Vakantiehuis Züschen
niet op een vakantiepark
Huiscode: DS200
Huiscode: DS200
5 personen
1 huisdier
2 slaapkamers
Wi-Fi
DS200 - Basisafbeelding
9, 0
Heerlijk
1 beoordeling
DS200 - Woonkamer
DS200 - Woonkamer
DS200 - Keuken
Bekijk 20 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (1)

Luxe 5 persoons appartement op de begane grond nabij Winterberg

Mooi vijfpersoons vakantie-appartement is gelegen op de begane grond van een appartementcomplex in Winterberg-Züschen. In Züschen heeft de winter, maar ook de zomer iets speciaals. Wandelen in een kristalheldere lucht, langlaufen in goed gespoorde loipen of de razendsnelle afdalingen nemen. In de naaste omgeving kunt u naar de Nordenauer Heilstollen Brandholz. In een oude leisteenmijn bevindt zich een zeer bijzondere bron. Het wintersportgebied van Winterberg bevindt zich ongeveer op acht kilometer afstand.Het Sauerland behoort tot de meest geliefde vakantieregio's in Duitsland. De bekoorlijke ligging in het middelgebergte met haar meren (Biggesee, Diemelsee, Möhnesee en Hennesee), mooie dorpjes en stadjes, alsook het afwisselende landschap oefenen een grote aantrekkingskracht uit op vakantiegangers en rustzoekers. Winterberg is het bekende middelpunt van Sauerland met de hoogste bergen en vele vrijetijdsmogelijkheden.

Indeling

Een sfeervol appartement met uitzicht over de weilanden. De woonkamer biedt een flatscreen tv, Blue Ray Player en een slaapbank. Er zijn twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en eentje met een stapelbed. De open keuken netjes ingericht en voorzien van een combimagnetron, koelkast, toaster, Senseo, vierpits kookstel en vaatwasser. Aansluitend is een badkamer met wastafel, douche en toilet. Er is een terras met tuin aanwezig, waar het heerlijk genieten is. Er is een parkeerplaats voor één auto voor het complex.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Met de SauerlandCard, die u gratis krijgt bij uw reservering, kunt u gratis bus- en treinvervoer benutten.
  • In het servicepakket vindt u een vaatdoek, twee vaatwastabletten, een afwasborstel, een kleine flacon afwasmiddel, een spons en één vuilniszak. Er zijn twee rollen toiletpapier aanwezig in de accommodatie.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Rookvrij
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Woonkamer
Televisie
Kinderstoel
Internet (gratis)
Slaapbank
Keuken
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Oven
Vaatwasser
Koelkast
Combimagnetron
Senseo
Slaapkamer
Kinderbed
Linnenkast: 2
Kamers met een tweepersoonsbed: 1
Aantal slaapplaatsen: 5
Kamers met twee bedden: 1
Aantal slaapkamers: 2
Badkamer
Toilet
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Züschen, Noordrijn-Westfalen

Op nog geen acht kilometer van het gezellige Winterberg vindt u deze pittoreske plek: Züschen, gelegen in het natuurrijke Sauerland. Züschen beschikt over een eigen skigebied: Snow World Züschen, dat erg geliefd is onder gezinnen en beginnende wintersporters. Daarnaast zijn er hier vele andere activiteiten mogelijk, zoals rodelen, snowtuben en langlaufen. De vakwerkhuisjes in het dit luchtkuuroord dragen daarnaast bij aan de rustieke en gemoedelijke sfeer die er hangt. Bezoekt u Züschen in de zomermaanden? Dan geniet u ook van de vele gebergten, mooie meren, historische dorpen, culinaire mogelijkheden, afwisselende landschappen en de vele wandel- en fietsroutes. Stuk voor stuk absoluut uw tijd waard.

Ligging
Nabij bos
In de bergen
Afstanden
Supermarkt: 1000m
Restaurant: 200m
Dorp/stadcentrum: 300m
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Fietsen
Klimmen
Golf
Skiën
Bergwandelingen
Langlaufen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

9, 0
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 1 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 1 met een gemiddelde van 9,0.
1 beoordeling
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Mariska Biesmans - juli 2020
9, 0
Zeer net en schoon appartement. Wij hadden de beneden woning. Dit is een fijn appartement. Was minder blij geweest als we een boven hadden gehad. Dan was prijs kwaliteit verhouding mogelijk niet juist. We konden nu makkelijk gebruik maken van tuintje. Zeer mooie omgeving om te wandelen.
Laatst bekeken
9, 0
.
Züschen
5 personen | 2 slaapkamers
weekend v.a. 437
o.b.v. 5 personen