Vakantiehuis Vorden
niet op een vakantiepark
Huiscode: DG127C
Huiscode: DG127C
28 personen
2 huisdieren
12 slaapkamers
Wi-Fi
DG127C - Basisafbeelding
9, 4
Heerlijk
43 beoordelingen
DG127C - Woonkamer
DG127C - Woonkamer
DG127C - Woonkamer
Bekijk 44 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (43)

Mooie 28 persoons groepsaccommodatie | Met Hottub en Sauna

Deze mooie 28 persoons groepsaccommodatie met twee hottub's en een sauna ligt verscholen tussen weilanden en de bossen en op een prachtige locatie, aan het eind van een lange oprijlaan op een heerlijk vakantiedomein. Verspreidt op het ruime achtererf vindt U een tweetal mooie, vrijstaande vakantieverblijven welke beide voor u beschikbaar zijn. Voor volwassenen en voor kinderen is het er fantastisch toeven. Voor de kinderen zijn er twee grote skelters en één kleine skelter, een speelhuisje, een autoped, een scateboard en nog meer. Verder is er voor jong en oud een tafeltennistafel, een volleybalveld en een tafel-voetbalspel! Vanuit de accommodatie kunt u op uw gemak per auto, wandelend of fietsend de schitterende omgeving verkennen. Aan de achterzijde van het erf is een uitloop met een directe verbinding naar een mooi wandel- en fietsgebied.In deze streek liggen tal van mooie landhuizen en kastelen in een voor de achterhoek zo kenmerkend coulissenlandschap. Het groepsverblijf voorziet in alle gemakken voor een ontspannen en leuke vakantie of weekendje weg met uw familie of vrienden. Kortom een echte aanrader!

Indeling

Deze accommodatie bestaat uit twee accommodaties die naast elkaar op het erf staan.

De eerste accommodatie biedt slaapplaats aan 10 personen en heeft een gezellige woonkamer die is voorzien van een ruime hoekbank, een ruime eethoek, LCD TV met DVD en een Radio/CD speler en gratis draadloos internet. In de open keuken staat een vaatwasser, twee koelkasten met vriesvakje, filter koffiezetapparaat, senseo, serviesgoed, bestek, kinderbestek en borden, combi-magnetron en een 4-pits gasfornuis. totaal zijn hier vijfslaapkamers met ieders twee enkele boxspringbedden van 80cm x 200cm. Alle bedden zijn voorzien van kussen en dekbed. Er zijn drie doucheruimtes waarvan twee met een toilet en wastafel en één ruime douche met wastafel. In de hal zijn twee aparte toiletten gesitueerd.

De tweede accommodatie biedt slaapplaats aan 18 personen en heeft een gezellig ingerichte woonkamer met een gezellig zithoek met TV, Radio en DVD-speler en een mooie eethoek. Er is een volledig ingerichte open keuken die van alle gemakken is voorzien. Er zijn vijf ruime slaapkamers met ieders twee boxspringbedden en twee slaapkamers met twee stapelbedden. Alle bedden zijn voorzien van kussen en dekbed. Op één van de slaapkamers staat een vier persoons breedspectrum-infrarood sauna met lichttherapie-installatie.Er zijn drie badkamers, één aangepaste voor rolstoelgebruikers met douche toilet en wastafel en twee badkamers met douche en wastafel. In de hal zijn twee aparte toiletten. In de gehele accommodatie beschikt u over gratis draadloos internet.

Buiten treft u een heerlijk groot terras met diverse zitjes en een tweetal hottub's. De speelschuur staat ook tot uw beschikking. In de speelschuur staan/staat onder andere een tafeltennistafel, voetbaltafel, speelhuisje, twee bergskelters, klein skeltertje, kinderstepje, grote bolderwagen en een kast met badmintonrackets, tafeltennisattributen, volleybal, diabolo, jeu de boule. Achter de speelschuur vindt u een volleybalveld.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Het meebrengen en stallen van een paard is mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Geschikt voor mindervaliden
Sauna
Energielabel: A
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Kinderspeelplaats
Parkeergelegenheid
Tuin
Schommel
Hottub
Sauna
Parasol
Ongeschikt voor
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Woonkamer
Televisie
Kabeltelevisie
Internet (gratis)
Duitse televisiezenders
Nederlandse televisiezenders
Keuken
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Oven
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Kookstel (5-pits)
Senseo
Slaapkamer
Boxspringbedden
Linnenkast: 12
Wastafel: 5
Kamers met vier bedden: 2
Aantal slaapplaatsen: 28
Kamers met twee bedden: 10
Aantal stapelbedden: 4
Eenpersoons dekbedden: 28
Aantal slaapkamers: 12
Badkamer
Douche/toilet (gecombineerd)
Toilet
Aantal douches: 6
Aantal toiletten: 7
Aantal badkamers: 6

Locatie en omgeving: Vorden, Gelderland

Ervaar in Vorden de rust van het platteland en ontdek het wild in de natuur. De omgeving van Vorden is absoluut uniek: de vele kastelen en de hoeveelheid wandel- en fietsroutes zullen er voor zorgen dat u zich zeker niet hoeft te vervelen. In Vorden is een VVV-kantoor aanwezig en een sportorganisatiebureau, waar u indien gewenst activiteiten op locatie kunt regelen. Het dorp heeft een gezellige kern met winkeltjes en restaurants en in de nabije omgeving vindt u de historische Hanzesteden Zutphen en Deventer met voldoende winkel- en uitgaansmogelijkheden. Voor een dagje uit zijn er velen plekken die u kunt bezoeken: Zwem- en sportcentrum De Beemd, Lochemse Golf en Countryclub en De Zwiepse Molen in Zwiep.

Ligging
Op het platteland
Nabij bos
Afstanden
Meer: 17 km
Supermarkt: 3 km
Restaurant: 2 km
Dorp/stadcentrum: 3 km km
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Golf
Zwemmen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

9, 4
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 12 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 43 met een gemiddelde van 8,8.
12 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Joke Steen-Bosman - februari 2024
8, 7
Wij hebben het heel erg naar onze zin gehad met de kinderen en kleinkinderen en alles was goed verzorgd. De kleinkinderen wilden niet naar huis vanwege de paardjes die er stonden. Zeker voor herhaling vatbaar en dan in de zomer.
Sandy van Leeuwen - juli 2023
8, 0
Het grote huis zou nog wat kleine aanpassingen kunnen gebruiken om het nog rolstoel vriendelijker te krijgen. We hebben hiervoor gesproken met de beheerder.
Karin van Rosmalen - juli 2023
10
Het was een super weekend, alles wat we nodig hadden was er. De beheerder was super meegaand erg begrip vol. Erg een aanrader!
Janine Gottenbos - juni 2023
10
Na de vriendelijke ontvangst met uitleg, bleek het huis ook top. Het grote gerenoveerde huis was helemaal perfect. Het 10 persoons huis was voor één familie van zeven personen prima, maar voor 10 personen zeker van verschillende families vonden wij het niet geschikt. Omdat je door een andere slaapkamer moet naar de badkamer.
Fam. van Dam - juni 2023
9, 7
We hadden een geweldig weekend op deze locatie. Met 28 personen was het prima vertoeven in de twee aparte huizen. Er was zo veel ruimte om het huis dat groot en klein zich prima kon vermaken met sport en spel. Ook de Hottubs waren met het warme weer heerlijk met koel water. De prachtige omgeving is ook een pluspunt.
Zeker een aanrader.
Laatst bekeken
9, 4
.
Vorden
28 personen | 12 slaapkamers
weekend v.a. 2205
o.b.v. 28 personen