een bruisende kustdorp waar gezelligheid, levendig uitgaansleven, mooie stranden en zonnige terrasjes aan de orde van de dag zijn. In de zomer worden er vele activiteiten georganiseerd, maar niet alleen dan is het goed vertoeven in Renesse. Geniet er in een van de vele restaurants van verse mosselen, Oosterscheldekreeft en de talloze andere streekproducten. Renesse biedt ook mogelijkheden voor paardenliefhebbers: u kunt er paarden huren en mooie ritten maken door bossen, duinen en langs het strand. Naast Renesse kunt u alle kanten op vanuit hier, zo zijn het historische Veere, authentieke Zierikzee en interessante Deltapark Neeltje Jans allen goed bereikbaar en zeker aanraders voor een dagje uit.

Ligging
Nabij het strand
Nabij bos
Aan het water
Aan zee
Afstanden
Strand: 3500m
Meer: 1000m
Supermarkt: 500m
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 2200m
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Fitness
Tennis
Klimmen
Golf
Zwemmen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 2
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 7 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 116 met een gemiddelde van 7,6.
7 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Ines Hujdur - juli 2023
7, 7
Sehr schönes Haus in einer tollen Umgebung und freundlichem Vermieter. Das Haus und die Einrichtung sind zum Teil schon sehr in die Jahre gekommen. Dafür bietet es viele tolle Möglichkeiten zur Freizeitgestaltung (inkl. Billardtisch usw.).
Femke van Giessen - juli 2023
9, 3
David Zandbergen - april 2023
9, 3
Een heel mooi huisje! Het huis is ruim, dat is fijn met een grote groep. Ook goed bereikbaar, en het is fijn dat je meerdere kamers hebt om in te zitten. Alle dieren om het huis, hartstikke fijn. Zou wel fijn zijn als de hekken worden gerepareerd, zodat we niet achter de beesten moeten aan rennen om ze terug in het hok te krijgen. ;)
Fatih Araz - augustus 2022
7, 7
Joop Ermers - april 2022
8, 0
Prima huisje als je puur gaat voor samen zijn met grote groepen. Inrichting zou museum kunnen zijn. Bedden prima. Je moet wel tegen wat geluiden kunnen van haan/pauw maar heeft ook zijn charme.
Laatst bekeken
8, 2
.
Renesse
25 personen | 7 slaapkamers
0
o.b.v. 25 personen