Vakantiehuis Schmallenberg - Rehsiepen
niet op een vakantiepark
Huiscode: DE054
Huiscode: DE054
12 personen
2 huisdieren
5 slaapkamers
Wi-Fi
DE054 - Basisafbeelding
7, 5
Goed
17 beoordelingen
DE054 - Woonkamer
DE054 - Woonkamer
DE054 - Woonkamer
Bekijk 15 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (17)

Prachtig 12 persoons vakantiehuis nabij Winterberg - Sauerland.

Dit is nog eens vakantie vieren! Dit zeer ruime 12 persoons vakantiehuis nabij Winterberg is een fantastische plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur en omgeving. En u bent hier vlak bij de skigebieden van Winterberg, hoe heerlijk is dat? Nadat de woning onlangs geheel is gerenoveerd, is deze woning klaar voor de ontvangst van gasten. Het ruime vakantiehuis van bijna 200 m2 ligt aan het begin van het Sorpetal in het leuke dorpje Rehsiepen, op 5 minuten van Winterberg-Altastenberg en 7 minuten van de Nordhangbahn van Winterberg zelf. Vanuit het huis heb je in alle richtingen een schitterend uitzicht over het Sorpetal. Buiten hoor je het Sorpe-riviertje kabbelen; als je geluk hebt zie je op de helling een hert. Aan de overkant van de weg lopen een paar geitjes. Regelmatig komen er wandelaars, wielrenners, mountainbikers en motoren voorbij, want al deze routes lopen voor de deur langs. 's Avonds is het ook lekker genieten in de bar in de kelder, bij de pelletkachel in de woonkamer of op buiten op één van de terrassen.

Indeling

Benedenverdieping:
Entree naar de ruime hal, Ruime slaapkamer/gezinskamer met tweepersoonsbed (1,40m), stapelbed en een tafel met vier stoelen. Prachtige, moderne badkamer met toilet, douchecabine en wastafel. Inpandige berging, met ruimte voor de ski, snowboard en wandelspullen. Wasruimte met wasmachine, extra toilet en wasbak. Gezellige bar met twee losse tafels. Ruime inpandige garage.
Begane grond:
Ruime hal met uitgang naar terras achter. Complete en moderne keuken, voorzien van inductiekookplaat, vaatwasser, oven, koelkast met vriesvak, losse magnetron, filter koffiezetapparaat en waterkoker. Vanuit de keuken is er uitzicht rondom en toegang tot het grote terras aan de zijkant (boven de garage). Ruime eet/woonkamer met een fijne brede eethoek en voldoende losse stoelen. In het woongedeelte staat een heerlijke hoekbank, een losse hocker, een pelletkachel, flatscreen tv, dvd-speler, dvd's, tijdschriften en informatiefolders. Ook vanuit de woonkamer is het uitzicht fantastisch en is er toegang tot het terras/balkon aan de voorzijde. Prachtige, moderne badkamer met toilet, inbouw-douchecabine en wastafel. Leuke kinderslaapkamer met stapelbed.
Bovenverdieping:
Overloop met zit/leeshoek en relaxfauteuil. Ruime slaapkamer met modern/klassieke inrichting, een tweepersoonsbed en apart kinderledikant. Twee moderne slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden, waarvan één met nog een kinderledikant. Prachtige, moderne badkamer met bad, toilet en wastafel.

Buiten:
Parkeerplaatsen op eigen oprit zowel aan linker- als rechterzijde van het huis. Terras met zithoek bij ingang. Terras met tuinhuis aan de achterzijde van de woning. Ruim terras met grote lounge-set en aparte zithoek (boven de garage). Overdekte veranda aan de voorzijde met toegang naar grote terras. Tuin rondom.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • De toeristenbelasting is alleen van toepassing op personen boven de 14 jaar. Tijdens het reserveren kunt u dit in het opmerkingenveld aangeven. De kosten worden in dat geval handmatig op uw factuur aanpast. Na het ontvangen van uw factuur kunnen deze kosten enkel nog in overleg verrekend worden. 
  • Deze woning is uitsluitend geschikt voor families.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Rookvrij
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Barbecue
Balkon
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Garage
Tuin
Ongeschikt voor
Sportclubs
Motorclubs
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Scoutinggroepen
Basisscholen
Skigebied
Blauwe piste: 14km
Rode piste: 12km
Zwarte piste: 2km
Loipes: 220km
Skiliften: 22
Hoogte skigebied: 842
Woonkamer
Televisie
Kinderstoel
Houtkachel
Internet (gratis)
Duitse televisiezenders
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Oven
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Inductie kookplaat
Slaapkamer
Kinderbed
Linnenkast: 5
Kamers met een tweepersoonsbed: 1
Kamers met vier bedden: 1
Aantal slaapplaatsen: 12
Kamers met twee bedden: 3
Aantal stapelbedden: 2
Eenpersoons dekbedden: 12
Aantal slaapkamers: 5
Kamers met stapelbed(den): 2
Badkamer
Douche/toilet (gecombineerd)
Toilet
Ligbad
Aantal douches: 2
Aantal toiletten: 4
Aantal badkamers: 3

Locatie en omgeving: Schmallenberg - Rehsiepen, Noordrijn-Westfalen

Op nog geen tien kilometer van het gezellige Winterberg vindt u dit hele kleine dorp, gelegen in het Hoge Sauerland. Hoewel het dorp klein en knus is, is de omgeving groots. En houdt u van de sneeuw? Dan zit u hier zeker weten goed: met maar liefst 126 liften en 88 kilometer aan piste zijn Winterberg, Altastenberg en Neuastenberg perfect voor zowel de beginner als de professional. Naast de sneeuw- en winterpret die u hier beleeft, zijn er ook talloze evenementen (sport-, spel- of culinair) die worden georganiseerd in het Sauerland. Ook de prachtige gebergten, vele meren, historische dorpen en steden, afwisselende landschappen en de vele wandel- en fietsroutes zijn een waar feestje en uw tijd absoluut waard.

Ligging
Op het platteland
Aan een rivier
Nabij bos
In de bergen
Afstanden
Restaurant: 1000m
Dorp/stadcentrum: 200m
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Fitness
Tennis
Klimmen
Golf
Skiën
Zwemmen
Bergwandelingen
Langlaufen
Skigebied
Blauwe piste: 14km
Rode piste: 12km
Zwarte piste: 2km
Loipes: 220km
Skiliften: 22
Hoogte skigebied: 842

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

7, 5
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 10 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 17 met een gemiddelde van 8,3.
10 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Johann Heide - mei 2023
8, 7
Jos Mrowiec - mei 2023
3, 3
Maanden niet schoongemaakt! Kennelijk worden de schoonmaakkosten (€ 100,=) die verplicht zijn bij de reservering hiervoor niet gebruikt? Faciliteiten zijn niet toereikend voor 10 personen, o.a. keuken, warmwater voor het douchen en ontbijt-tafel. Wat betreft gastvrijheid geen oordeel, immers er is geen persoonlijk contact geweest.
Reactie van de eigenaar
Spijtig om te horen dat het huis niet schoon genoeg was naar uw zin. Het huis wordt na iedere gast schoongemaakt. Wij zullen de schoonmaak deze review doorgeven. De keukentafel is op maat gemaakt voor maximaal 12 personen. Tot nu toe werkt dit goed. Warm water werkt met doorstromer, niet met een boiler, er is oneindig warm water beschikbaar. Omdat iedere douche een eigen doorstromer heeft, kunnen mensen ook gelijktijdig douchen zonder te weinig warm water te hebben.
Rolanda Schutter - mei 2023
8, 7
Mooi ruim huis, jammer genoeg rondom het huis wat verwaarloosd. Omgeving prachtig.
Silke Mayer - april 2023
5, 0
Preislich uninteressant…Preis Leistung stimmt absolut nicht! Außenanlagen war sehr runtergekommen und absolut unschön zum Anschauen…die Heizung total veraltet…der Backofen in der Küche verdreckt…die Kellerräume (auch Schlafzimmer) feucht…für längere Aufenthalte absolut nicht zu empfehlen…wir waren enttäuscht…aber die Betten waren sehr sauber :-)
Britta Gohl - februari 2023
7, 0
Genug Platz für viele Menschen, leider nicht mehr ganz frisch und dementsprechend war zum Bsp. der Sauger in keinem guten Zustand, was die Reinigung etwas erschwert hat.... Preislich loht es sich wohl nur, wenn wirklich alle Betten genutzt werden!
Laatst bekeken
7, 5
.
Schmallenberg - Rehsiepen
12 personen | 5 slaapkamers
weekend v.a. 955
o.b.v. 12 personen