Vakantiehuis Winterswijk
niet op een vakantiepark
Huiscode: DG118
Huiscode: DG118
12 personen
Huisdiervrij
6 slaapkamers
Wi-Fi
DG118 - Basisafbeelding
8, 9
Heerlijk
41 beoordelingen
DG118 - Woonkamer
DG118 - Woonkamer
DG118 - Keuken
Bekijk 21 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (41)

Luxe groepsaccommodatie met Hottub en sauna in Winterswijk.

Welkom in het heerlijke Winterswijk. Kom volledig tot rust in deze luxe groepsaccommodatie prachtig gelegen tussen de bomen en velden. Klap de tuindeuren open en kijk regelrecht de natuurgebieden van de Acherhoek in. Misschien springt daar nog net een ree weg, wat een mooi gezicht geeft in de ochtenddauw. Of wellicht ziet u de haas met zijn jongen beschutting zoeken, nog snel, voordat de wereld ontwaakt. Geniet van familie of vrienden, fiets door de prachtige omgeving, wandel langs de mooiste meertjes en weilanden, bezoek een wijngaard en klets de avonden weg.

Deze unieke groepsaccommodatie maakt genieten tijdens uw vakantie wel heel gemakkelijk. Slaap in een ouderwetse bedstede, ontspan in de sauna en bekijk ’s avonds de heldere sterren die fier aan de lucht prijken terwijl u uw spieren verwent in de hottub.

Indeling

Prachtige 12 persoons vakantiehuis. Deze groepsaccommodatie beschikt over een grote woonkamer met gezellige zitplaatsen en een flat screen televisie. De eethoek maakt dat u heerlijk kunt tafelen met uw gezelschap. De keuken is luxe ingericht en beschikt over een vijf-pits gasfornuis, een ruime koelkast met vriesvak, keukengerei, magnetron, oven, filter koffiezetapparaat, waterkoker een wasmachine en een vaatwasser. Ook treft u op de benedenverdieping een badkamer met een douchte, wastafels en een toilet.

Op de bovenverdieping vindt u zes karakteristieke en nostalgische bedsteden. Ervaar hoe mensen vroeger sliepen en kruip weg in een knus holletje. Eén bedstede is geschikt voor twee personen. Ook treft u boven een badkamer met douche, wastafels en toiletruimte. Op 4 van de 6 bedsteekamers is ruimte voor een campingbedje.

Wanneer u uw tuindeuren openslaat heeft u prachtige uitzichten op de landelijke omgeving. Om de woning beschikt u over een terras met tuinmeubelen. Naast de groepsaccommodatie vindt u een speeltuin en een volleybalveldje waar u en uw kinderen gebruik van kunnen maken.

Extra ontspannen tijdens uw vakantie? Genieten van heerlijke warmte en prachtige uitzichten? Boekt u dan een hottub bij. Welke tegen een vergoeding warm op u staat de wachten bij aankomst!
De gehele groepsaccommodatie is voorzien van horren voor de ramen.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Let op: jongerengroepen zijn niet toegestaan in deze accommodatie.
  • De kosten voor het huren van de hottub bedragen EUR 175 per week, EUR 165 per midweek en EUR 150 per weekend inclusief hout. De kosten voor het huren van de sauna bedragen EUR 45 per week, EUR 40 per midweek en EUR 35 per weekend.
  • Deze kosten voor de hottub en/of sauna worden na boeking handmatig op uw factuur aangepast naar de tarieven van de door u geboekte periode.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Rookvrij
Sauna
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Zandbak
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Hottub
Sauna
Trampoline
Ongeschikt voor
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Woonkamer
Televisie
Kabeltelevisie
Kinderstoel
Internet (gratis)
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Oven
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Kookstel (5-pits)
Vriezer
Dolce Gusto
Slaapkamer
Kinderbed
Kamers met een tweepersoonsbed: 6
Bedstee: 6
Badkamer
Whirlpool
Douche/toilet (gecombineerd)
Toilet
Aantal douches: 2
Aantal toiletten: 2
Aantal badkamers: 2

Locatie en omgeving: Winterswijk, Gelderland

In het centrum van het charmante Winterswijk vindt u een diversiteit aan winkels, restaurants en eetgelegenheden. Wanneer u van het theater houdt, kunt u een avondje naar theater De Storm gaan of naar de bioscoop Skopein. Het coulisselandschap in de omgeving van Winterswijk kenmerkt zich door weilanden omgeven door houtwallen, landgoederen, hoogveengebieden, natuurbieden en een kalksteengroeve. Al deze kenmerken zijn door fiets- en wandelpaden met elkaar verbonden. Ontdek de prachtige landgoederen, boerderijen en maak een pitstop bij een van de vele golfbanen om samen een potje te golven. Bezoek voor een gezellig dagje uit Klimbos Survival, Wijngaard Hesseling of Museum Villa Mondriaan.

Ligging
Op het platteland
In het bos
Nabij bos
Afstanden
Strand: 8km
Meer: 8km
Supermarkt: 8km
Restaurant: 8km
Dorp/stadcentrum: 8km
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Fietsen
Klimmen
Golf
Zwemmen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 9
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 6 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 41 met een gemiddelde van 9,2.
6 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Meindert van Saane - oktober 2023
6, 7
P.H.J. Beck - oktober 2022
10
Geweldig huisje, lieve aardige gastvrouw. Alles netjes en een leuke sfeer, top huisje. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen en in binnen 8km alles te verkrijgen. Wat wil je nog meer?
Reactie van de eigenaar
Wauw Paul dankjewel!
Albert de Kogel - september 2022
10
We hebben erg genoten van het huis en de omgeving. De bedsteden waren erg leuk en we hebben heerlijk geslapen.
Nogmaals bedankt en misschien tot ziens.
Reactie van de eigenaar
Dag Albert en wat een mooi cijfer! Dankjewel 🙏 en graag tot ziens 👋!
J.W. Strijtveen - mei 2022
9, 0
Reactie van de eigenaar
Dankjewel 🙏!!
Jans Eggink - mei 2022
8, 3
Slapen in de bedstee is leuk, maar wel gehorig en het biedt bijna geen bergruimte voor kleding. Eigenaresse staat open voor tips.
Reactie van de eigenaar
Dankjewel voor je reactie Jans! Wat fijn dat jullie ook zo genoten hebben van de zeeën van ruimte buiten met bijhorend bos!
Laatst bekeken
8, 9
.
Winterswijk
12 personen | 6 slaapkamers
weekend v.a. 1079
o.b.v. 12 personen