Vakantiehuis Sprimont
niet op een vakantiepark
Huiscode: ARD906
Huiscode: ARD906
8 personen
Huisdiervrij
4 slaapkamers
Wi-Fi
ARD906 - Basisafbeelding
7, 0
Voldoende
3 beoordeling
ARD906 - Woonkamer
ARD906 - Woonkamer
ARD906 - Woonkamer
Bekijk 13 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (3)

Mooi 8 persoons vakantiehuis in de Ardennen

Dit authentieke achtpersoons vakantiehuis is mooi gelegen in de prachtige natuur van de Ardennen. Het vakantiehuis ligt aan een doodlopende weg, midden in de natuur. De omgeving leent zich uitstekend voor wandeltochten, mountainbiken, survival en meer. Vlakbij loopt het riviertje de Ourthe, waardoor watersporten ook mogelijk zijn. In de winters zijn er bij de juiste weersomstandigheden in de buurt mogelijkheden om te langlaufen. Daarnaast zijn er nog genoeg andere dingen in de omgeving te beleven. Kortom, er isvoor elk wat wils. Of je nu met jouw familie of met jouw vriendengroep, wilt komen.

Indeling

Op de begane grond bevinden zich een grote woon/eetkamer met open haard, een open keuken met onder andere een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, Senseo, filter koffiezetapparaat en een vierpits kookstel. Aangrenzend aan de keuken is er een eigen stijlvolle bar. Daarnaast is er op de begane grond nog een grote badkamer met ligbad, douche en toilet. Boven zijn er zijn vier tweepersoons slaapkamers, waarvan drie met eigen douche en toilet.Het vakantiehuis is volledig authentiek ingericht met oude maar ook moderne faciliteiten.Er is draadloos internet, Bluetooth radio en een grote SMART televisie. Buiten een groot terras met tuinmeubelen.

Beschikbaarheid

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Wasdroger
Rookvrij
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Barbecue
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Ongeschikt voor
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Woonkamer
Open haard
Televisie
Kinderstoel
Internet (gratis)
Nederlandse televisiezenders
Keuken
Afzuigkap
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Senseo
Inductie kookplaat
Slaapkamer
Linnenkast: 4
Aantal slaapplaatsen: 8
Kamers met twee bedden: 4
Aantal slaapkamers: 4
Badkamer
Ligbad
Aantal douches: 4
Aantal toiletten: 4
Aantal badkamers: 4

Locatie en omgeving: Sprimont, Luik

Sprimont bevindt zich midden in de Belgische Ardennen. De Ardennen beschikken over prachtige natuurgebieden met een bosrijke omgeving, voor sportlievelingen valt er genoeg te beleven! U kunt bijvoorbeeld kanoën, abseilen of een echte survivaltocht maken. Voor de wandel- en fietsliefhebbers bent u hier op het goede adres: naast genieten van deze prachtige omgeving is een bezoekje brengen aan Durbuy zeker de moeite waard! Durbuy, het kleinste stadje ter wereld, is gelegen op steenworp afstand en biedt een sfeervol klein centrum met winkeltjes en terrasjes. Of ga naar de stad Spa en bekijk waar het bruisende mineraalwater vandaan komt dat overal in Europa wordt verkocht en kom er volledig tot rust in de thermen.

Ligging
In het bos
Nabij bos
Afstanden
Supermarkt: 5000m
Restaurant: 2000m
Dorp/stadcentrum: 1000m
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Fietsen
Klimmen
Zwemmen
Bergwandelingen
Langlaufen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

7, 0
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 1 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 3 met een gemiddelde van 7,3.
1 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Wendy Bootsman - oktober 2021
7, 0
Groot, royaal huis. Rustig gelegen. Heerlijke openhaard. Helaas bij aankomst stonden de beide koelkasten/vriezer uit. Schoonmaak kan beter, er ligt veel stof. Prullenbak restafval is veel te klein als je met een groep verblijft. Fijn dat er al bruikbare spullen aanwezig zijn in de keuken.
Joyce Vellekoop - juli 2020
8, 7
Mooi huis, vriendelijke ontvangst. Leuke omgeving, zeker voor herhaling vatbaar.
Marijke van Vugt - juli 2020
6, 3
We vinden het een mooi karakteristiek huis gelegen in mooie wandel omgeving. Een huis met potentie. Het sanitair (kalk-schimmel tegels, krappe instap douche,mini wasbak) keukenfaciliteit, niveau van schoonmaak (niet alleen oppervlakkig maar ook grondig stof onder kasten/bedden) laten te wensen over. Het mysterie spel is een meerwaarde.
Laatst bekeken
7, 0
.
Sprimont
8 personen | 4 slaapkamers
weekend v.a. 727
o.b.v. 8 personen