Vakantiehuis Schoonoord
niet op een vakantiepark
Huiscode: DG659
Huiscode: DG659
2 personen
2 huisdieren
1 slaapkamer
Wi-Fi
DG659 - Basisafbeelding
9, 2
Heerlijk
15 beoordelingen
DG659 - Woonkamer
DG659 - Woonkamer
DG659 - Woonkamer
Bekijk 11 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (15)

Knus 2 persoons karakteristiek vakantiehuis nabij Schoonoord

Aan de rand van het rustige Drentse dorp Schoonoord, staat dit leuke karakteristieke tweepersoons vakantiehuis. Vanuit het vakantiehuis ben je zo in de boswachterij Sleenerzand waar je naar hartelust van bos en heidevelden kunt genieten. Het vakantiehuisje ligt op één kilometer van het centrum. Schoonoord en omgeving is één van de mooiste gebieden van ons land en is omringd door bossen, heidevelden, idyllische vennen. Alles wat u van de Drentse natuur kunt en mag verwachten is hier aanwezig.

Indeling

Het vakantiehuisje bevindt zich aan de voorzijde van een woonboerderij. Het heeft een eigen ingang en een eigen tuin met veel privacy! In dit knusse vakantiehuisje beleef je de sfeer van vroeger met alle comfort van het heden. Het is compleet ingericht voor twee personen. Buiten is er een omheinde tuin met terras en een zitje. Je mag uit eigen tuin verse biologische kruiden plukken. De woonkamer heeft een eet- en zithoek met TV. De volledig ingerichte open keuken heeft onder andere een vierpits kookstel, combimagnetron, filter koffiezetapparaat en een koelkast. Er is centrale verwarming en een gezellige sierkachel. De slaapkamer heeft een tweepersoons boxspringbed. Daarnaast is er een authenthieke bedstede in de woonkamer. In de badkamer is een bad, een douche, een wastafel en een toilet. Alle kamers bevinden zich op de begane grond.

Er zijn twee fietsen beschikbaar die per dag of per week te huur zijn.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • De kosten voor bedlinnen bedragen EUR 35 per boeking. Deze kosten gelden voor een verblijf tot en met een week. Bij een verblijf langer dan 1 week, ontvangt u na een week nieuw bedlinnen en betaalt u hiervoor nogmaals EUR 35 per week. 
  • Deze woning is uitsluitend geschikt voor twee volwassenen.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Rookvrij
Energielabel: Vrijgesteld
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Parasol
Berging
Fietsenschuurtje
Volledig omheinde tuin
Woonkamer
Televisie
Kabeltelevisie
Internet (gratis)
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Oven
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Combimagnetron
Broodrooster
Slaapkamer
Boxspringbedden
Linnenkast: 1
Kamers met een tweepersoonsbed: 1
Aantal slaapplaatsen: 3
Tweepersoons dekbedden: 1
Aantal slaapkamers: 1
Bedstee: 1
Badkamer
Ligbad
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Schoonoord, Drenthe

Geniet in Schoonoord van de schitterende natuur waar Drenthe om bekend staat: prachtige bossen, heide en vele vennetjes bekleden er het groene landschap. Schoonoord ligt nabij het natuurgebied de Hondsrug. Ontdek al fietsend en wandelend de natuurrijke omgeving op uw eigen gemak. Bezoek het buitencentrum Boomkroonpad, Museumdorp Orvelte of Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Voor een leuke dag amusement kunt u terecht bij het Attractiepark Drouwenerzand of Wildlands in Emmen. Gezellige terrasjes zijn te vinden in de gemoedelijke omliggende dorpen Exloo, Schoonoord en Odoorn. Wilt u een dagje winkelen? U bent in Assen, Emmen of Hoogeveen op de juiste plek.

Ligging
Op het platteland
Nabij bos
Afstanden
Strand: 4,9
Supermarkt: 1000m
Restaurant: 2000m
Dorp/stadcentrum: 1000m
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Paardrijden
Wandelen
Fietsen
Golf
Zwemmen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

9, 2
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 7 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 15 met een gemiddelde van 9,1.
7 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Lucas v.d. Molen - oktober 2023
10
Reactie van de eigenaar
Hartelijk dank voor je mooie recensie. Het was een genoegen om jullie te gast te hebben samen met mooie Nestor. Hopelijk tot ziens :-)
Ingrid van Loo - oktober 2023
8, 7
Hele vriendelijke eigenaar, die veel leuke tips had om te doen in de omgeving. Knus huisje. De slaapkamer is wel klein en bed staat tegen de muur. Voor lange mensen niet geschikt.
Prachtige omgeving waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen.
Nancy Claerhout - juli 2023
8, 7
leuk huisje voor 2 personen , alles is aanwezig .en netjes .Heel aardige gastvrouw , die steeds paraat staat met een glimlach .Tuin is alleen iets minder geschikt voor grote honden .Maar na thuiskomst is de gastvrouw nog op zoek gegaan voor hondenweides in de buurt waar grote honden kunnen ravotten , dus lieve vrouwtje doet echt wel haar best .
Paul Bond - juni 2023
10
Heerlijk gezellig huisje met een geweldig mooie omgeving voor de wandelaar en fietser. Hond mag op veel plekken los, ideaal. Internet is top en tv werkt prima. De gastvrouw is zeer behulpzaam en vriendelijk.
Reactie van de eigenaar
Beste Paul en Yvonne, Het was een genoegen om jullie en jullie super goed opgevoede hond Hugo te gast te hebben. Ik hoop in de toekomst jullie nog een keer te mogen verwelkomen.
Germa van Lit van Gils - april 2023
10
Het was super en Pascale een mooi gastvrije vrouw
Reactie van de eigenaar
Heel fijn om te lezen dat jullie zo naar de zin hebben gehad. Het was een genoegen om jullie als gast te hebben gehad.
Ik hoop jullie ooit weer te mogen verwelkomen.
Laatst bekeken
9, 2
.
Schoonoord
2 personen | 1 slaapkamer
weekend v.a. 329
o.b.v. 2 personen