Vakantiehuis Zorgvlied
niet op een vakantiepark
Huiscode: DG100
Huiscode: DG100
6 personen
2 huisdieren
3 slaapkamers
Wi-Fi
DG100 - Basisafbeelding
8, 8
Heerlijk
223 beoordelingen
DG100 - Woonkamer
DG100 - Woonkamer
DG100 - Woonkamer
Bekijk 13 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (223)

Gezellig 4 tot 6 persoons vakantiehuis

Dit heerlijke vakantiehuis met sfeervolle open haard biedt u en uw familie en/of vrienden de mogelijkheid om het dagelijkse drukke leven even achter u te laten. De woning ligt op een klein parkje in Zorgvlied, op de grens van Drenthe en Friesland, nabij prachtige natuurgebieden zoals het Drenths-Friese wold, het Dwingelerveld, het Fochteloërveen en de Weerribben in de kop van Overijssel. Deze vakantiewoning is daarom de ideale plek om de natuur in het noorden van Nederland te ontdekken. Voor de fietsliefhebber zijn er veel fietsroutes aanwezig door het Drenths-Friese Wold, maar u kunt hier uiteraard ook prachtige boswandelingen maken. Naast fietsen, wandelen en zwemmen kunt u in Zorgvlied een huifkar huren of zelf paardrijden.

Indeling

Deze ruime vakantiewoning ligt midden in de prachtige Drentse bossen. De woonkamer is gezellig ingericht met een vier persoons eettafel. De keuken is volledig ingericht en voorzien van onder andere een oven, magnetron, Senseo koffiezetapparaat en een waterkoker. In totaal zijn er drie slaapkamers met in totaal vier slaapplaatsen. Op de begane grond is één slaapkamer met een tweepersoonsbed (200x240cm). Tevens beschikt u over uw eigen terras en is er internetverbinding in de vakantiewoning. U beschikt over uw eigen parkeergelegenheid en kunt uw fietsen opbergen in het fietsenschuurtje bij de vakantiewoning.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Voor de vijfde en zesde persoon zijn er matrassen aanwezig. U dient voor deze personen zelf dekbedden en kussens mee te nemen.
  • Haardhout is niet standaard aanwezig. Dit dient u zelf aan te schaffen.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Woonkamer
Open haard
Kabeltelevisie
Internet (gratis)
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Oven
Koelkast
Waterkoker
Senseo
Slaapkamer
Linnenkast: 2
Kamers met één bed: 2
Kamers met een tweepersoonsbed: 1
Aantal slaapplaatsen: 6
Eenpersoons dekbedden: 2
Tweepersoons dekbedden: 1
Badkamer
Toilet
Aantal douches: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Zorgvlied, Drenthe

Zorgvlied ligt op de grens van Drenthe en Friesland, met in de nabijheid prachtige natuurgebieden zoals het Drents-Friese Wold, het Dwingelderveld, het Fochteloërveen en de Weerribben. Zorgvlied is daarom de ideale plek om de natuur in het noorden van Nederland te ontdekken. Er zijn vele prachtige fiets- en wandelroutes aanwezig in de omgeving. In de buurt van het dorp vindt u leuke uitstapjes en vele bezienswaardigheden: breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Miramar Zeemuseum, het Drents Museum of geniet van een wellnessbreak bij Sauna Het Friese Woud. Voor heerlijk dagje uit (met uw kinderen) kunt u de bijzondere hunebedden in Havelte bekijken of samen genieten in het Attractiepark Duinen Zathe.

Ligging
In het bos
Nabij bos
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Golf
Zwemmen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 8
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 58 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 223 met een gemiddelde van 8,6.
58 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Marcel Nieboer - maart 2024
9, 7
M Hof - maart 2024
8, 3
Heerlijk huisje alleen de keuken inhoud is overdadig veel te veel . Voorbeeld ongeveer 15 mokken 3 koekepannen teveel pannen enz. De kasten staan vol en geen ruimte voor boodschappen. Tip ga eens na wat echt nodig is.
De 15 euro voor een 2 pers laken is wel erg veel. Kost bijna een nieuwe.
Marion van Iren - februari 2024
8, 7
Fijn huisje! Lekker tweepersoonsbedje! Kleine keuken maar alles aanwezig. Misschien koelkast een kwartslag draaien zodat je er gemakkelijker bij kunt. Keren met mijn verlengde Vito-bus ging niet. Achteruitrijden ook lastig. Heb stukje gebruik gemaakt van pad van de overbuurman. De grond was heel erg nat dus helaas niet zonder sporen kunnen keren.
Machteld De Bruijn - februari 2024
10
Het was weer heerlijk in Zorgvlied , de faciliteiten ( een goede oven) waren verbeterd.
Joost van de Molengraft - februari 2024
10
Wij hebben heerlijk genoten van een prima vakantiehuis in een mooie omgeving
Laatst bekeken
8, 8
.
Zorgvlied
6 personen | 3 slaapkamers
weekend v.a. 249
o.b.v. 6 personen