Vakantiehuis Somme-Leuze
niet op een vakantiepark
Huiscode: ARD1002
Huiscode: ARD1002
11 personen
2 huisdieren
4 slaapkamers
Wi-Fi
ARD1002 - Basisafbeelding
7, 7
Goed
28 beoordelingen
ARD1002 - Woonkamer
ARD1002 - Woonkamer
ARD1002 - Woonkamer
Bekijk 8 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (28)

11 persoons villa met zwembad in hartje Ardennen.

Deze 11-persoons-villa is geschikt voor maximaal negen volwassenen en twee kinderen (vanwege de twee vouwbedden). Dit schitterende vakantiehuis is voorzien van een buitenzwembad en sauna, en ligt in de provincie Namen in België. Dit vakantiehuis staat in een groene en heuvelachtige omgeving en staat garant voor een heerlijke en ontspannen vakantie dichtbij huis. De bosrijke omgeving rond Somme-Leuzen leent zich uitstekend voor wandel-, fiets- en paardrijdtochten. De groene omgeving met zijn mooie wegen en fijne bochten is ook erg geliefd bij motorrijders. Ook waterliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, de omgeving is meerder riviertjes rijk, waaronder de Ourhte. Hier kan men goed vissen en kajakken.Op iets meer dan vijf kilometer afstand van het vakantiehuis ligt het stadje Durbuy. Dit stadje met zijn middeleeuwse stadskern is een van de grote toeristische trekpleister van Wallonië.

Indeling

Op de begane grond vindt u een woonkamer met open haard, salon, televisie, DVD en video, stereo en een eethoek. De open keuken is voorzien van een vaatwasser, oven, magnetron, Senseo, Nespresso, keramische kookplaten. Op de begane grond vindt u een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eenpersoons onderschuifbed. Ook is er een aparte wc. Op de tussenverdieping zijn twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en een eenpersoons onderschuifbed en een douchecabine gelegen. Op de verdieping vindt u tot slot een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eenpersoons bovenbouwbed, badkamer met een inloop douche wc en sauna.

De tuin is voorzien van een terras met tuinmeubelen, kinderspeeltoestellen, speelveld en barbecue. Dit alles maakt dit prachtig gelegen vakantiehuis met openlucht zwembad buitengewoon geschikt voor gezinnen bestaande uit maximaal 9 volwassenen en twee kinderen.

Beschikbaarheid

Van dit type zijn vakantiehuizen waar huisdieren in zijn toegestaan en die huisdiervrij zijn. Kunt u in het boekingsproces bij uw reisgezelschap geen huisdieren opgeven? Dan is er helaas geen vakantiehuis vrij waar huisdieren in zijn toegestaan.

Bijzonderheden

  • Het verwarmde openlucht zwembad is te gebruiken in de maanden juni tot en met augustus. In mei en september is gebruik mogelijk in overleg.
  • Deze woning wordt niet verhuurd aan groepen of gezelschappen van personen onder de 30 jaar. De installatie van luidsprekers en het spelen van versterkte muziek is niet toegestaan in deze woning evenals het organiseren van studentenfeesten/ vrijgezellenfeesten.
  • De energiekosten worden na vertrek berekend op basis van het daadwerkelijke verbruik.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Sauna
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Barbecue
Tuinmeubilair
Kinderspeelplaats
Parkeergelegenheid
Tuin
Sauna
Privé zwembad
Ongeschikt voor
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Woonkamer
Kabeltelevisie
Houtkachel
Internet (gratis)
Keuken
Kookstel (4-pits)
Oven
Vaatwasser
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Senseo
Nespresso
Slaapkamer
Linnenkast: 4
Kamers met drie bedden: 4
Aantal slaapplaatsen: 12
Aantal slaapkamers: 4
Badkamer
Douche/toilet (gecombineerd)
Douche/bad/toilet (gecombineerd)
Aantal douches: 2
Aantal toiletten: 3
Aantal badkamers: 2

Locatie en omgeving: Somme-Leuze, Namen

Somme-Leuze ligt in prachtig open glooiend landschap, afgewisseld met bossen en in een van de mooiste gebieden van de Ardennen. Naast heerlijk fietsen, wandelen, zwemmen en paardrijden zijn er ook genoeg andere leuke uitjes. Bezoek bijvoorbeeld de beroemde grotten van Duizend-en-een-nacht in Hotton-sur-Ourthe, zoek de schat in het labyrinthuis in Barvaux of struin over de rommelmarkt van Bomal. Doet u liever iets sportiefs? Ga dan raften, klimmen, mountainbiken of ontdek een van de andere avontuurlijke activiteiten in de omgeving. Voor een dagje winkelen bent u in Luik op de juiste plek. Vergeet er uiteraard niet een verrukkelijke Luikse wafel te proberen op een van de gezellige terrasjes.

Ligging
Op het platteland
Aan een rivier
Nabij bos
Nabij viswater
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Fietsen
Golf
Zwemmen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

7, 7
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 5 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 28 met een gemiddelde van 7,7.
5 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
M. Nievergeld - mei 2023
6, 7
Ann Everaert - december 2022
6, 3
Meubilair was echt wel versleten. Ik ben door zelfs door een stoel gezakt. Huis is aan verfraaiing toe. Wel een mooi uitzicht en grote tuin voor de hond.
Anke Limburg - oktober 2022
9, 7
Het huis had erg veel pluspunten: in elke slaapkamer een tweepersoonsbed, sauna en ligbad zijn veel gebruikt, een gezellige zitkamer met sfeervolle houtkachel, een erg goed voorziene keuken en een werkelijk fantastisch uitzicht vanaf het terras. Ook de tuin is ruim voorzien van een overdekte eethoek en voldoende stoeltjes om buiten te zitten.
I.H. Van Dijk - augustus 2022
8, 3
Lisbeth Lambrechts - juni 2022
7, 3
Laatst bekeken
7, 7
.
Somme-Leuze
11 personen | 4 slaapkamers
weekend v.a. 743
o.b.v. 11 personen