Vakantiehuis Drijber
op Vakantiepark De Stal
Huiscode: DG055
Huiscode: DG055
9 personen
Huisdiervrij
5 slaapkamers
Geen Wi-Fi
DG055 - Basisafbeelding
8, 3
Zeer goed
24 beoordeling
DG055 - Woonkamer
DG055 - Woonkamer
DG055 - Woonkamer
Bekijk 15 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (24)

9 persoons vakantie accommodatie.

Deze groepsaccommodatie bestaat uit verschillende woongedeeltes welke gesitueerd zijn in twee verschillende naast elkaar gelegen woonboederijen, deze boerderijen liggen op slechts enkele meters afstand van elkaar en is zeer geschikt voor vriendengroepen en/of families met kinderen. De vakantieboerderijen zijn gelegen op het kleinschalige vakantiepark de Stal, nabij natuurgebied de Drentse Hooglanden. Op het vakantiepark is een gezamelijke recreatieruimte aanwezig waar u terecht kunt voor diverse binnen/ buitenspellen en een goed gevulde boekenkast. De basic inrichting en de oude boerderij laten u kennis maken met de speciale vakantiesfeer welke er in en om de boerderij hangt. Kom en ervaar!

Indeling

Op de benedenverdieping bevindt zich de woonkamer met eethoek, centrale verwarming, zithoek met televisie en schotelantenne. De keuken beschikt over ander andere een filter koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast. Er zijn vijf slaapkamer, op de begane grond is één slaapkamer en op de eerste verdieping vier slaapkamers. In totaal zijn er negen slaapplaatsen met allemaal een éénpersoons boxspringbed. Er zijn twee badkamers waarvan zich er een op de begane grond bevindt en de andere zich op de etage. De badkamer op de begane grond beschikt over een bad en een douche en de badkamer op de etage beschikt over een douche. Op het terrein is een gratis WiFi verbinding, in de woning zelf kan de verbinding op sommige apparaten zwak zijn.

U heeft de beschikking over ruime terrassen voorzien van tuinmeubilair, rondom de boerderijen is een ruim grasveld waar naar hartelust gespeeld kan worden door de kinderen. Tevens heeft u de beschikken over de gezamelijke recreatieruimte vol met spelletjes en boeken waar u met het gehele gezelschap kunt zitten.

Deze accommodatie ligt in een bosrijke omgeving, tussen de heidevelden en vennetjes. Op nog geen 50 meter afstand van de woning bevindt zich viswater (met steiger en visboot.) en op drie kilometer afstand bevindt zich een golfbaan. U kunt hier prachtige fietsroutes fietsen, wandelroutes wandelen en verschillende watersporten beoefenen. Er is ook een Jeu de boulesbaan en midgetgolf.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren.
  • Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen is niet toegestaan.

- Wilt u er rekening mee houden dat geluidsapparatuur niet is toegestaan in verband met geluidsoverlast op de camping. 

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Rookvrij
Energielabel: A
Buiten
Terras
Barbecue
Zandbak
Tuinmeubilair
Kinderspeelplaats
Parkeergelegenheid
Tuin
Schommel
Oplaadpunt elektrische auto
Oplaadpunt elektrische fiets
Ongeschikt voor
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Woonkamer
Televisie
Kinderstoel
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Oven
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Slaapkamer
Linnenkast: 4
Wastafel: 2
Kamers met één bed: 1
Aantal slaapplaatsen: 9
Kamers met twee bedden: 4
Eenpersoons dekbedden: 9
Aantal slaapkamers: 5
Badkamer
Douche/bad (gecombineerd)
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 2
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Drijber, Drenthe

Geniet in Drijber van de prachtige natuur die Drenthe u te bieden heeft. Maak mooie fietstochten en boswandelingen in het nabijgelegen natuurgebied de Drentse Hooglanden, waar u kunt genieten van rust, ruimte, slingerende beekjes en uitgestrekte heidevelden. Verdiep u in de rijke geschiedenis van de omgeving en bezoek Herinneringscentrum Kamp Westerbork en Museumdorp Orvelte. In Hoogeveen en Meppel zijn veel winkels, perfect voor een dagje shoppen. En voor een hapje of een drankje kunt u hier ook terecht bij een van de vele restaurants of terrassen. Gegarandeerd een topdag met uw kinderen? Breng een bezoek aan Ballorig in Assen, Atractiepark Drouwenerzand of Zippo's Zebra's Funjungle in Hoogeveen.

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Nabij bos
Nabij viswater
Afstanden
Supermarkt: 5km
Restaurant: 5km
Dorp/stadcentrum: 4km
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Zwemmen

Vakantiepark De Stal Vakantiepark

Parkvoorzieningen
Wasserette
Speeltuin
Midgetgolf
Campers toegestaan
Jeu de Boulesbaan

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 3
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 1 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 24 met een gemiddelde van 7,9.
1 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Anneke Penning - juli 2023
8, 3
Wat verouderd park. Wel een heerlijk ruim huis. Jammer genoeg geen eigen wasmachine. Park met veel mogelijkheden voor de kinderen. En prachtige omgeving!
Reactie van de eigenaar
Hartelijk dank voor uw mooie review.
Sabine Dijkstra - augustus 2021
8, 0
Het is een rustige, schone, kind- en diervriendelijke camping. Er is iets achterstallig onderhoud met een lekkage in de slaapkamer, maar de ruimtes zijn wel schoon. De matrassen zijn op sommige bedden erg zacht. Er is voldoende ruimte voor de kinderen om lekker te spelen en gebruik te maken van de skelters op het park.
Jos Kersten - juli 2021
8, 0
Jolanda Boer-Walvis - augustus 2020
5, 0
Het huis was zeer zeer gedateerd en verouderd het was totaal niet schoon en zeer versleten, koelkast kapot, stoelen met scheuren, bank met stuk eruit. Gelukkig konden we alle dagen buiten zitten anders waren wij zeker eerder naar huis gegaan. Wij ouders met kinderen en kleine kleinkinderen hadden het ons anders voorgesteld.
Arne van Maren - augustus 2020
9, 0
Laatst bekeken
8, 3
.
Drijber
9 personen | 5 slaapkamers
weekend v.a. 578
o.b.v. 9 personen