Vakantiehuis Vlissingen
niet op een vakantiepark
Huiscode: ZE199
Huiscode: ZE199
16 personen
1 huisdier
7 slaapkamers
Wi-Fi
ZE199 - Basisafbeelding
9, 0
Heerlijk
52 beoordeling
ZE199 - Woonkamer
ZE199 - Woonkamer
ZE199 - Woonkamer
Bekijk 53 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (52)

Unieke 16 persoons groepsaccommodatie in Vlissingen op slechts 50m van het strand.

In Vlissingen, op steenworp afstand van de boulevard en het Noordzeestrand, kunt u deze unieke 16 persoons groepsaccommodatie huren. De watertoren welke oorspronkelijk stamt uit 1896 is in 2015 volledig gerenoveerd en onder andere voorzien van een sauna, vergaderruimte, speelruimte met biljarttafel, wasmachine en wasdroger en gratis internet. Het watervat is volledig intact gebleven en via het bordes kunt u volledig rond dit vat wandelen en er zelfs in gaan staan zodat u beseft hoeveel water er ooit in het vat opgeslagen is geweest.

Er worden diverse services aangeboden voor ontbijt, lunch, diner en barbecue. De accommodatie is hiermee naast vakantieverblijf ook zeer geschikt voor bedrijfsuitjes. Vanuit de watertoren bent u niet alleen vlakbij het centrum met haar gezellige winkeltjes maar ook vlakbij de boulevard met vele restaurants en terrasjes. Op het strand zijn meerdere strandpaviljoens en kunnen verschillende watersporten beoefend worden. Wilt u van dit alles kunnen genieten samen met uw familie, vrienden of collega’s, wacht dan niet met het huren van deze unieke en luxe groepsaccommodatie in de Watertoren van Vlissingen.

Indeling

De fraaie woonkamer op de begane grond is voorzien van een ruime zithoek, sfeerhaard, televisie en radio. De woonkeuken is onder andere voorzien van een vijf-pits kookstel, filter koffiezetapparaat, magnetron, broodrooster, koelkast, vriezer, vaatwasser en waterkoker. Tevens heeft u hier een gezellige eettafel waar u gemakkelijk met 16 personen kunt aanschuiven.

Op de tussenverdieping (halve verdieping boven de keuken) bevindt zich een speelse kinderkamer met vier slaapplaatsen en een aparte badkamer met douche, wastafel en toilet.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers met allen twee éénpersoonsbedden. Op deze verdieping is er ook een luxe badkamer met inloopdouche, badkamermeubel en toilet. Op de tweede verdieping is er nog een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden met ook een luxe badkamer ingericht met een inloopdouche en badkamermeubel. Er is een apart toilet.

Op de derde verdieping vindt u de laatste twee slaapkamers welke ook allebei twee éénpersoonsbedden hebben. In de hal bevindt zich een apart toilet. In de kelder bevindt zich de speelruimte met biljarttafel en enkele spelletjes, als ook een aparte ruimte met de wasmachine en wasdroger. Het vat bevindt zich tussen de derde verdieping en de zolder, in dit vat is een wenteltrap welke u leidt naar de zolder in de toren, waar de vergaderruimte is.

De accommodatie is voorzien van centrale verwarming en gratis internet. Rond de accommodatie bevindt zich een deels omheinde tuin met gemeubileerd terras en sauna. Er is parkeergelegenheid voor vijf auto’s. Op het parkeerterrein is er een laadpaal aanwezig voor elektrische/hybride auto’s.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Er is een barbecue aanwezig die u gratis mag gebruiken (graag zelf schoonmaken na gebruik).
  • In het servicepakket vindt u een vaatdoek, twee vaatwastabletten, een afwasborstel, een kleine flacon afwasmiddel, een spons en één vuilniszak. Er zijn twee rollen toiletpapier aanwezig in de accommodatie.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Wasdroger
Rookvrij
Droger
Sauna
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Barbecue
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Sauna
Trampoline
Oplaadpunt elektrische auto
Ongeschikt voor
Sportclubs
Motorclubs
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Scoutinggroepen
Basisscholen
Woonkamer
Televisie
Kabeltelevisie
Kinderstoel
Sfeerhaard
Internet (gratis)
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Kookstel (5-pits)
Broodrooster
Vriezer
Slaapkamer
Kinderbed
Boxspringbedden
Linnenkast: 3
Kamers met vier bedden: 1
Aantal slaapplaatsen: 16
Kamers met twee bedden: 6
Eenpersoons dekbedden: 16
Aantal slaapkamers: 7
Badkamer
Douche/bad (gecombineerd)
Toilet
Douche/bad/toilet (gecombineerd)
Ligbad
Aantal douches: 3
Aantal toiletten: 5
Aantal badkamers: 3

Locatie en omgeving: Vlissingen, Zeeland

Vlissingen is een prachtige en grote havenstad in Zeeland. Heerlijk flaneren over de mooie boulevard of over het strand van Vlissingen horen allemaal bij een vakantie in deze mooie Zeeuwse havenstad. Plaatsjes als Veere en Zoutelande zijn dichtbij en erg leuk om te bezoeken. U kunt er genieten van de oude huizen, karakteristieke boerderijen en vele terrasjes. Met veel fiets- en wandelroutes naast de deur kunt u op verschillende manieren de prachtige omgeving, met zijn typische Walcherse dorpjes en plattelandswegen, verkennen. Als u zich wilt verdiepen in deze regio, bezoek dan Deltapark Neeltje Jans en leer alles over de Deltawerken. Kijk en geniet.

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

9, 0
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 1 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 52 met een gemiddelde van 8,7.
1 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
D. Busschers - oktober 2022
9, 0
Prachtige, fijne ruimte binnen en buiten. We hebben echt genoten! En zullen de accommodatie ook aanraden! We hebben een paar puntjes. Het was erg warm, en konden niet luchten snachts, waardoor we wakker gelegen hebben. Veel zilvervisjes, ook in de bedden. De doucheruimtes zijn ruim en fijn maar oranje en glad vd viezig. Electrische paal werkte niet
L.W. Pieters - december 2021
8, 0
Katrijn Steylaerts - januari 2020
9, 3
We hebben een heerlijk weekend gehad in Vlissingen. De watertoren is uniek, heel gezellig ingericht en heeft alle comfort. Iedereen in ons groepje was aangenaam verrast en vond het er super. Jammer dat het iets té koud was om van de leuk ingerichte tuin te kunnen genieten. Leefruimte misschien iets té krap voor 16 mensen ? Wij waren met 9 :)
Marieke van Staaveren - november 2019
10
Heel leuk huis. Let wel op, als mensen minder goed ter been zijn. Er zijn veel trappen! We hebben een fantastisch weekend gehad.
Stephan Jongerius - augustus 2019
9, 3
Laatst bekeken
9, 0
.
Vlissingen
16 personen | 7 slaapkamers
weekend v.a. 1850
o.b.v. 16 personen