Vakantiehuis Sint-Annaland
op een vakantiepark
Huiscode: ZE476
Huiscode: ZE476
6 personen
1 huisdier
2 slaapkamers
Wi-Fi
ZE476 - Basisafbeelding
8, 7
Heerlijk
93 beoordelingen
ZE476 - Woonkamer
ZE476 - Woonkamer
ZE476 - Woonkamer
Bekijk 27 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (93)

Sfeervol 6-persoons chalet op vakantiepark De Krabbenkreek in Sint Annaland, Tholen

Huur dit luxe 6-persoons vakantiechalet in Sint-Annaland op Tholen in Zeeland en u gaat een fantastische vakantie beleven! U kunt het huren voor maximaal 6 personen en u mag één hond meenemen. Alles wordt er aan gedaan om het u zo aangenaam mogelijk te maken zoals een hartelijk ontvangst en opgemaakte bedden bij aankomst. Er staan fietsen voor u klaar en ook het bedlinnen, handdoeken, keukenlinnen, kinderbed en –stoel, toeristenbelasting en energiekosten zijn al bij de huurprijs inbegrepen.
Chaletpark de Krabbenkreek ligt in Sint-Annaland op Tholen, ook wel het groene hart van Zeeland genoemd. Het Thoolse landschap is bij uitstek geschikt voor prachtige wandel- en fietstochten. Kom ontdekken hoe mooi dit stukje Zeeland is.
Er heerst een vriendelijke en gemoedelijke sfeer en u heeft er alle rust en ruimte. Op het park is een restaurant en recreatieruimte aanwezig maar in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij gezellige restaurantjes en eetgelegenheden en de supermarkt is ook niet ver. En een bezoekje aan de er naast gelegen jachthaven is ook zeker de moeite waard.
Wacht niet te lang met het huren van dit luxe 6-persoonschalet en kom genieten van een welverdiende vakantie in Zeeland!

Indeling

Dit sfeervolle massief houten chalet met een oppervlakte van 70 m2 is gemakkelijk toegankelijk voor mensen in een rolstoel of met een rollator. Koel in de zomer en met centrale verwarming behaaglijk warm in de winter. De woonkeuken is voorzien van alle apparatuur die men thuis ook gewend is met een Senseo koffiezetapparaat. Er is een aparte ruimte voor de droger en wasmachine. Het aparte toilet in de hal is dus gescheiden van de ruime badkamer. Er kunnen in de twee ruime slaapkamers vier volwassenen slapen, indien er meer personen komen dan kunnen zij gebruik maken van de twee comfortabele slaapbanken. De ruime woonkamer is voorzien van meubels en een televisie, dvd’s, een stereo, spelletjes en boeken.

Bij het chalet is de tuin deels omheind. Het terras is van alle gemakken voorzien; zo zijn er ruim voldoende tuinmeubelen, een barbecue, parasols etc. Er is de hele dag zon maar tegelijkertijd ook voldoende schaduw. Verder is het terras geheel omheind en dit zorgt dus voor veel privacy. Er is parkeergelegenheid voor twee auto's. Zie ook de foto's voor een goede indruk.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Het chalet ligt op ongeveer 60 meter lopen van het chalet met de code ZE998 en zijn van dezelfde eigenaar. Indien u interesse heeft om met 12 personen op het park te verblijven, is dat mogelijk mits de chalets tegelijkertijd beschikbaar zijn.
  • Er is 1 huisdier toegestaan.
  • Bed-, bad- en keukenlinnen zijn gratis.
  • Kinderbed en -stoel gratis.
  • Voldoende fietsen gratis.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Wasdroger
Rookvrij
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Barbecue
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Parasol
Ongeschikt voor
Sportclubs
Motorclubs
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Scoutinggroepen
Basisscholen
Woonkamer
Televisie
Kinderstoel
Internet (gratis)
Keuken
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Vaatwasser
Koelkast
Waterkoker
Combimagnetron
Senseo
Broodrooster
Slaapkamer
Linnenkast: 2
Kamers met een tweepersoonsbed: 1
Aantal slaapplaatsen: 6
Kamers met twee bedden: 1
Aantal stapelbedden: 1
Eenpersoons dekbedden: 4
Tweepersoons dekbedden: 1
Aantal slaapkamers: 2
Badkamer
Toilet
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Sint-Annaland, Zeeland

Sint-Annaland is een levendig stadje met diverse restaurants, cafés en winkeltjes, waar u naast een supermarkt ook de wekelijkse markt kunt bezoeken. U vindt er in het gemeentehuis het streekmuseum De Meestoof, waar u kunt zien hoe men vroeger leefde op het Thoolse platteland. De oudste molen is de Korenmolen De Vier Winden, enkele jaren geleden is deze volledig gerestaureerd en zeer zeker een bezoekje waard. Het eiland Tholen staat garant voor rust, ruimte en natuur. De vele fiets- en wandelroutes over de kronkelige polderweggetjes voeren u mee langs dijken, akkers en vergezichten over de Oosterschelde. Overige tips zijn Nationaal Park Oosterschelde, Watersnoodmuseum Ouwerkerk en Deltapark Neeltje Jans.

Ligging
Op een vakantiepark
Aan het water
Nabij viswater
Afstanden
Strand: 50m
Meer: 50m
Supermarkt: 500m
Restaurant: 100m
Dorp/stadcentrum: 500m
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Tennis
Golf
Zwemmen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 7
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 21 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 93 met een gemiddelde van 9,0.
21 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Ad Slegers - oktober 2023
10
Lisette Traets - september 2023
8, 3
We hebben genoten van de rust en de mooie omgeving.
Thomas Intrup - augustus 2023
4, 0
Bij de eigenaar middels WhatsApp al aangegeven waarover we zeer ontevreden waren: Afzuigkap goor en verlichting werkte niet, beddengoed oud en versleten, terras+ tuin slecht onderhouden, tafelkleed buiten was een gore lap plastic, kussen tuinmeubilair oud en beperkt, etc., etc. Reactie was: Dat we azijnpissers zijn. Dat is ongehoord.
Carolien Balt - juli 2023
7, 7
Het was een fijn huisje. De enige teleurstelling was de staat van de fietsen in het schuurtje. De fietsen waren allemaal oude barrels en ook niet klaar voor gebruik. Op de website staat dan een foto met zwarte blinkende fietsen (alsof ze vrij nieuw zijn) en dat gaf een onjuist beeld. Hier mag de eigenaar wat ons betreft echt werk van gaan maken!
Monique Roets - juli 2023
10
Het huisje was proper. Te weinig glazen ,zelfs geen wijnglas. Terras was vuil helemaal niet opgekuist
Laatst bekeken
8, 7
.
Sint-Annaland
6 personen | 2 slaapkamers
weekend v.a. 397 337
o.b.v. 6 personen